Parhaimmat hajuveteni :)

Yksi lukijoistani toivoi, että kuvaisin kaikki hajuveteni. Tällainen kokoelma minulta löytyy tällä hetkellä :) Mielestäni kaikki nämä ovat aivan älyttömän hyviä, tykkään todella hirmuisesti jokaisesta! :) Olen hyvin tarkka sen suhteen mitä tuoksua käytän.
Lancome Paris Tresor Midnight Rose (tämän hetken suosikkini)

Dolce & Gabbana Light Blue (arkikäytössä useimmiten) 

Tommy Hilfiger Dreaming (tähän en kyllästy vain millään!)

Emporia Armani Diamonds 


Gucci Guilty (voiko tätä parempaa ollakaan<3)

Olen muuten miettinyt kun katsoin sen Coco Chanel elokuvan, niin tuli siitä mieleen, että minkälainen on Chanel no. 5 -tuoksu? Maailman myydyimpiä tuoksuja kuin on, joten kiinnostuin itsekin, että onko suosionsa arvoinen? :)

Nyt vähäsen lukemaan.. On jo huomattavasti parempi olo kuin eilen, tänään tekeekin mieli syödä koko eilisen edestä!:D Meen ehkä ostaan jotain hyvää kaupasta illalla ja samalla meen pienelle kävelylle. Olis kiva lähteä vähän ulkona käymään kun on ollut sisällä jo toista päivää. Kouluun meen huomenna :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Eveliina,
toi ensimmäinen tosiaan on ihana!

kurkkaa tännekkin 😊
http://reason-to-smile-smile.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/045112877808572958
Milla,
Chanel no.5 tuoksu ei ole mun mielestä ainakaan kovin hyvä. Tuoksuu oikeastaan "vanhalle", ei ollenkaan nuoren ihmisen tuoksu. Tosin jokaisen iho muuttaa tuoksua jonkin verran, mutta en usko että niin paljon, että siitä tulisi hyvä 😃
Uskon suosion johtuvan siitä, kun Marilyn on aikoinaan kertonut pukeutuvansa öisin vain Chanel vitoseen 😉 Tai eipä sekään täti enää öisin mihinkään pukeudu, kun on jo tovin kasvattanut horsmaa 😃 (hyi, kun nyt puhun rumasti 😃)
www.blogger.com/profile/158564336134116835
Anonyymi
,
Mun mielestä toi Chanelin no. 5 -tuoksu ei oo hyvän tuoksuista. ''Haistelin'' sitä viime kesänä laivalla ja hyllyynhän se jäi.. En tykännyt yhtään!
Enni,
Se on tosi vanhanaikainen tuoksu. Ehkä kun täytän 50, niin siitä tulee lempparini. 😃 Canelilla on kyllä hyviä kevyempiä tuoksuja vitosen lisäksi!
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Anonyymi
,
Chanelin vitonen on tuoksujen aatelia. Sinun ikäisenäsi en siitä liioin pitänyt, se tuoksui nenääni tunkkaiselta ja liian voimakkaalta. Mutta niin se vaan nenä jalostui kun ikää tuli lisää, ja vitosesta tuli iltatuoksuni ja sellaisten päivien, kun on erityisen naisellinen olo. Vitosen ensituoksussa on aldehydejä, ja luulenkin että ne ovat monen nenään liian voimakkaita, mutta iholla tuoksu tasaantuu pikkuhiljaa kauniiksi ja pehmeäksi kukkaistuoksuksi, joka on lämmin, muttei makea. Jos tuoksu on nyt mielestäsi liian tuhti, niin kannattaa odottaa muutama vuosi, tai kokeilla vaikka tuoksun Eau Premiere nimistä versiota, josta on karsittu noita voimakkaimpia aldehydihuippuja.

Mielestäni taas Chanelin Coco mademoiselle on karmaiseva kokemus, haisee ylösnousseelta mansikkasiideriltä ja tuoksun suosio on minulle täysi mysteeri.
merenhelmi,
Kiitos kaikille tosi paljon mielipiteistänne Chanelin tuoksun suhteen. Ihan mielenkiinnolla olisi kiva sitä joskus tuoksutella, mutta en usko, että hankin sitä, ainakaan teidän mielipiteiden perusteella. 😊
Kiitos ihanat lukijani! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
karoliina
,
mä en kans oikein oo (vielä) syttyny tohon no.5, mutta mulla on ylellisyystuoksuna (= käytän harvoin ja vain erityisistä syistä) coco mademoiselle, joka on siis tosta "jalostettu" tuoksu, nuorille suunnattu. rakastan sitä kuuhun ja takas.. suosittelen kokeilemaan joskus 😊 mutta nää tuoksuasiat on niin kaikille henkilökohtasia et toisen nenään ja toisen iholla tuoksuu ihanalta ja toinen ei voi sietää 😊