Parhaista parhain: Gucci Guilty

Luvattu mikä luvattu.. ;) Seuraavana vuorossa siis Gucci Guilty hajuvesi, jota en vaihtaisi tosta vain mihinkään muuhun. Tässä ihastuttavassa tuoksussa on käytetty mm. mandariinia, persikkaa, syreenia, pelargoniaa ja meripihkaa.
Muutamalla sanalla hyvin tiivistettynä niin pullon ulkonäkö kuin itse hajuvesikin: tyylikäs, upea ja hieno, joka käy täydellisesti esimerkiksi juhliin. Arkikäyttöön on vähän liiankin hienon oloinen, mutta täytyy myöntää, että olen tätä joskus ihan koulupäivinäkin suihkauttanut kun en oo malttanut odottaa seuraavaa mahdollisuutta käyttää tätä... Tähän jääkin aivan koukkuun, eikä vastaan ole ainakaan puolen vuoden sisällä sattunut parempaa!
Ei ehkä aivan nuorten tyttöjen tuoksu, mielestäni sopii paremmin aikuisille, tai edes vähän vanhemmille.

Kaiken lisäksi tuoksu pysyy iholle tosi hyvin, ja yksi suihkaus riittää, enempää ei edes tarvitsekaan, joten tämä kestää pitkän aikaa!
Niin kuin yhdessä lehdessä olikin kirjoitettu tästä hajuvedestä, tyyliin: "se ei pelaa, joka pelkää", voisin vannoa lauseen nimeen. Tuoksu kun ei ole mikään kiltin tytön kukkaistuoksu, vaan aistillinen, rohkea, voimakas ja viehättävä. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Me and My,
Tuo on aivan ihana tuoksu 😊
www.blogger.com/profile/087081553229535099
merenhelmi,
Moikka! 😊 Mukava kun kommentoit!:)<3

Suomessa uusia Lv laukkuja ei myydä muualla kuin Helsingissä Louis Vuitton liikkeessä. Käytettyjen kanssa olisin erityisen varovainen, koska kopioita on todella paljon liikkeellä.. Joten kannattaa ostaa ihan liikeestä laukku, jos hankkii sellaisen. 😊
Toi maksoi liikkeessä uutena 545€. Onhan se paljon koululaukusta, mutta se on varmasti minulla käytössä vielä aikuisenakin! 😊 Kiitos, olipas tosi kauniisti sanottu!:) Tuu hei juttelemaan mulle koulussa:) Paljon tsemppiä sinullekin lukion kanssa! 😊 Ja ihanaa iltaa<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167