pakkailua ja aurinkolaseja

Sain jonkin aikaa sitten yhdeltä lukijaltani toiveen, että tekisin postauksen aurinkolaseistani. Niimpä pakatessani matkalaukkua viime viikolla Turkin matkaa varten, otin muutamia kuvia laseistani, joita käytän eniten. Näiden lisäksi löysin keväällä tosi hyvällä alennuksella muutamat vahvuuksilla olevat sellaiset peruslasit, joihin on laitettu vahvuudet.. Näihin kuvissa näkyviin en oo ottanut vahvuuksia, sillä Ray Baneiden hinnaksi olisi tullut ymmärtääkseni aika paljon, eikä linssin sävystä olisi välttämättä tullut sama vahvuuksien kanssa. Niimpä käytän näitä laseja piilolinssien kanssa. Mustiin aika uusiin Versacen aurinkolaseihin (jotka ostin kesällä Instumentarium liikkeestä) olisin halunnut vahvuudet. Ne eivät olisi olleet pahanhintaisetkaan, mutta vahvuuksilla lasien pyöreys olisi hävinnyt ja käytännössä niiden malli olisi mennyt ihan pilalle. Näillä mennään siis.
Ray Ban New Wayfafer on ihanan klassinen ja ajaton malli. Myös poikaystäväni tykästyi näihin ja hankki itselleen Wayfaferit, mutta vaan vähän isompina ;) Meitä välillä huvittaa, miten paljon meillä on samoja juttuja converseista ja aurinkolaseista lähtien...
Aviator aurinkolasit ovat myös mieleeni! Vasemmalla puolella näkyvät Aviatorit sain Fashionstorelta käyttöön ja niistä olenkin kirjoittanut moneen otteeseen viime aikoina, ovat kyllä täydelliset! Tänä kesänä niin Espanjan kuin Turkin matkalla olen käyttänyt kaikista eniten noita vasemman puoleisia Aviator laseja, sillä ne ovat polarisoidut. 55-kokoisena Ray Ban -aurinkolaseja on välillä vähän hankala löytää, mutta Fashionstore myy kyseisiä aurinkolaseja juuri siinä pienimmässä koossa (kurkkaa lisää täältä). Siniset hankin myös tänä kesänä, ihastuin niiden kirkkaaseen ja vähän erikoiseen sävyyn, sopivat mielestäni hyvin yksinkertaisen asuun yhdistettäväksi, jos kaipaa jotain pientä väripilkkua kokonaisuuteen.
Alapuolella näkyvät Versacen aurinkolasit ostin aika hetken mielijohteesta Instumentarium (Jyväskylän Forumin Instrumentarium liikkeestä olen aina saanut ystävällistä, auttavaista ja hyvää palvelua, joten oli siinäkin mielessä mukava käydä siellä) liikkeestä kesäkuun alussa, sillä laukussani odotteli lahjakortti vailla käyttämistä. Olin kuitenkin pitkään pyöritellyt mielessäni vähän isompia aurinkolaseja ja näihin ihastuin niin paljon, ettei oo tosikaan. Vaikka itse sanonkin, en oo varmaan koskaan löytänyt mitään aurinkolaseja, jotka istuivat niin hyvin kuin nämä Versacet. Tykästyin erityisesti aurinkolasien malliin, mutta myös kultaisiin, upeisiin yksityiskohtiin. Mitä asusteita ikinä ostankaan, pyrin aina hankkimaan ne kultaisilla yksityiskohdilla. Kulta sopii minulle mielestäni hopeaa paremmin. Ainut mikä mulla on tällä hetkellä hopeisilla yksityiskohdilla on Louis Vuittonin Alma-laukku, mutta siitä tuskin luovun..
Tällä hetkellä kaipaisin vielä yksiä ruskeita aurinkolaseja ja meinasinkin hankkia ruskeilla linsseillä ja kultaisilla yksitysikohdilla olevat Aviatorit Palman El Corte Inglesistä Espanjan matkalla. Ajattelin kuitenkin miettiä vielä hetken, päätyisinkö juuri niihin aurinkolaseihin vai joihinkin ihan toisiin. Nyt syksyllä näille ei oo myöskään niin suurta tarvetta, joten ehkä säästän uusien lasien hankkimisen sitten suosiolla ensi kevääseen tai kesään. Tottakai matkoilla aurinkolaseja tarvitsee aina, mutta siinä tapauksessa otan mukaan tummanvihreällä linssillä olevat polarisoidut Aviatorit.
Vaikka en kovin monia aurinkolaseja omistakaan, huomaatteko kenties rakkauteni aurinkolaseja kohtaan... :D
Nyt alkaa taas pakkaaminen. Freebird kurvaa takaisin Suomeen iltapäivällä, vaikka mielummin tekisin täyskäännöksen takaisin rantatuolille.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Marjaani
,
Kauniita aurinkolaseja 😊.
Saanko kysyä, miten heikko näkö sinulla on?
merenhelmi,
Kiitos kovasti. Ja toki saat kysyä! Minulla on siis huono kaukonäkö, vasen silmä -1,75 ja oikea -1,5. En arkena käytä aina laseja, vaikka kannattaisi.. 😊 Liikenteessä (pyöräillessä ym). käytän kuitenkin aina laseja.


Mukavaa iltaa sinne suunnalle 😊
merenhelmi.indiedays.com