pian lomalla

Heippa rakkaat! Loma on ihan ovella, huomenna otan nimittäin suunnaksi Jyväskylän! Vaikka täällä Kuopiossa ihana, yhteinen koti meillä onkin, on se oma huone aina oma huone ;) Ja miten ikävä perhettä ja ystäviä voikaan olla! Pahoittelen tässä samalla myös pientä hiljaiseloa täällä blogin puolella, olen ollut viikonlopusta saakka kuumeessa ja ehdin jo alkuviikosta toivoa, että olisin parantunut, mutta totuus iski sitten kuntosalilla, eikun täyskäännys kotiin. On sille levolle vaan annettava oma aikansa, eikä siinä asiassa kannata kyllä hätiköidä... Nyt olo alkaa kuitenkin olla jo voiton puolella, kiitos inkiväärijuoman, jota onkin mennyt monta kuppia päivässä. Kun on päässyt liikunnasta hyvään alkuun, tuntuu tällaiset väliviikot niin pitkästyttäviltä :D Tänään kävin kuitenkin rauhallisen lenkin rannassa ja illalla ajattelin venytellä, pikkuhiljaa.
Muuten kuuluu hyvää, eilen yllätin poikaystävän vietnamilaisilla riisirullilla ja mangojuustokakulla, oli nimittäin meidän tämän vuoden viimeinen yhteinen päivä täällä Kuopiossa. Äsken hän lähtikin kohti omaa kotia ja mä jatkan päivää vielä viimeisen kurssin kanssa, joka olisi tänään tarkoitus saada valmiiksi. Onneksi on teetä, kynttilöitä ja edessä häämöttää pian alkava loma!
jälkeen uudelleen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiina
,
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/21/vietnamilaisten-kevatkaaryleiden-goi-cuon-resepti Siinä oleppa hyvä! Kerro sitte, mitä tykkäsit tästä versiosta jos joku kerta kokeilette 😊 Hyvää alkanutta vuotta!
merenhelmi,
Joo, ehdottomasti! 😊 Kiitos kovasti linkistä ja ihanaa alkanutta vuotta sinullekin 😊
merenhelmi.indiedays.com