perjantain asu

ankle boots Flexx / pants MassimoDutti / shirt Zara / scarf Burberry / watch Boss / bag Louis Vuitton / glasses Jimmy Choo
Muutama kuva asusta, jolla kävin tänään kirjastolla lainaamassa ison pinon hyvinvointi- ja terveyskirjoja (ensimmäisenä alan lukemaan Kaisa Jaakkola Hormonitasapaino -kirjaa, vaikuttaa mielenkiintoiselta). Mutta asusta sen verran, että tykkään tosi paljon mustavalkoisista asukokonaisuuksista. Yleensä jos pukeudun ainoastaan mustaan ja valkoiseen, haluan kuitenkin tuoda asuun jollain vähän sävyä.. Niimpä kietaisin kaulaan yhden lempparihuivini Burberryltä.
Nyt lähden iltalenkille ystäväni kanssa ja illalla alan opiskelemaan terveysjuttuja kirjoista. Tänä syksynä ajattelin keskittyä ihan ajan kanssa terveyteen ja liikuntaan liittyviin asioihin. Muutamia hyviä päätöksiä olenkin jo tehnyt, mutta niistä voisin kirjoitella vaikka erillisessä postauksessa jossain vaiheessa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lena / london and beyond,
Tosi kiva tuo Burberryn huivi! Mä tykästyin niihin jo melkein kymmenen vuotta sitten (joo, ikäkriisi tulee aina kun kirjoitan tuon 😃) ja ne toimii silti. 😊 Harmi vain mulla on villahuivi itselläni, joka täällä Taipeissa ei ole just nyt kovin tarpeellinen, mutta odottaa sitten vuoden päästä talvella.

Kivaa viikonloppua!
www.rantapallo.fi/lena
merenhelmi,
Moikka! Mukavaa kun ilahdutit aamupäivääni tai tarkemmin sanottuna päivääni 😃 Onhan tässä kello jo melkein puolenpäivän paikkeilla. Miten nämä aamupäivät hurahtaa aina niin vauhdilla! Ja kiitos kovasti 😊 itsekin tykkään tosta jotenkin tosi paljon. Käy niin nätisti kauluspaitojen kanssa. Mulla olis haaveissa taas Burberryn talvihuivi, olisi kyllä ihana toteuttaa haaveeni sen suhteen tämän vuoden aikana ennen kuin talvi ja pakkaset saapuu taas..

Oikein kaunista viikonloppua ja kiva kun kommentoit 😊
merenhelmi.indiedays.com
Nappipaita
,
Ihana asu. Mustasankaisten lasien kanssa täydellisyyttä hipova. 😊
merenhelmi,
Kiitos kovasti, sait hymyn huulilleni! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Hanna
,
Hei! Kiinnostuin noista lainaamista kirjoistasi. Kaisa Jaakkolan olenkin lukenut, mutta mitä muita kirjoja lainasit? Olen myös yrittänyt opetella uusia terveellisiä tapoja kirjoista ja panostaa terveellisempään elämään. Kiitos!
annikasandra
,
Ihana Veera <3
Kirjoitathan joskus kirjavinkkejäsi hyviksi toteamista kirjoista,
t.toinen, jota kiinnostaa sisäinen ja ulkoinen kauneus&terveys 😊
merenhelmi,
Moikka! 😊

Kiitos postaustoiveesta, voin tottakai kertoa mitä kirjoja luen ja suosittelisin! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Hanna!

Lainasin Antti Heikkilältä ruokavalioon liittyviä kirjoja, sekä Mielenrauha-kirjan. Ne Heikkilän ruokavalioon liittyvät kirjat on tosi mielenkiintoisia, mutta mielestäni se Mielenrauha niminen kirja on vähän sellainen yksinkertainen, jos näin voi sanoa. Tai siinä ei mennä kovin syvälle, mutta mukavaa sellaista kevyttä luettavaa. Niiden lisäksi lainasin Miia Saastamoinen Luonnnollista! Syömisen syvin olemus -kirjan, mutta sitä en ole vielä aloittanut lukemaan. Tällä hetkellä lukemisen alla on täällä (http://merenhelmi.indiedays.com/2014/09/06/hyvinvoinnista-ja-syksyn-hyvia-paatoksia/) postauksessa näkyvä Kaisa Jaakkola Hormonitasapaino. Siinä on tosi paljon tietoa ja siinä kirjassa mennään mielestäni aika syvälle, mutta sieltä olen poiminut lähinnä sellaisia asioita, mistä olen itse kiinnostunut. Palman lomalla luin sellaisen kirjan kuin Wayne W.Dyer Ajaton viisaus ja siitä tykkäsin todella paljon.

Oikein ihanaa syksyä ja laita viestiä jos innostuit lukemaan jotain näistä kirjoista, sekä mitä tykkäsit 😊
merenhelmi.indiedays.com