Päivän pelastajat

Tämän postauksen kuvat on otettu Nokia 735 -älypuhelimella paikasta, joka saa minulle hymyn huulille päivä toisensa jälkeen. Paikka, jossa aloitan jokaisen aamun nauttimalla kupin herkullista kahvia ja valmistaudun tulevaa päivää varten selaamalla kalenteriani... Paikka, jonne olen tuonut kaikki lempiastiani, joista osan olen hankkinut omilla säästöilläni jo ihan pienenä tyttönä. Paikka, jonne ostan ruusuja ja muita lempikukkiani aina kun hennon, jossa sytytän usein iltaisin kynttilät, sekä valmistan illallista minulle ja poikaystävälleni. Paikka, jossa onnistun ja epäonnistun. Kun minun tuli miettiä missä tulen onnelliseksi, tuli tämä ensimmäisenä mieleen... Jos siis tiedät missä olen tämän postauksen kuvissa, on sinulla mahdollisuus saada itsellesi upea Nokia 735 puhelin, sama mitä itsekin käytän tällä hetkellä.

Olen siis mukana Microsoftin ja Indiedaysin kampanjassa, jonka myötä olen saanut tutustua Nokia 735 -puhelimeen. Minulla on ollut noin vuoden Nokia Lumia 1020 -puhelin ja siihen olenkin ollut tosi tyytyväinen. Niimpä lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä juuri markkinoille saapunutta uutuutta Nokialta, jonka sain käyttöön kampanjan kautta. Kyseessä on on ensimmäinen älypuhelin, joka on luotu selfieitä ja Skype-videopuheluita varten. Ihan täydellinen minulle, joka tykkään kuvata puhelimella pitkin päivää ja jakaa kuvia arjestani niin ystäville kuin perheenjäsenillekin, sosiaalista mediaa unohtamatta. Tämä puhelin innostaa ottamaan entistä useammin selfiekuvia! Nokia 735 puhelimella saa nimittäin otettua tosi kätevästi kuvia itsestään -siinä on jopa 5 megapikselin etukamera ja laajakulmalinssi. Kuten näistä otoksista huomaa, laajakulmalinssi takaa sen, että kuviin mahtuu enemmän sisältöä ja tausta missä kuva on otettu, tulee huomattavasti paremmin esille. Jatkossa tulette varmasti näkemään paljon selfiekuvia ;) Ja näin viikon puhelinta käyttäneenä täytyy sanoa, että Nokia 735 on todella hyvä valinta bloggaajalle.
Päivän pelastajat: aamulatte omassa "happy place" -paikassani ja silmälasit, sekä Nokia 735, jotka kulkevat aina mukana.
Näin voit voittaa Nokia 735 -puhelimen!

Voit voittaa Nokia 735 -puhelimen jos kirjoitat kampanjasivulle missä olen ottanut tämän postauksen "happy place" -kuvani. Vastanneiden kesken arvotaan kolme Lumia 735 -älypuhelinta ja seitsemän laadukasta MD-12-kaiutinta. Tämä on oikeasti aivan ihana puhelin, etenkin jos tykkää ottaa selfiekuvia ja käyttää Skypeä. Kannattaa siis ottaa viimeistään nyt suunta kampanjasivulle ja arvata missä olen kuvani ottanut. Tämän linkin kautta voit osallistua arvontaan ja saada halutessasi lisätietoa kampanjasta.
Sen lisäksi, että voit voittaa Nokia 735 -puhelimen, voit osallistua kätevästi ja nopeasti toiseenkin kilpailuun! Sinun tarvitsee vain lisätä selfiekuva instagramiin ja muistaa lisätä otokseen seuraavat tägit: #Lumia735 ja #laajempinäkökulma. Parhaiden selfiekuvien ottajat palkitaan MD-12-kaiuttimella (jaossa yhteensä 5kpl), joten eikun kuvailemaan! Kuvasi pääsee samalla Microsoftin ja Indiedaysin kampanjasivustolle.

Ps. Tulen postailemaan vielä kahden muun lempparipaikkani merkeissä ja kertomaan myös tämän puhelimen hyvistä ominaisuuksista lisää. Mutta nyt vain osallistumaan arvontaan täältä, palkinnot on upeita.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satu
,
Heippa! Mua kiinnostais sisustushulluna ihan tosi paljon sellanainen postaus jossa esittelisit teidän kotia tarkemmin. Ei siis vaan pieniä otoksia yksitiskohdista vaan vähän kokonaisvaltaisempaa käsitystä 😊 jo vilahtaneet kuvat näyttävät niin kauniilta joten olisi ihana nähdä laajemmin miten kauniin olet loihtinut 😊
Lumisin syksyterveisin Satu
merenhelmi,
Heippa Satu ja kiitos kovasti postaustoiveestasi 😊 Kuvia meidän pikkuruisesta kodista on varmasti luvassa lisää! 😊 Vielä puuttuu joitakin juttuja kuten tv-taso / lipasto ja uudet pussilakanat, mutta pikkuhiljaa täällä alkaa olla valmista ja pääsen kuvailemaan enemmän 😊

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com