perjantain ajatuksia

On niin parasta kun aurinko on paistanut jo monia päiviä - se antaa ihan valtavasti energiaa ja saa väkisinkin hymyn huulille. Ei vaan voi liikaa hehkuttaa näitä nättejä keväisiä päiviä! Tänään tallustelimme ystäväni ja äidin kanssa kaupungilla, muuten olen nauttinut hyvistä keleistä lenkkeilemällä minun ja poikaystäväni asunnon lähettyvillä, josta nämä postauksen kuvatkin on napsittu! Kirjastossa olen huokaillut ulkona paistavan auringon perään ja miten mukavaa onkaan ollut etsiä urheilukimpsut päälle ja lähteä juoksemaan rannan sekä metsän lähettyville.
Keski-Suomessa on mielestäni niin kauniin näköistä kun on paljon järviä. Tämän hetkinen asuntomme on järven rannalla ja juuri nyt pyörittelen mielessäni vielä ihan viimeisiä pohdintoja liittyen yliopistohakuun, hakeeko tämä tyttönen merenrantakaupunkiin vai keskelle kaunista Keski-Suomea.. Tosin minusta tuntuu, että olen ykkösvalintani opiskelukaupungin suhteen tehnyt jo, mutta toisia ja kolmansia vaihtoehtoja mietin vielä. (Jätän sen asian kuitenkin täällä blogin puolella vielä salaisuudeksi). Poikaystäväni kanssa haemme aika varmasti kuitenkin eri kaupunkeihin, saa nähdä löydetäänkö me itsemme samasta opiskelukaupungista vai eri puolilta Suomea. Sitä on kuitenkin turha vielä miettiä sen enempää :) Kaikki menee hyvin! Oletteko te näpyttäneet jo yliopistohaut menemään?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiia,
Keski-Suomen järvimaisemat on kyllä upeita. 😊 Mä laitoin yliopistohaun jo viime viikolla, lomake on helppo täyttää kun on vaan yksi koulu mihin hakee, haha. Tsemppiä sulle lukemiseen!
www.kulkeva.blogspot.fi
merenhelmi
,
Moikka Tiia! 😊

Kiitoksia <3 Tämä kevään lukeminen on ohitse ennen kuin huomaammekaan! Joka päivä vaan kun tekee parhaansa niin toivottavasti tehty työ palkitaan<3 Kiitos tosi paljon ja tsemppiä sinullekin sylin täydeltä:)
Adele
,
Hei! Ihana blogi 😊

Olin laittanut aikasemmin viestiä neverfullista, onko se vielä ensinnäkin myynnissä?
En saanut sinulta vastausta, laitanko uuden viestin s-postiisi?

Ihanaa kevättä!
jk
,
Miksi haetta "aika varmasti" eri kaupunkeihin? Luulin, että molemmat tähtäävät Aaltoon.
merenhelmi
,
Heippa ja anteeksi, että viesti on mennyt jotenkin ohitse!! :/ En ole vielä myynyt Neverfull laukkua niin se on kyllä myynnissä! 😊 <3

Ihanaa kevättä sinullekin<3 Laita vaikka uudelleen ihan pikaviesti, niin tiedän mistä s. postista on kyse!!:)

Mukavaa illanjatkoa ja pahoittelut vielä!:/
merenhelmi
,
Hei 😊

En ole missään vaiheessa sanonut täällä blogissa, että pyrin Aalto-yliopistoon. Olen kirjoittanut, että haen Helsinkiin, mutta tarkoitin siinä yhteydessä, että saatan hakea myös ammattikorkean puolelle (Helsinkiin Haaga-Helian ammattikorkeaan opiskelemaan liiketaloutta). En ole missään vaiheessa sanonut, että pyrin Aalto-yliopistoon 😊 Tänä keväänä taidan sittenkin tehdä pelkän yliopistohaun, koska mielummin keskityn nyt täysillä ainoastaan yliopistohakuun.
Adele
,
Moikka! Vilkaseppas s-postiisi 😊<3
merenhelmi
,
Moikka<3 Kiitos viestistä:)

Vastasin juuri!:)
johanna
,
Ei taida mennä hyvin kun eri kaupunkiin muutatte. Tai ei ainakaan tule menemään.
Myy
,
Minusta on oikein hyvä, että nuoret parit uskaltavat seurata omia unelmiaan ja hakea opiskelupaikkaa riippumatta siitä missä kumppani opiskelee. Hyvä suhde kestää välimatkat, mutta toisen perässä meneminen voi harmittaa myöhemmin. Nuoria ollaan vaan kerran ja siitä, että elämä on avoinna ja täynnä mahdollisuuksia, kannattaa ehdottomasti nauttia. Hyvä Veera ja kaikkea hyvää teille! 😊