Pidennetty viikonloppu

Heipparallaa ja terveiset täältä Keski-Suomesta! Tulin tänne pidennetyn viikonlopun viettoon, mikä tosin menee yhtä kurssia viimeistellessä, mutta onneksi melko pian pääsee loman viettoon. Tai pian ja pian, mutta niin ainakin ajattelen ;) Tänään käytiin äidin kanssa Jyväskylässä kahvilla ja vähän kaupoilla. Iittalan liikkeessä haaveilin Ego nimisten kahvimukien perään, urheiluliikkeestä taas tarttui mukaan poikaystävälle valkoiset Converset ensi kesää varten (sattuivat olemaan puoleen hintaankin vielä!). Takana on mukava päivä ja edessä pitkä viikonloppu! Perhe on minulle niin tärkeä, että mielellään tänne tulisi vaikka useamminkin käymään <3

Ja mitäs muuta tänne kuuluu? Viime aikoina mulla on ollut todella paljon töitä ja en ole blogiakaan pystynyt päivittämään niin usein kuin haluaisin. Pahoittelen! Ideoita kyllä riittäisi vaikka millä mitalla, mutta aikaa ei millään tällä hetkellä. Mutta muutaman viikon päästä tämä tahti onneksi vähän helpottaa ja on myös blogillekin todennäköisesti enemmän aikaa :) Nyt on pakko tehdä vielä loppurutistus avoimen yliopiston kurssien suhteen... :) Kieltämättä odotan sitä aikaa kun ehtii keskittyä kaikkeen muuhun kuin englanninkielisen kurssimateriaalin kahlaamiseen, vaikka tottakai nautin elämästä tälläkin hetkellä.

Ihanaa illanjatkoa kaikille <3 Palaan heti paremmalla ajalla! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moikka,
olet hyvä roolimalli, mitä tulee terveellisiin elintapoihin. Siksi haluaisinkin kysyä sinulta, että mikä idea on luomuruoassa? Onko kaupan halvin versio jostain tuotteesta todella paha, mitä itse et voisi ajatellakaan ostavasi? Onko luomu se ainut oikea? Jos vaan jaksat kertoa mielipiteesi ja perustelusi, olisin todella iloinen!
merenhelmi,
Moikka! <3 Kiitos kommentistasi! Palaan siihen mahd. pian. Mutta näin lyhyesti sanottuna, en sanoisi, että halvin vaihtoehto on välttämättä huono vaihtoehto! Itsekin ostan välillä sitä kaikista halvinta. Esimerkiksi suosin paljon Pirkka tuotteita. Kirjoitan luomusta mahdollisimman pian!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Pakko kommentoida tuohon Pirkka-tuotteiden suosimiseen liittyen: Kaupan omat merkit on melkosta riistoa tuottajan kannalta. Itse olen tuottaja enkä koskaan osta kauppojen omia merkkejä! Harmi, että asiasta puhutaan edelleen liian vähän muiden kuin tuottajien keskuudessa.
merenhelmi,
Hei!

Kiitos kommentistasi! Tämä asia oli ihan uusi minulle!
Ostan Pirkka tuotteita, koska Pirkalta löytyy monia kotimaisia tuotteita ja hyvä valikoima luomua... Ja tuotteet ovat aika edullisia verrattuna moniin muihin.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Suosin luomua monesta eri syystä. Suomen luomuelintarvikkeissa on muun muassa rajoitettu mm. myrkkyjen käyttöä ja sallittujen lisäaineiden määrää. Ja esimerkiksi keinotekoisten väriaineiden ja makeutusaineiden käyttö on kielletty kokonaan luomutuotteissa (tai ymmärtääkseni Suomen luomutuotteissa). Eri maissa on eri kriteerit luomulle... Yksi syy suosia luomua on myös se, että luomutuotannossa periaatteena on tuottaa tuotteita, joiden valmistusmenetelmät eivät ole (ainakaan niin...) haitallisia ympäristölle, eivätkä ihmisten, kasvien tai eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille.
www.blogger.com/profile/015246971550904167