pellavapaidassa

  Hei taas ja mukavaa tiistai-iltaa kaikille! Mun kannettava toimii taas, joten pääsen tekemään myös blogia normaaliin tapaan! Oon kyllä tosi helpottunut kun koneessa ei ollutkaan mitään vikaa, ainoastaan laturissa. Selvisin siis "vaan" 90 eurolla! Applen koneiden korjaaminen on kuitenkin yleensä tosi kallista, joten hyvä, ettei ollut sen pahempaa.

  Mutta tässä vielä yksi vähän kesäisempi asu. Otettiin nämä kuvat muistaakseni elokuun lopulla / syyskuun alussa, mutta nää oli jäänyt multa vahingossa kokonaan julkaisematta! Vähän jälkijunassa siis, mutta ehkä se ei haittaa :) Olisipa muuten vielä yhtä lämmin kuin näissä kuvissa! Tuntuu, ettei edes lämpöisellä takilla tarkene kun pyöräilee kouluun vesisateessa ja tuulessa...
  Shirt Gant  Pants Zara Sunglasses Ray-Ban Bag Lv  Shoes Converse
  Löysin ton Gantin pellavapaidan kesällä ja tykästyin siihen niin paljon, että olihan se ostettava. Pellava materiaalina on muutenkin kovasti mieleeni ja vaikka ton paidan sävy onkin vähän erikoisempi, näyttää se mielestäni valkoisten housujen kanssa kivalta ja raikkaalta :) Valkoisia housuja onkin nyt näkynyt useammissa mun kuvissa, mutta seuraava asu tulee sitten olemaan syksyisempi :)

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit