Paras kosmetiikkatuote!

Hei kaikille! Nyt mulla on tosi hyvä mieli.:) Viime viikolla vähän mietitytti mennä kouluun kun mun ikäiset (suurin osa heistä) ovat jo valmistuneet lukiosta ja koulussa ei ollut ketään, ketä tuntisin paremmin. Mutta kiitos Heidi, olet todella mukavaa seuraa! :) Olen saanut muitakin hyviä kavereita koulusta, niiin iloinen olen. Niin tosiaan, ja aiheeseen...:)

Mielestäni Dior luomivärit ovat kyllä suosittelemisen arvoisia, todella laadukkaita ja ovat minulla jokapäiväisessä käytössä. 
 + Parhainta Dior luomiväreissä on pysyvyys! Ei lähde varisemaan edes pitkän päivän jälkeen niin kuin monien luomivärien kanssa tuppaa käymään.
+ Levittyy helposti ja tasaisesti, jopa ilman pohjustusta.
+ Sävyt ovat todella kauniita. Etenkin oma palettini (numeroa: 030 ) on todella kätevä. Kultainen, vaaleanpunainen ja vaalea beige sopivat täydellisesti arkimeikkiin. Juhlameikin saa loihdittua helposti käyttämällä vaaleimpien sävyjen kaverina tummaa ruskeaa varjostusten tekemiseen.

+ Pigmenttiä tulee juuri sopivasti.
+ Helppo häivyttää.
+ On aika riittoisa. Itse käytän tätä tuotetta joka päivä, kaikki muut luomivärit ovat jääneet syrjään tämän saatuani. Loistotuote!

+ Kätevä matkoilla kun pelkästään tällä saa aikaan hienon silmämeikin, eikä tarvitse ottaa mukaan edes ylimääräisiä siveltimiä, nimittäin pakkauksen omilla applikaattoreilla saa jo suhteellisen hyvää jälkeä aikaan.


- Hintaa turhan paljon Suomessa ostettaessa, mutta Dior luomivärejä saa edullisemmin esimerkiksi Tax Free myymälöistä, mahdollisesti ulkomailta ja laivalta. Eri kauppojen alennuspäiviä ym. hyödyntämällä voi saada tämän tuotteen myös halvemmalla.

Tykkää-merkinnät