perjantain ajatuksia

On niin parasta kun aurinko on paistanut jo monia päiviä - se antaa ihan valtavasti energiaa ja saa väkisinkin hymyn huulille. Ei vaan voi liikaa hehkuttaa näitä nättejä keväisiä päiviä! Tänään tallustelimme ystäväni ja äidin kanssa kaupungilla, muuten olen nauttinut hyvistä keleistä lenkkeilemällä minun ja poikaystäväni asunnon lähettyvillä, josta nämä postauksen kuvatkin on napsittu! Kirjastossa olen huokaillut ulkona paistavan auringon perään ja miten mukavaa onkaan ollut etsiä urheilukimpsut päälle ja lähteä juoksemaan rannan sekä metsän lähettyville.
Keski-Suomessa on mielestäni niin kauniin näköistä kun on paljon järviä. Tämän hetkinen asuntomme on järven rannalla ja juuri nyt pyörittelen mielessäni vielä ihan viimeisiä pohdintoja liittyen yliopistohakuun, hakeeko tämä tyttönen merenrantakaupunkiin vai keskelle kaunista Keski-Suomea.. Tosin minusta tuntuu, että olen ykkösvalintani opiskelukaupungin suhteen tehnyt jo, mutta toisia ja kolmansia vaihtoehtoja mietin vielä. (Jätän sen asian kuitenkin täällä blogin puolella vielä salaisuudeksi). Poikaystäväni kanssa haemme aika varmasti kuitenkin eri kaupunkeihin, saa nähdä löydetäänkö me itsemme samasta opiskelukaupungista vai eri puolilta Suomea. Sitä on kuitenkin turha vielä miettiä sen enempää :) Kaikki menee hyvin! Oletteko te näpyttäneet jo yliopistohaut menemään?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

johanna
johanna,
Ei taida mennä hyvin kun eri kaupunkiin muutatte. Tai ei ainakaan tule menemään.
Myy
Myy,
Minusta on oikein hyvä, että nuoret parit uskaltavat seurata omia unelmiaan ja hakea opiskelupaikkaa riippumatta siitä missä kumppani opiskelee. Hyvä suhde kestää välimatkat, mutta toisen perässä meneminen voi harmittaa myöhemmin. Nuoria ollaan vaan kerran ja siitä, että elämä on avoinna ja täynnä mahdollisuuksia, kannattaa ehdottomasti nauttia. Hyvä Veera ja kaikkea hyvää teille! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229