PÄIVÄN KUULUMISET JA LAUKKUHAAVEITA

(Jessican upea Bayswater taustalla!)
Heipparallaa! Istun juuri bussissa matkalla "kotiin" päin! Päivä meni jälleen todella nopeasti kuten Helsingissä tällaiset pikakäynnit aina.. Oli kuitenkin tosi mukava päivä. Ennen työtapaamista näin Jessica bloggaajaa, jonka kanssa piipahdimme Mulberryllä ihastelemassa laukkuja, sekä Starbucks:issa. Tosin sen verran kiire oli jo siinä vaiheessa, että meidän piti ottaa take away versiot - tällä kertaa kokeilin jotain makeaa kahvia, mutta se ei ollut ihan oma juttuni! Pysyttelen edelleen siinä tutussa ja turvallisessa Starbucks:in minttuteessä, joka on lempparini ;) Ja kiitos ihanasta seurasta niin Sadulle kuin Jessicallekin! Molempia oli kyllä ilo nähdä ja juttua olisi varmasti riittänyt vaikka miten pitkään. Olette upeita naisia :)
Varoituksena jo nyt, että postaus tulee olemaan aika laukkupainotteinen. Tässä siis päivän ihanimmat…
Mulberryn Alexa ja Bayswater ovat kiikkuneet välillä enemmän ja välillä vähemmän haavelistallani, kuitenkin jo pitkän aikaa... Jos tulisi valita näiden kahden väliltä olisi se aika varmasti sittenkin Bayswater.. Se tuntuisi niin paljon käytännöllisemmältä kun voisi mennä jopa koululaukusta :)
Kävellessäni työtapaamiseen vilkaisin ainoastaan Louis Vuittonin näyteikkunat, en mennyt liikkeeseen ;) Mutta voih, nämä kaksi näyttivät niin kivoilta.
Ja sitten se päivän ainut ostos! Sovittelin Ray Ban laseja tänään varmaan tunnin ja valitsin yhdet itselleni. Arvaatteko mitkä mahtavat olla kyseessä? :)
Nyt yritän nukkua loppumatkan! Onneksi poikaystäväni lupautui tulemaan minua vastaan pysäkille, en nimittäin tykkää yhtään kävellä yksin pimeessä, saati sitten niin myöhään!
Mulberry Alexa , Mulberry Bayswater , Mulberry laukku , Mulberry Bayswater Oak , Ray Ban aurinkolasit , ray ban sunglasses , Mulberry bag , Starbucks Helsinki , Starbucks minttutee , Louis Vuitton laukut
Onko teillä samanlainen laukkumaku kuin tällä tyttösellä? :) Mä rakastan laukkuja jos niin voi sanoa ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Maria – suuret kiitokset sinullekin kun tulit kirjoittamaan laukuista! Kuten kirjoitin alempana Jonnalle niin minulla oli jotenkin sellainen ajatus, että Bayswater laukkuun mahtuisi enemmänkin tavaraa mukaan, mutta kiitos kun korjasitte <3 ja selvensitte asiaa! 😊 Olen nimittäin sellainen joka raahaa kyllä mukana aika paljon sitä tavaraa, etenkin kouluun (tai tällä hetkellä valmennuskurssille). On villapaitaa, vesipulloa, termarimukia, eväitä, läppäri, kirjoja, kansioita.. 😃 Joten jos hankin Bayswaterin niin tulee muistaa, ettei se olisi ihan ykkösvaihtoehto sitten koululaukuksi. Mutta sen laukun voisi ottaa just välillä mukaan koululle jos ei olisi niin paljon kannettavaa. Hmmm tässä on kyllä miettimistä 😊 Kuten kirjoitin muillekin tähän postaukseen kommentoineille niin tällaisia käyttökokemuksia on ilo kuulla. Sitä ei nimittäin tajua aina ottaa kaikkea huomioon laukkua ostaessa, eikä aina tiedäkään kaikista jutuista 😊

Lämmin kiitos sinulle kun kommentoit! 😊
merenhelmi
,
Hei Maria ja rentouttavaa viikonloppua sinulle 😊

Tykkään todella paljon kirjoittaa blogia Indiedaysillä, tämä on minulle ihan täydellinen paikka kirjoittaa blogia 😊 Kiitos toiveesta, pistän aiheen korvan taakse! Ja kiitokset myös kehuista, ihanaa kuulla, että olet innostunut kokeilemaan blogissani vilahtaneita kauneushoitoja! Tällaisia kommentteja on kyllä ilo lukea, kiitos vielä kerran! <3