perjantain asu

ankle boots Flexx / pants MassimoDutti / shirt Zara / scarf Burberry / watch Boss / bag Louis Vuitton / glasses Jimmy Choo
Muutama kuva asusta, jolla kävin tänään kirjastolla lainaamassa ison pinon hyvinvointi- ja terveyskirjoja (ensimmäisenä alan lukemaan Kaisa Jaakkola Hormonitasapaino -kirjaa, vaikuttaa mielenkiintoiselta). Mutta asusta sen verran, että tykkään tosi paljon mustavalkoisista asukokonaisuuksista. Yleensä jos pukeudun ainoastaan mustaan ja valkoiseen, haluan kuitenkin tuoda asuun jollain vähän sävyä.. Niimpä kietaisin kaulaan yhden lempparihuivini Burberryltä.
Nyt lähden iltalenkille ystäväni kanssa ja illalla alan opiskelemaan terveysjuttuja kirjoista. Tänä syksynä ajattelin keskittyä ihan ajan kanssa terveyteen ja liikuntaan liittyviin asioihin. Muutamia hyviä päätöksiä olenkin jo tehnyt, mutta niistä voisin kirjoitella vaikka erillisessä postauksessa jossain vaiheessa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka! 😊

Kiitos postaustoiveesta, voin tottakai kertoa mitä kirjoja luen ja suosittelisin! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka Hanna!

Lainasin Antti Heikkilältä ruokavalioon liittyviä kirjoja, sekä Mielenrauha-kirjan. Ne Heikkilän ruokavalioon liittyvät kirjat on tosi mielenkiintoisia, mutta mielestäni se Mielenrauha niminen kirja on vähän sellainen yksinkertainen, jos näin voi sanoa. Tai siinä ei mennä kovin syvälle, mutta mukavaa sellaista kevyttä luettavaa. Niiden lisäksi lainasin Miia Saastamoinen Luonnnollista! Syömisen syvin olemus -kirjan, mutta sitä en ole vielä aloittanut lukemaan. Tällä hetkellä lukemisen alla on täällä (http://merenhelmi.indiedays.com/2014/09/06/hyvinvoinnista-ja-syksyn-hyvia-paatoksia/) postauksessa näkyvä Kaisa Jaakkola Hormonitasapaino. Siinä on tosi paljon tietoa ja siinä kirjassa mennään mielestäni aika syvälle, mutta sieltä olen poiminut lähinnä sellaisia asioita, mistä olen itse kiinnostunut. Palman lomalla luin sellaisen kirjan kuin Wayne W.Dyer Ajaton viisaus ja siitä tykkäsin todella paljon.

Oikein ihanaa syksyä ja laita viestiä jos innostuit lukemaan jotain näistä kirjoista, sekä mitä tykkäsit 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229