parempi aamu

Täällä taas! Mä huomaan, että en oo useinkaan aamulla mitenkään parhaimmalla päällä. Pyörittelen mielessäni päivän ohjelmaa, käyn läpi "to do" listaa ja kalenteria vuoron perään, sekä olen ehkä jopa aavistuksen stressaantunut. Mietin myös, että mistä sitä aloittaisi kun kalenterissa olisi hommia ei ainoastaan yhden päivän verran, vaan vähintään viikon tai kahden edestä.  Keskityn hyvien ja positiivisten asioiden ajattelemisen sijaan ehkä vähän liikaa siihen, mitä kaikkea pitää tai pitää muistaa tehdä. Tietenkin suunnitelmien tekemiset, jooga ja meditaatio auttavat jo paljon. Esimerkiksi joogan jälkeen aloittaa päivän jo huomattavasti paremmalla fiiliksellä, eikä stressaa turhia. Yritänkin heti herättyäni suosia pientä jooga- tai meditaatiohetkeä. Tänään päätin paistaa aamulla letut ja keskittää ajatukset niihin hyviin ja positiivisiin asioihin. Koko päivä lähtee tietenkin ihan eri tavalla käyntiin kun muistaa miten paljon elämässä on hyviä asioita, eikä anna stressaamiselle tilaa ainakaan heti aamusta! Listasinkin tähän postaukseen niitä positiivisia ajatuksia, mitkä tuli mieleen kun paistoin lettuja kaikessa rauhassa aamulla :)


- Kesä lähenee päivä päivältä ja monia kesäsuunnitelmia on jo tehtynä. Odotan todella paljon sitä, että pääsee taas keräämään mustikoita luonnonrauhaan. 

- Blogin uusi ulkoasu on parhaillaan työn alla erään mainostoimiston kanssa ja tämä tyttö siirtyy takaisin WordPressin pariin.

- Uusi kamera on ihan huippu ja valokuvausinto on noussut sen myötä ihan uusiin ulottuvuuksiin.

- Lähden tällä viikolla käymään pitkästä aikaa perheeni luona Keski-Suomessa. Nään ihanat pikkusiskot, sekä pääsen viettämään heidän kanssaan aikaa.

- Pääsen tänä vuonna yliopistoon tai en, olen opiskellut jo lähemmäksi 1,5 vuoden opinnot avoimeen yliopistoon ja voin sanoa, että olen oikeasti ylpeä itsestäni! :) Olen iloinen myös siitä, että tiedän mitä haluan opiskella. Suunta on niin sanoitusti selvillä ja se helpottaa jo paljon. 


- Saan viettää lähes joka päivä aikaa sellaisen ihmisen kanssa, kenen kanssa mulla on yli kahden vuoden jälkeenkin niin hauskaa ja mukavaa yhdessä. 

- Leivoin eilen tyrnisuklaajuustokakun ja tänään päästään herkuttelemaan ;)

- Olen löytänyt täältä Kuopiosta samanhenkisen ja niin ihanan, sekä herttaisen ystävän. Tässä iässä samanhenkisten ja hyvien ystävien löytäminen tosta vaan voi nimittäin olla helpommin sanottu kuin tehty :)

- Kesälle (viimeistään syksylle) olisi uusi ulkomaanmatka suunnitteilla. 

- Laitan blogikirppiksen pystyyn (vihdoin ja viimein). 
- Poikaystäväni sai omalta alalta sellaisen työpaikan, jonka halusi todella paljon. Olen niin iloinen hänen puolestaan. Hänen suustaan kuulee usein, miten motivoivaa, mielenkiintoista ja innostavaa uusi työ on. Kun on työssä, josta aidosti tykkää, on se oikeasti todella hieno asia! 

- Kun käyn kotona (perheeni luona), tuon kaikki kevät- ja kesävaatteet tänne Kuopion asunnolle. Pääsee taas kuvailemaan asuja enemmän.

- Poikaystäväni on luvannut opettaa minulle golfia kesällä, jee! Yksi pitkäaikainen haaveeni toteutuu! 

- Olen alkanut jälleen opiskelemaan englantia paremmin ja tarkoituksena olisi aloittaa myös jonkun uuden kielen opiskelu. 

- Haluaisin ehkä ensi syksynä aloittaa taas tanssin (baletin, jazzin, nykytanssin ym) näin muutaman vuoden tauon jälkeen... Jää nähtäväksi! On kyllä ikävä tanssia... 


- Kesälle on luvassa paljon treenaamista ja liikuntaa! Nyt olen flunssassa, mutta voi että kun odotankin sitä, että pääsen taas salitreenin pariin. 

- Nyt on enemmän aikaa laittaa meidän pientä kotia ja olenkin tehnyt jo monia sisustussuunnitelmia. 

- Rakas ystäväni Anette muuttaa kesäksi Vaasasta Jyväskylään, mahtavaa! Päästään viettämään yhdessä kesää Keski-Suomessa! Olen siis kesällä täällä Kuopiossa, mutta aika paljon myös Keski-Suomessa.Tällaisen (aamupalan) ja listan tekemisen jälkeen on jo huomattavasti parempi fiilis, eikä stressaa enää mikään! Ihanaa keskiviikkoa teille! Itse jatkan sitä "to do" listaa, paremmalla fiiliksellä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei!

En ole missään vaiheessa valehdellut teille, en tietenkään 😊 Tämän postauksen kuvat olen ottanut aikaisemmin, mutta paistoin myös kyseisenä aamuna lettuja. Koska minulla oli valmiina yhdet lettukuvat, en kuvannut postausaamuna turhaan uusia.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heh jep, oon samaa mieltä kanssasi! 😃 😊

Mukavaa alkanutta viikkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
niinpä! <3
Anonyymi
,
LOL^anonyymille

saat paistaa veera mulle lettuja koska tahansa xD koominen eka lause anonyymiltä superpositiiviseen blogiin! odotellen anonyymin blogia...
Anonyymi
,
todella ihana postaus! lisää näitä!! <3
Anonyymi
,
kuinka usein treenaat golfia ja missä? (:
Anonyymi
,
mikä kamera?
merenhelmi,
merenhelmi,
Hei!
Kuopion golfkentällä poikaystäväni kanssa. En tällä hetkellä usein, mutta haluaisin alkaa käymään enemmän 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167