Paras kosmetiikkatuote!

Hei kaikille! Nyt mulla on tosi hyvä mieli.:) Viime viikolla vähän mietitytti mennä kouluun kun mun ikäiset (suurin osa heistä) ovat jo valmistuneet lukiosta ja koulussa ei ollut ketään, ketä tuntisin paremmin. Mutta kiitos Heidi, olet todella mukavaa seuraa! :) Olen saanut muitakin hyviä kavereita koulusta, niiin iloinen olen. Niin tosiaan, ja aiheeseen...:)

Mielestäni Dior luomivärit ovat kyllä suosittelemisen arvoisia, todella laadukkaita ja ovat minulla jokapäiväisessä käytössä. 
 + Parhainta Dior luomiväreissä on pysyvyys! Ei lähde varisemaan edes pitkän päivän jälkeen niin kuin monien luomivärien kanssa tuppaa käymään.
+ Levittyy helposti ja tasaisesti, jopa ilman pohjustusta.
+ Sävyt ovat todella kauniita. Etenkin oma palettini (numeroa: 030 ) on todella kätevä. Kultainen, vaaleanpunainen ja vaalea beige sopivat täydellisesti arkimeikkiin. Juhlameikin saa loihdittua helposti käyttämällä vaaleimpien sävyjen kaverina tummaa ruskeaa varjostusten tekemiseen.

+ Pigmenttiä tulee juuri sopivasti.
+ Helppo häivyttää.
+ On aika riittoisa. Itse käytän tätä tuotetta joka päivä, kaikki muut luomivärit ovat jääneet syrjään tämän saatuani. Loistotuote!

+ Kätevä matkoilla kun pelkästään tällä saa aikaan hienon silmämeikin, eikä tarvitse ottaa mukaan edes ylimääräisiä siveltimiä, nimittäin pakkauksen omilla applikaattoreilla saa jo suhteellisen hyvää jälkeä aikaan.


- Hintaa turhan paljon Suomessa ostettaessa, mutta Dior luomivärejä saa edullisemmin esimerkiksi Tax Free myymälöistä, mahdollisesti ulkomailta ja laivalta. Eri kauppojen alennuspäiviä ym. hyödyntämällä voi saada tämän tuotteen myös halvemmalla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta,
Kiva kuulla käyttökokemuksia, että ovat hyviä. Täytyy ehdottomasti joskus kokeilla 😊
www.blogger.com/profile/102846215624260649
merenhelmi,
Joo, ne on tosi hyviä!:) Tykkään kans itse tosi tosi paljon noista.
Jep, mä katsoin noita Espanjasta, oli siellä myös hiukan edullisempia. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Pakko nyt kommentoida, että jotkut sävyt on tosi "jauhoisia" ja siksi ei niin laadukkaita :/ mutta yleensä noissa on just se ihana samettinen koostumus. Ainoa harmi että yli 60 euroa paletista menee jo rosvouksen puolelle...
Romina
,
Mun mielestä vielä parempia on MACin luomivärit, mut noissa Dioreissa on kauniit sävy-yhdistelmät ja kaunis pakkaus.
merenhelmi,
Aijaa, kiitoksia 😊 Nyt on aika kiireinen elämä tällä hetkellä, niin tykkään tehdä näitä meikkijuttuja, ja muutenkin näitä eri kosmetiikkatuotteita on mukava arvostella.

Lukijoiden laittamat kommentit ovat just yks paras asia tässä blogin tekemisessä, ehdottomasti! <3 Mä yritän aina vastata lukijoiden laittamiin kommentteihin, mutta joskus unohdan vastata joihinkin, sitten mua harmittaa, jos huomaan myöhemmin, etten oo vastannut johonkin.. Oon joskus kommentoinut nimittäin muiden blogeihin ja mennyt jälkeenpäin katsomaan, mitä blogin pitjät ovat vastanneet. Jos he eivät ole reagoineet kommenttiini mitenkään, niin se ei oo yhtään kivaa mun mielestä. Joten pyrin aina vastaamaan, pitäisi kyllä kiinnittää siihen kommenttien vastaamiseen vielä enemmän huomiota, että tulee jokainen varmasti huomioitua!:) Oi kiitos 😊 en mä oikeesti niin iloinen ole lähellekään aina, nyt ainakaan kun on niin paljon kouluhommia! Mutta ahkeruus palkitaan, toivottavasti... 😉 Kiitos, tämä oli piristävä kommentti, hyvää kouluvuotta sinullekin, jos opiskelet tällä hetkellä! 😊 Ja ihanaa syksyä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo! 😊 Tykkään niistä kyllä itse hurjasti:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aijaa okei! En ole kokeillut kauheen montaa eri Dior:in luomiväriä, mutta näistä olen tykännyt. Niimpä, totta 😊

Oon ihan samaa mieltä! Aivan liian kallis on toi tuote, voisi olla puolet edullisempi. Sen takia tykkään käyttää myös We Care Icon luomivärejä, koska ovat tosi edullisia ja silti laadukkaita.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okkei! Kiitos vinkistä. En olekaan tainnut ikinä kokeilla MAC:in luomivärejä, taitaakin olla ens kerralla ostoslistalla. 😊 Aivan. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167