pari hyödyllistä ostosta!

Tämän syksyn aikana ostoslistalla oli vaikka mitä tarpeellista ja muutamia niistä oonkin jo saanut ruksattua ylitse, kuten kahvinkeittimen, uudet farkut, yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja niin edelleen. Myös koulureppu ja lasinen juomapullo löytyivät listaltani ja mietinkin pitkään, että minkälaiset hankin.
Monet reput näyttivät liian sporttisilta ja ne mielestäni kauneimmat kuten Lv:n mallit (heh, yllätys ;D) tuntuivat taas ihan liian kalliilta. Sellaisen kalliin repun kanssa saisi myös olla ehkä vähän liiankin varovainen. Tärkeimpänä kriteerinä mulla oli kuitenkin käytännöllisyys. Mietin kyllä pitkään, että hankkisin itselleni uuden koululaukun palkinnoksi siitä, että ovet avautuivat unelmieni kouluun (tai ensin olisin tehnyt vähän töitä ja säästänyt siihen....). Yksi "ongelma" on kuitenkin se, ettei kovin hienoa laukkua kannata ainakaan vesi- ja lumisateessa kauheesti kanniskella ja nämä Suomen kelit on mitä on.... :) Eri asia tietenkin olisi jos menisi koulumatkat autolla, mutta mulla ei oo ajokorttia, eikä autoa, joten pyöräilen / kävelen kaikki matkat. Niimpä sellaisina päivinä kun pitää kuljettaa enemmän tavaraa kodin ja koulun välillä, ja jos ulkona on huono keli, reppu hoitaa kyllä täydellisesti tehtävänsä.
>
Loppujen lopuksi päädyin siis tähän mustaan Haglöfsin Tigh -reppuun medium koossa, mikä ei näytä ainakaan omaan silmään liian ns. urheilurepulta. Ja pakko kyllä sanoa näin muutamien viikkojen käytön jälkeen, että tämä tuntuu ihan ihmeen hyvältä selässä. Upottaa myös sisäänsä aika paljon tavaraa.


Lasinen juomapullo löytyi taas LifeFactoryltä. Tämä turkoosi oli mielestäni jotenkin tosi söpö! :)

Kyseisen merkin tuotteissa on monia hyviä puolia! Ne eivät mm. sisällä haitallisia kemikaaleja kuten bisfenoli A:ta, ftalaatteja tai PVC:tä. Silikonihupussa ei ole muovia ja se on 100% myrkytön. Pullon ja korkin voi pestä astianpesukoneessa. Lasisesta pullosta ei myöskään tule kemikaalien jäämiä / muovin / metallin makua juomiin. Muita näiden tuotteiden hyviä puolia voit kurkata esim: täältä. Vaikka tämä oli vähän kalliimpi moniin muihin verrattuna, laadukkaaseen juomapulloon panostaminen mielestäni kannattaa, koska tätä tarvitsee kuitenkin päivittäin :)

Nyt lähden kokeilemaan jo melko pitkän liikuntatauon jälkeen, voisinko aloittaa liikkumisen rauhallisen vesijuoksun merkeissä... Toivotaan parasta! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Minkä kokoinen toi juomapullo on?
Anonyymi
,
Tuo lifefactoryn pullo on kyllä tosi hyvä!
Itsellä jo toista vuotta käytössä päivittäin, töissä, salilla yms. enkä todellakaan voisi enää kuvitella käyttäväni muovista juomapulloa! Niin erilaiselta se vesi vaan maistuu tuosta.
Alussa tuo juominen oli hieman hankalaa kun vedet meinasi valua suupieliä pitkin johtuen tuosta isosta suuaukosta 😃
ihanan pirteän värinen tuo sinun 😊
merenhelmi,
Toi mun on 450 ml. Itseasiassa juuri tää: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/38187/dnxfd/Lifefactory-450-ml-juomapullo-turkoosi
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Löysin Tupperwarelta pullon, jonka pitäisi olla vapaa noista ns. myrkyistä. Siinä tosin on myös iso suuaukko ja mulla on aina vedet leualla ja takilla, kun siitä lenkin jälkeen juon. 😃 Onneks ne on vaan lenkki-/mettäkamppeet eikä koira kauheesti mieti valuuko mulla vesi suupielistä vai ei. Onhan silläki viikset märkinä. 😃 😋
merenhelmi,
Niimpä! Mua aluks kyllä huvitti kun vedet tuli paidalle ja poikaystävä sai nauraa mulle vierestä kun taidettiin olla vielä koulussa 😃 Kauhee märkä läntti paidassa 😃 Mutta sen jälkeen oon aina muistanut juoda tosta vähän varovaisemmin 😃
Mutta toi on kyllä aivan ihana! Ja mäkään en voisi enää käyttää muovipulloa kun oon käyttänyt tota nyt hetken aikaa!
Hyvä ostos! 😊 Oli vaan vähän vaikea valita niistä väreistä kun kaikki oli niin kivoja ja pirtsakoita 😊
Niin ja mukavaa viikonloppua!
www.blogger.com/profile/015246971550904167