Perillä ollaan!

Moi! :) Ollaan tällä hetkellä äidin ystävien luona, joilla on asunto täällä Alanyassa ja pääsen täällä heidän luonaan päivittämään blogiani! Siis niin mahtavaaa, olin jo ihan varma, että blogi jää viikon tauolle, mutta eipäs jääkään! ;) 

Ja nyt lämmintä riittää, varmaan yli 30 astetta ulkona ja merivesi äidin ystävän veikkauksen mukaan 28 asteista. Eilen illalla saavuttiin perille ja oli oikeesti niin hullun väsyttävä matka tänne. Aamulla lähdettiin kotoa noin kahdeksan aikaan aamulla ja Alanyassa hotellissa oltiin puolenyön aikaan. Mutta nyt on loma edessä!

Ihan just lähdetään kauppaan ostamaan suklaata, limsatölkkejä ja jotain hyviä hedelmiä, mennään rannalle ottamaan aurinkoa ja rentoutumaan, lukemaan parin kuukauden takaiset Ellet sun muut, mitä ei ole kovin hyvin ehtinyt aikaisemmin lukemaan.

Illalla palaan taas blogin pariin ja kerron päivän kuulumisia. Heippa muruset! :D<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anette,
Ihanan lämmintä sielä! Nauttikaa lomastanne 😊<3
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Anonyymi
,
http://irc-galleria.net/user/areeV%5E


et taida olla itse tämä?
Anonyymi
,
Hyvää lomaa...hienoja kuvia olet ottanut 17.9 mökillänne!
Otapa jonkin verran isommalla kuvakoolla, niin näyttää koneen ruudulla hienoilta isompina!
merenhelmi,
Anette:
Jep! 😊 Kiitos kovasti Anette, paljon terveisiä sinulle ja Alexille 😊<3

Anonyymi:
Kyseessä ei tosiaankaan ole oma tunnukseni. Kiitos kovasti kun ilmoitit tästä minulle! Laitoin heti Irc-gallerian ylläpidolle viestiä, että poistaa tämän kyseessä olevan tunnuksen mahdollisimman nopeasti.

Anonyymi:
Kiitos! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167