Pellavamekossa

Ballerina shoes Tommy Hilfiger / dress Benetton / bag Louis Vuitton / watch Boss / sunglasses Ray Ban
Pellavamekko on ollut yksi tämän kesän lempparini ja muistaakseni lupasin, että laitan jossain vaiheessa asukuvaa tällä kyseisellä mekolla. Pellavavaatteet ovat muutenkin todella ihania näin kesällä käytettäväksi ja mekko on niin helppo ja kätevä valinta jos miettii millä asulla lähtee käymään vaikka kaupungilla tai rannalla. Tänään myös uudet aurinkolasit pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön ja olen tosi tyytyväinen noiden hankintaan. Mikähän ihmeen aurinkolasivillitys muhun on iskenyt kun harvase päivä katselen netistä kivoja aurinkolaseja.. Niillä vaan saa asuun sitä jotain. Itse tykkään kuitenkin pukeutua aika yksinkertaisesti niin tällaisilla väripilkuilla saa tosi helposti piristystä asukokonaisuuksiin.
Niin ja nämä vaatteet olivat tosiaan tänään päälläni kun lähdin käymään pikkusiskoni kanssa rannalla ja pyöräilemässä. Lumenen kesäkampanjan kautta käyttöön saatu oranssi Jopo on vaan niin kertakaikkisen hyvä ajaa, sillä olenkin pyöräillyt yhtenä jos toisena päivänä! Suunnitelmissa olisi tehdä kyseisellä pyörällä vähän pidempikin retki, ottaa eväät ja kamera matkaan, sekä pyöräillä muutamien kymmenien kilometrien päähän mökille! Toivottavasti ehdittäisiin toteuttamaan se mahdollisimman pian :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Voi kiitos! <3 Kommenttisi toi suuren hymyn huulille!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Kata kauniista sanoistasi 😊 <3 Tykkään tosi paljon ottaa asukuvia järven rannalla. Yksi lempipaikkojani asukuvien ottamiseen. Jotenkin tausta on niin rauhallinen ja järvimaisema aina yhtä kaunis. Itsekin oon ihan hurahtanut värillisiin aviator aurinkolaseihin! Oranssit olis ihan älyttömän kivat myöskin! <3

Rentouttavaa ja kaikinpuolin ihanaa kesäistä viikonloppua 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
IP: 82.99.3.229