piilossa katseilta

Kävin juuri hakemassa uudet liivini Jyväskylästä (ne kävivät vielä ompelijalla olkaimien lyhennyksessä) ja nämä ovat kyllä hurjan suloiset. Löysin kuvissa näkyvät Primadonna liivit muutama viikko sitten hyvällä alennuksella ja olen tosi tyytyväinen näiden hankintaan.
Muistellessani miten monet minun lukijoistani ovat kyselleet, että miltä merkiltä isorintainen löytää pienellä ympäryksellä olevia kauniita liivejä, ajattelin kertoa oman vinkkini (vaikka mietin pitkän aikaa rintaliivikuvien julkaisemista täällä blogin puolella). Primadonna - merkin liivit istuvat minulle parhaiten. Ne ovat tukevat ja valikoimista löytyy mielestäni hyvin naisellisia ja kauniin näköisiä liivejä. Vaikka Primadonna liivit ovat aika kalliita niin niitä voi kuitenkin löytää hyvällä alennuksella, jolloin hintaa ei välttämättä jää mitenkään ylitsepääsemättömän paljon :) Myös äitini on ollut hyvin tyytyväinen Primadonna merkin liiveihin. Hän on kokeillut käytännössä kaikki isorintaisille olevat liivimerkit läpi ja kolmenkymmenen vuoden rintaliivikokemuksella hän on edelleen sitä mieltä, että Primadonna liivit ovat parhaimmat.
Sellainen vinkki tällä kertaa! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

mollisointu
mollisointu,
Kiitos vinkistä Veera! 😊
En ole minäkään kokeillut Primadonnaa, mutta hollantilainen merkki Marlies Dekkers on minunkin ehdoton suosikki. Muuten noi edessä olevat kauniit narut ym. yksityiskohdat ovat tehty vain tukemaan paremmin, sekin vielä! 😊
Marlis Dekkersin jälkeen ei ole paluuta tavallisiin liiveihin. Yleensä olen maksanut n. 140 euroa liiveistä, mutta olenkin ostanut täyshintaisena butiikista.
nanni
nanni,
Oletko Cubuksesta koskaan kurkannut? Olen yllättynyt kuinka hyvä valikoima heillä on liivejä! 😊
IP: 82.99.3.229