Päivän ohjelma

Huomenta! :) Illalla tultiin mökiltä takas kotiin ja sain nukuttua jotenkin tosi huonosti. No eikun kahvi heti aamusta tippumaan, nimittäin tänään on edessä pitkä ja uuvuttava päivä. Ajattelin istua ja lukea kunnolla kirjotuksiin kun oon niin monta päivää nyt laiskotellut. Ja huomenna on muuten edessä yksi tärkeä ja vähän jännittäväkin juttu aamulla, johon yritän tässä vielä kaikenpäälle valmistautua. "No panic.." :D

Näin jatkan kohta päivääni. Ajatuskartat on muuten tosi hyvä keino oppimiseen, niitä tekemällä on jäänyt monta kappaletta paljon paremmin muistiin.
Nappasin äsken kuvan mun uudesta Chanel :in penaalista. Tai oikeesti toi taitaa olla meikkipussi, mutta eipä se mitään. Penaalina menee loistavasti :) 
Ja aamupala-annos, tällä ainakin jaksaa lukea :D Mustikoita, partaukko jogurttia, muromysliä ja hunajaa. Toi hunaja on tossa ihan uskomattoman hyvää! Sekä kuppi kahvia. 
Aurinkoista päivää! Aloitan huomenna vastaamaan esittämiinne kysymyksiin kysymyspostaukseen. Vielä ehtii siis kysyä! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Ooi paprikat ja porkkanat on ihanaa naposteltavaa 😊 tossa kulhossa taisi olla dippiä ? Meillä on muuten ihan samoja kulhoja, ainakin uskoisin ! 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
partaukko jukurttia ::D oot ihana<3
merenhelmi,
Minka:
Niin on 😊 ja terveellistä 😊 Joo dippiä siinä on, kerrankin sain aikaseksi tehdä. Aijaa joo 😊 noi on kyllä käteviä 😊 kivaa päivää Minka!


Anonyyni:
Hahah 😃 tarkoitan sitä maustamatonta jogurttia missä on sellainen "partaukko" siinä jogurttipurkissa 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ai turkkilaist jogurttii meinaat vai ? 😃 tai sellases on ainaki sellanen kauhee partanen ukko kyljessä, aika vetävä mainos, vähä vaihteluu ettei aina oo joku puolialaston akka hei xD
Heidi,
Ihanaa kun postaat näin usein 😊 Tästä sun blogista on lyhyellä aikaa tullut mun suosikki! Aina lähestulkoon hihkaisen innosta kun huomaan, että oot taas postannu 😃 Oot kaunis ja inspiroiva ihminen!

Olis mukava jos tekisit postauksen pelkästään opiskelusta - sun opiskelumetodit, lempiaiheet, välineet ym. Tääkin postaus oli superkiva 😊
Hauskaa syksyn jatkoa sulle Veera!
www.blogger.com/profile/122366700515563156
Anonyymi
,
koska teet sen pellavansiemenpostauksen 😊?
Lempi,
Heidi,
Onpa sulla ihana blogi! Tarkkoja ja hyviä kuvia. 😊
tässä ois pieni kisa, käy kurkkaan. 😊

http://facetomorrowtoday.blogspot.com/2011/08/konad-kilpailu.html
www.blogger.com/profile/149092651709359570
Annika
,
:D mun 3 v poika haluis sun luo kylään syömään noita porkkanoita. sanoin etten valitettavasti tunne sua, mut se väitti että se itse kyllä tuntee.

tykkään muuten näistä ruokajutuista 😊