pian lomalla

Heippa rakkaat! Loma on ihan ovella, huomenna otan nimittäin suunnaksi Jyväskylän! Vaikka täällä Kuopiossa ihana, yhteinen koti meillä onkin, on se oma huone aina oma huone ;) Ja miten ikävä perhettä ja ystäviä voikaan olla! Pahoittelen tässä samalla myös pientä hiljaiseloa täällä blogin puolella, olen ollut viikonlopusta saakka kuumeessa ja ehdin jo alkuviikosta toivoa, että olisin parantunut, mutta totuus iski sitten kuntosalilla, eikun täyskäännys kotiin. On sille levolle vaan annettava oma aikansa, eikä siinä asiassa kannata kyllä hätiköidä... Nyt olo alkaa kuitenkin olla jo voiton puolella, kiitos inkiväärijuoman, jota onkin mennyt monta kuppia päivässä. Kun on päässyt liikunnasta hyvään alkuun, tuntuu tällaiset väliviikot niin pitkästyttäviltä :D Tänään kävin kuitenkin rauhallisen lenkin rannassa ja illalla ajattelin venytellä, pikkuhiljaa.
Muuten kuuluu hyvää, eilen yllätin poikaystävän vietnamilaisilla riisirullilla ja mangojuustokakulla, oli nimittäin meidän tämän vuoden viimeinen yhteinen päivä täällä Kuopiossa. Äsken hän lähtikin kohti omaa kotia ja mä jatkan päivää vielä viimeisen kurssin kanssa, joka olisi tänään tarkoitus saada valmiiksi. Onneksi on teetä, kynttilöitä ja edessä häämöttää pian alkava loma!
jälkeen uudelleen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiina
,
Oi, ehdottomasti lemppariruokiani ja meillä kitikotona syödäänki tätä aika usein! Linkin täytteet eivät kuitenkaan ole niitä "oikeita", jos ideana on juuri vietnamilaisen ruuan makuelämys. Resepti oli muutenkin mielestäni vähän huono, näin vietnamilaisena sanottuna, kun siinä ei ollut mielestäni melkeen mikään oikein 😃 Esim riisiä ei taida kukaan vietnamilainen ikinä käyttää rullissa vaan vermusellia (en oo varma menikö oikein, mut riisinuudelia siis) ja meillä ainakin käytetään kastikkeena "laimennettua" kalakastiketta. Täytteinä vietnamilaiset käyttää enemmänkin katkarapuja, kasslerpossua vissiin (anteeks, en tiiä näitä nimityksiä oikein 😃), ohuita suikaleita paistettua kananmunaa, korianteria, salaattia, kurkkua ja porkkanaa suikaloituna yms. Variaatioita ja täytevaihtoehtoja on toki paljon ja juurikin oman maun mukaisia. Netissä taisi olla juuri artikkeli, kun serkkuni oli kokeillut reseptiä Ylen vieraana. Siinä on tosi hyvä perusohje, jos haluaa nimenomaan vietnamilaista versiota kokeilla. Voin linkittää sen sinulle perässä, jos kiinnostaa 😊
merenhelmi,
Hei Tiina! Vastaan sinulle tämän päivän aikana, viimeistään kun pääsen kotiin. Koneessa enää muutama prosentti akkua jäljellä niin en viitsi alkaa kirjoittamaan kun loppuu virta kuitenkin ennen kuin oon kerennyt vastaamaan 😃
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Apuaa! Anteeksi nyt vähän viivästynyt vastaus! Pitäis laittaa aina puhelimeen muistutus näistä kommenteista, jotka ovat jääneet tänne vielä vastaamatta! 😊 Mutta jokatapauksessa, kiitos vinkistäsi! 😊 Me tehtiin nyt vähän omalla tyylillä, mutta olisi todella kivaa nähdä se linkki! 😊 Ihanaa joulunaikaa<3
merenhelmi.indiedays.com
Tiina
,
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/21/vietnamilaisten-kevatkaaryleiden-goi-cuon-resepti Siinä oleppa hyvä! Kerro sitte, mitä tykkäsit tästä versiosta jos joku kerta kokeilette 😊 Hyvää alkanutta vuotta!
merenhelmi,
Joo, ehdottomasti! 😊 Kiitos kovasti linkistä ja ihanaa alkanutta vuotta sinullekin 😊
merenhelmi.indiedays.com