Pakkanen

Rentouttavaa viikonloppua sinne<3 
Kotiin tultuani täällä odotteli todella hyvää ruokaa! Isä oli kokkaillut neljä tuntia! Oli jälkiruuat ja kaikki, ihana oli kyllä tulla takaisin kotiin:) Syötiinkin ja juteltiin vaikka kuinka kauan.. Tämän illan suunnitelmat ovat vielä ihan auki.. En tiedä lähtisinkö juhlimaan, vai viettäisinkö rauhallisen koti-illan siskojen kanssa. :) Anette jos olet siellä lukemassa tätä, soita minulle jos sinulla ei ole mitään tekemistä, minulla olisi ehdotus illalle!;)

Ystäväni Maijan oli tarkoitus tulla meille käymään, asiaa olisi varmasti riittänyt molemmin puolin. :D Jutellessa olisi mennyt koko yö, eikä olisi riittänytkään, ottaen huomioon, että ei olla nähty pitkäään, pitkään aikaan! Päätettiin siirtää tapaaminen muutamalla viikolla ja jutella sitten oikein ajan kanssa! M onkin yksi parhaimmasta ystävistäni<3. Ei olla vain ehditty näkemään todella pitkään aikaa, koska hän asuu vähän kauempana :) 
Tällainen näkymä avautui tänään ikkunasta.. Toivottavasti olen ensi talvena jossain muualla, missä voisi katsoa aamulla vaikka merelle, eikä lumihankea.

Kuvat on Lempin blogista, ne ovat hänen ottamiaan. :) <3Hei yksi kysymys! Pystyykö blogiani seuraamaan blogilistan kautta ongelmitta??:) Tell me! Voin viedä asian eteenpäin, jos siinä on jotain ongelmaa kun ainakin joskus aiemmin oli. 

>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmy,
Aivan ihanan näköistä kun siellä on jo lunta! Eilen tänne pääkaupunkiseudullekin satoi, mutta sehän suli sitten samantien.. Kunnon lunta odotellessa! 😊
www.blogger.com/profile/044240760449035045
Anonyymi
,
ou ,nou lunta !!!! Kesärenkaat alla! Onnex hinauspalvelu toimii,kiiitos sille !

Marjaani,
Mulla ainakin blogilista toimii ihan hyvin 😊
www.blogger.com/profile/114261142034246620
Anonyymi
,
pystyy seuraamaan blogilistan kautta ja toimii hyvin:)