Päivän paras ostos !

... Tuli hankittua tänään epilaattori. Tässä lähiaikoina sanoin äidille, että enää en sheivaile, vaan otan järeemmät keinot käyttöön. Oon äärettömän kyllästynyt sheivaamiseen, ja sen jälkeen kun sain höylällä aikaiseksi aika pahan haavan sääreen (oikeestaan se taisi olla muutaman alkoholijuoman jälkeen, mutta kuitenkin!) päätin, että tämä on tässä, hankin epilaattorin.

Tämän pitäisi olla parhaimpia epilaattoreita, mitä on tällä hetkellä myynnissä. Kyseessä on Braun Silk-epil 7 Dual Epilator, josta olen kuullut vain positiivista palautetta. Itse otan tämän kohta käyttöön (apua :D) joten teen tästä tuotteesta tarkempaa arvostelua muutamien kokeilukertojen jälkeen.
Yhdestä asiasta yllätyin muuten todella paljon. Myyjä Gigantissa kertoi, että tämän voi palauttaa. No ei siinä kaikki.. Tämän voi kuulemma palauttaa takaisin kauppaan, vaikka sitä on käytetty! Ei ollut siis vaikea päättää ostanko, vai enkö. 


Onko teillä kokemusta epilaattoreista, mikä teillä on käytössä, ja onko edullisimmalla ja hintavammalla epilaattorilla suurta eroa? Mä lähden nyt innoissani ja vähän kauhuissani kokeilemaan minkälaista jälkeä kyseinen laite saa aikaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Itselläni on ollut käytössä juuri toi laite. On älyttömän hyvä, minulla on ainakin toiminut täydellisesti. =) Hyvä ostos.
Anonyymi
,
Mulla on epilaattori mutta jäänyt vähälle käytölle koska se pitää ihan kauheeta ääntä, pitää olla korvatulpat tai kuulokkeet korvissa, muuten alkaa särkee korvia. 😃 kylmävahaliuskat ja poikaystävä repimässä (ite ei pysty, oon niin nyhvö, en uskallla repästä) on parempi.
Anonyymi
,
Toi ko. epilaattori ei ainakaan mulla toiminu yhtään :/... Sain lahjaksi ja eipä oo paljon tullu käytettyä. Mut kannatan sokerointia ja sen voi tehdä kotonakin esim. EasySweet sokerilla mitä saa luontaistuotekaupoista. Muuten kuin säärien osalta käytän perus sheiviä.
Anonyymi
,
Mulla toi on ainakin toiminut tosi hyvin, suosittelen!
merenhelmi,
Se ei ollut kovinkaan järkevää.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
hahahahahha XDXDXDXDXDX
Hanilo,
Mä oon tykännyt, ensimmäinen epilointi sattuu, mutta sen jälkeen ei kyllä tunnu paljoa missään, kunhan muistaa säännöllisesti epiloida.
www.blogger.com/profile/126321866884355764
merenhelmi,
Epilaattori jakaa varmasti mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, mutta mielestäni toi tuote vaikuttaa tosi hyvältä. Teen siitä tarkempaa postausta vähän myöhemmin. 😊 Kiitoksia kaikille kommenttien laittaneille ja kivat illanjatkot:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
oletko tehnyt postauksen tämän käytöstä? en ainakaan löytänyt 😟
merenhelmi,
Moikka 😊

En ole muuten muistanut tehdä ollenkaan! Täytyy laittaa korvan taakse,ja toteuttaa kun ehdin!:) Mutta todella hyvä on kyllä ollut. Olen tykännyt tosi paljon. Poistaa kätevästi ihokarvat, eikä ne kasva kovin nopeasti takaisin. Käyttö ei satu niin paljon kuin aluksi luulin.. Siihen tottuu nopeasti. Todella hyvä ostos on kyllä ollut. Suosittelen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167