perjantain terveiset

Perjantai lähti tänään käyntiin melko hyvällä ja pirteällä fiiliksellä siitä huolimatta, että kuvassa näkyvä MacBook Air on alkanut reistailemaan pahemman kerran ja tekemättömät työt alkavat uhkaavasti kasaantumaan kalenteriin. Ei auttanut muu kuin laittaa Nespresson lempparikahvini Monsoon Malabar tulemaan ja alkaa kahvia siemaillessa tekemään suunnitelmaa tuleville töille (sekä koneen korjaukselle). Monista hommista ja pienestä stressistä huolimatta tähän viikkoon on sisältynyt vaikka mitä mukavaa.

Olen aloittanut mielenkiintoisen FirstBeat hyvinvointimittauksen, kahvitellut ystäväni kanssa suklaakakkupalojen, sekä kahvin merkeissä, käynyt juoksulenkillä, kahvakuulassa, joogassa, sekä kuntosalin puolella treenaamassa, istahtanut pitkästä aikaa parturin tuoliin ja saanut "uudet" hiukset Olaplex-hiushoidon avulla, sekä viettänyt tyttöjeniltaa, mikä venähtikin eilen melkein puoleen yöhön... :D Niin ja oon mä tämän viikon aikana aloittanut myös suunnittelemaan mun blogin uutta ulkoasua yhden mainostoimiston kanssa, mahtavaa!

Nyt aion istua peppu kiinni penkissä tämän päivän ja kirjoitella blogiin tulevia postauksia. Tulossa on postaukset muun muassa Olaplex-hiushoidosta, sekä omista kokemuksista hoidon suhteen, äitienpäivälahjaideoista, sekä mun tämän hetken lempparismoothieohjeesta.

Mutta nyt haluan toivottaa kaikille hyvää perjantaita pilvisestä ja sateisesta säästä huolimatta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida Rotola-Pukkila,
Odotan innolla postausta Olaplex-kokemuksistasi! Mulla on kampaaja-aika kesäkuun alussa ja kokeilen silloin ekaa kertaa Olaplexia. On kiva lukea muiden kokemuksia niin tietää mitä voi odottaa 😊
www.blogger.com/profile/022868587614497019
Anonyymi
,
Mikä maljakko kuvassa, on hieno?
merenhelmi,
Kiva kuulla! Postailen siitä mahd. pian! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Ihan Ikeasta vaan! 😊 Ei ollut kallis!
www.blogger.com/profile/015246971550904167