Päivän paras ostos !

... Tuli hankittua tänään epilaattori. Tässä lähiaikoina sanoin äidille, että enää en sheivaile, vaan otan järeemmät keinot käyttöön. Oon äärettömän kyllästynyt sheivaamiseen, ja sen jälkeen kun sain höylällä aikaiseksi aika pahan haavan sääreen (oikeestaan se taisi olla muutaman alkoholijuoman jälkeen, mutta kuitenkin!) päätin, että tämä on tässä, hankin epilaattorin.

Tämän pitäisi olla parhaimpia epilaattoreita, mitä on tällä hetkellä myynnissä. Kyseessä on Braun Silk-epil 7 Dual Epilator, josta olen kuullut vain positiivista palautetta. Itse otan tämän kohta käyttöön (apua :D) joten teen tästä tuotteesta tarkempaa arvostelua muutamien kokeilukertojen jälkeen.
Yhdestä asiasta yllätyin muuten todella paljon. Myyjä Gigantissa kertoi, että tämän voi palauttaa. No ei siinä kaikki.. Tämän voi kuulemma palauttaa takaisin kauppaan, vaikka sitä on käytetty! Ei ollut siis vaikea päättää ostanko, vai enkö. 


Onko teillä kokemusta epilaattoreista, mikä teillä on käytössä, ja onko edullisimmalla ja hintavammalla epilaattorilla suurta eroa? Mä lähden nyt innoissani ja vähän kauhuissani kokeilemaan minkälaista jälkeä kyseinen laite saa aikaan.
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
oletko tehnyt postauksen tämän käytöstä? en ainakaan löytänyt 😟
merenhelmi,
Moikka 😊

En ole muuten muistanut tehdä ollenkaan! Täytyy laittaa korvan taakse,ja toteuttaa kun ehdin!:) Mutta todella hyvä on kyllä ollut. Olen tykännyt tosi paljon. Poistaa kätevästi ihokarvat, eikä ne kasva kovin nopeasti takaisin. Käyttö ei satu niin paljon kuin aluksi luulin.. Siihen tottuu nopeasti. Todella hyvä ostos on kyllä ollut. Suosittelen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167