päivän lemppariostokset

Multa on joskus kysytty täällä blogin puolella, että voisinko silloin tällöin postailla tekemistäni kirppislöydöistä. En oo nyt vähään aikaan tehnyt mitään kovin erikoisia löytöjä, mutta tänään kyllä onnisti! Nappasin poikaystävälleni tuliaiseksi Gantin farkut ja samalta merkiltä t-paidan, sekä pitkähihaisen. Itselleni löysin Gantin todella suloisen pellavapaidan ja kivan sinivalkoisen t-paidan. En yleensä tykkää paidoista, joissa merkki lukee isolla edessä, mutta toi kuvissa näkyvä näytti jotenkin yllättävän kivalta vaaleiden farkkujen kanssa! Edellä mainittujen lisäksi löysin Davidin ulkoiluhousut itselleni ja Ollille hyväntuntuisen Niken urheilupaidan. Olli sanoi just aamulla, että tarvitsee uuden urheilupaidan ja hän kyllä ilahtui äsken kun tuli takaisin kotiin ja huomasi, mitä löytöjä olin tehnyt... :) Mutta tässä nyt muutama kuva näistä tänään itselleni ostamista vaatteista, joita tulen varmasti käyttämään paljon tänä keväänä ja tulevana kesänä. Pellavapaidat on mun yksiä suosikkeja!

Ps. Kirppiksellä voi olla myynnissä (ja usein onkin...) kopioita merkkivaatteista. Kannattaa siis olla tosi tarkkana, ettei osta vahingossa kopiota.

Nyt sänkyyn lukemaan kirjaa tai katsomaan sarjaa, hyvää yötä kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mistä tunnistaa onko merkkivaate aito vai kopio? 😲
Anonyymi
,
onkos kauniilla neidolla silikonit? tämän sivun kuvan perusteella kun löysissäkin vaatteissa pullottaa aika mukavasti.
merenhelmi,
Hei!

Ei ole silikonit. Rintani ovat 100% luomut.

Kiitos äidille hyvistä geeneistä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Tätä asiaa kysytään aika usein minulta, mutta jos minulla olisi pienet rinnat EN missään tapauksessa ottaisi silikoneja, laittaisi kehoon mitään sellaista mikä ei sinne kuulu. En siis ymmärrä silikonien ottamista (eri asia on sitten esimerkiksi rintasyöpä, onnettomuus jne).
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa!
Anteeksi viivästynyt vastaus, mutta aidon tunnistaa mm. saumoista, pesulapuista, yksityiskohdista, materiaalista.... 😊 Aluksi aidon erottaminen kopioista voi olla hankalaa, mutta pikkuhiljaa silmä harjaantuu ja sen jälkeen ei yleensä erehdy! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
ei tälläisiä kommentteja... miten joku jaksaa edes kirjoittaa tuollaista? lumene-veera!
Anonyymi
,
ihailen sun vastauksen asiallisuutta : D go veera!