Päivän meikki ja kuulumisia !

Olette toivoneet enemmän omaan elämään liittyviä postauksia, joten sitä saa mitä tilaa! ;) Tulin sittenkin käymään kotona ennen työvuoroa, koska sain puhuttua kurssit niin, ettei minun tarvitse istua tunneilla. JES. Montaa kurssia ei enää puutukaan, kun lukio on käytynä. Sinä päivänä avataan iso shampanjapullo yhdessä Aneten ja äidin kanssa. Kaikki loput kurssit hoidan siis itsenäisesti... Opin muutenkin paljon paremmin kun opiskelen itsenäisesti.
Kotona olen siivonnut, laittanut kynttilöitä palamaan ja tehnyt mustikkarahkaa. Nyt suunta olisi kohti työpaikkaa ja illalla pitäisi uppoutua matikan tehtäviin. Rentoudutaan äidin kanssa myös saunomalla. :) Äiti vietteleekin päivät Jyväskylässä, joten ihanaa nähdä häntä illalla.
Tässä muutama pikaisesti nappastu kuva tämän pävän meikistä. Tällä kertaa kokeilin Maybelline Smoky Eyes -harmaata kynää. En olekaan aiemmin tainnut tehdä harmaita rajauksia.. Mitäs sanotte? :)
Tämä kello on ollut minulla käytössä vajaa vuoden... Kun olimme Aneten kanssa Las Palmasin matkalla viime tammikuussa, hankin tämän kellon ja tämän lukko aukeaa koko ajan itsestään! Todella rasittavaa.. En tiedä onko minulla enää kuittia tallessa, pähkäilen tässä juuri miten laitan asiaa eteenpäin..
Sain tänään paketin Yves Rocherilta!!:) Joten kosmetiikkapostauksia tiedossa... ;) Avaan tämän vasta työpäivän jälkeen, jotain jännitystä illalle. :)
Todella mukavaa tiistaita kaikille. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
En sanonut, etten kestä tunneilla istumista. Jos saan valita istunko tunneilla, vai suoritanko itsenäisesti, valitsen paljon mielummin jälkimmäisen vaihtoehdon.

Minun mielestäni oudompaa on se, jos viihtyy mielummin koulussa kuin kotona. 😃 Tykkään suorittaa kursseja itsenäisesti, koska opin paremmin itse opiskelemalla kuin tunneilla istumalla.

Jokainen tyylillään!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa! 😊

Ei ole mennyt kauaa. 😊 En muista tarkalleen, että montako päivää, mutta kysyn äidiltä huomenna ja kirjoitan sitten vastauksen tänne. Äiti muistaa tarkemmin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niimpä, olen aivan samaa mieltä. Musta näyttää minulla vähän liian tummalta. Olen huomannut, että minulle käy paremmin harmaa tai sininen silmien rajausten tekemiseen, kuin musta. 😊

Kiitos, samoin sinne!<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
kiitti hirmuisesti.. 😊 Joo, se olisi hauskaa! 😊 Otan välillä kameran laukkuun, mutta unohdan ottaa kuvia. Olisi kyllä hauska ottaa kuvia vähän sieltä täältä. Sellainen onnistuu kyllä vallan mainiosti. kiitti vinkistä. 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Näin on!!;) Ja lähdetään jonnekin reissuun! Eikö vain. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Opin mielestäni paremmin kuin opiskelen itsenäisesti. Sellainen opiskelutyyli sopii minulle paremmin. 😊

Niimpä, oikeassa olet!! 😊 Minulla on varmasti vielä monia tunteja istumatta.. Mutta seuraavassa opiskelupaikassa istun toivottavasti sellaisilla tunneilla, joissa opiskellaan asioita, joista olen aidosti kiinnostunut. 😊 Siinä tapauksessa tunneilla istuminen voi tuntua kivemmalta. Oikein mukavaa illanjatkoa!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Dahlia,
Voi kun on kaunis meikki, harmaat rajaukset sopii todella hyvin. Aloin ihan itsekin miettimään, pitäisikö sitä paremminkin tutustua harmaan rajauksen ihmeelliseen maailmaan. Tai rajausten ylipäätään 😃

Kivaa viikon jatkoa sinne!
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Marjaani,
Tosi hyvin sopii noi harmaat rajaukset 😊 Itsekin joskus tykkään laittaa harmaata, kun musta on vähän liian voimakas väri. Ja oli muuten kiva huomata, että miten lukiokin voi joustaa tuollaisissa asioissa. Yleensähän tunneilla on oltava. Mutta hyvä, että onnistui itseopiskelun mahdollisuus!
www.blogger.com/profile/114261142034246620
Anonyymi
,
Mun mielestä tuo harmaa rajaus näyttää hieman valjulta tuossa kuvassa, siis nimeomaan kuvassa, livenä varmaan paaaljon parempi. 😊 Mä kans tykkään käyttää muuta kuin mustaa rajausväriä. Näyttää luonnollisemmalta.

Tuon kellon kanssa kannattaa mennä kultasepänliikkeeseen, uskoakseni ei tule maksamaan paljoa lukon korjaaminen.

Terkuin Johanna
merenhelmi,
Kiitoksia todella paljon Dahlia. <3 Mä teen rajaukset melkein joka päivä, niin kovasti tykkään rajauksista... Tosin ennen en tehnyt ikinä rajauksia. 😊 Oikein mukavaa viikon jatkoa sinullekin 😊 ja kiva kun jätit kommentin, nämä laittamasi kommentit ovat aina niin ystävällisiä ja ilahduttavia, kiitos. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167