Parhaimmat hajuveteni :)

Yksi lukijoistani toivoi, että kuvaisin kaikki hajuveteni. Tällainen kokoelma minulta löytyy tällä hetkellä :) Mielestäni kaikki nämä ovat aivan älyttömän hyviä, tykkään todella hirmuisesti jokaisesta! :) Olen hyvin tarkka sen suhteen mitä tuoksua käytän.
Lancome Paris Tresor Midnight Rose (tämän hetken suosikkini)

Dolce & Gabbana Light Blue (arkikäytössä useimmiten) 

Tommy Hilfiger Dreaming (tähän en kyllästy vain millään!)

Emporia Armani Diamonds 


Gucci Guilty (voiko tätä parempaa ollakaan<3)

Olen muuten miettinyt kun katsoin sen Coco Chanel elokuvan, niin tuli siitä mieleen, että minkälainen on Chanel no. 5 -tuoksu? Maailman myydyimpiä tuoksuja kuin on, joten kiinnostuin itsekin, että onko suosionsa arvoinen? :)

Nyt vähäsen lukemaan.. On jo huomattavasti parempi olo kuin eilen, tänään tekeekin mieli syödä koko eilisen edestä!:D Meen ehkä ostaan jotain hyvää kaupasta illalla ja samalla meen pienelle kävelylle. Olis kiva lähteä vähän ulkona käymään kun on ollut sisällä jo toista päivää. Kouluun meen huomenna :)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Kiitos kaikille tosi paljon mielipiteistänne Chanelin tuoksun suhteen. Ihan mielenkiinnolla olisi kiva sitä joskus tuoksutella, mutta en usko, että hankin sitä, ainakaan teidän mielipiteiden perusteella. 😊
Kiitos ihanat lukijani! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
karoliina
,
mä en kans oikein oo (vielä) syttyny tohon no.5, mutta mulla on ylellisyystuoksuna (= käytän harvoin ja vain erityisistä syistä) coco mademoiselle, joka on siis tosta "jalostettu" tuoksu, nuorille suunnattu. rakastan sitä kuuhun ja takas.. suosittelen kokeilemaan joskus 😊 mutta nää tuoksuasiat on niin kaikille henkilökohtasia et toisen nenään ja toisen iholla tuoksuu ihanalta ja toinen ei voi sietää 😊