piilossa katseilta

Kävin juuri hakemassa uudet liivini Jyväskylästä (ne kävivät vielä ompelijalla olkaimien lyhennyksessä) ja nämä ovat kyllä hurjan suloiset. Löysin kuvissa näkyvät Primadonna liivit muutama viikko sitten hyvällä alennuksella ja olen tosi tyytyväinen näiden hankintaan.
Muistellessani miten monet minun lukijoistani ovat kyselleet, että miltä merkiltä isorintainen löytää pienellä ympäryksellä olevia kauniita liivejä, ajattelin kertoa oman vinkkini (vaikka mietin pitkän aikaa rintaliivikuvien julkaisemista täällä blogin puolella). Primadonna - merkin liivit istuvat minulle parhaiten. Ne ovat tukevat ja valikoimista löytyy mielestäni hyvin naisellisia ja kauniin näköisiä liivejä. Vaikka Primadonna liivit ovat aika kalliita niin niitä voi kuitenkin löytää hyvällä alennuksella, jolloin hintaa ei välttämättä jää mitenkään ylitsepääsemättömän paljon :) Myös äitini on ollut hyvin tyytyväinen Primadonna merkin liiveihin. Hän on kokeillut käytännössä kaikki isorintaisille olevat liivimerkit läpi ja kolmenkymmenen vuoden rintaliivikokemuksella hän on edelleen sitä mieltä, että Primadonna liivit ovat parhaimmat.
Sellainen vinkki tällä kertaa! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anne
,
Hei!

Kauniilta näyttävät! Katsoin nettisivut, mutta niiden mukaan Suomessa ei olisi liikkeitä? Mistä ostat Primadonnasi? 😊
merenhelmi,
Hei Anne!

Kiitos 😊 Monissa pienemmissä rintaliivien “erikoisliikkeissä” löytyy Primadonnaa. Ja muistaakseni myös Stockmannilta löytyy Primadonnaa. En ole ihan varma, että löytyykö Sokokselta. 😊
merenhelmi.indiedays.com
India
,
Hei!

Toinen erittäin hyvä merkki isorintaiselle mutta pienivyötäröiselle on Marlies Dekkers. Todella hyvin istuvia, erinomaisesti rintoja tukevia (mikä onkin tärkeintä!!) ja samalla erittäin kauniita liivejä. Löytyy hempeää ja rokimpaa tyyliä, toki aina kauden mallistosta riippuen. Varsinkin makeaa on se, että Marlies Dekkers liiveissä on kauniita asustemaisia osia, kuten kaulan yli menevä naru tai liivin edessä kauniit narut, jne. Aika kallis merkki on, mutta jokaisen euron arvoinen. 😉 Itse en muita ole vuosiin käyttänytkään.

Ja minulla on siis kuppikoko 65 E tai 70 F ja Marliesilta löytyy malleja erinomaisesti tällaiselle koolle sekä isommalle tai pienemmälle kuppikoolle ja ympärysmitalle.

Sinun antaman PrimaDonna vinkin lisäksi tällainen Marlies Dekkers vinkki piti ehdottomasti jakaa, sillä moni nainen joutuu painimaan tällaisten rintaliiviasioidensa kanssa turhankin paljon!
Jenni
,
Itse tykkään Curvy Katen ja Freyan liiveistä, urheilupuolella ShockAbsorber. Kuulun myös kategoriaan iso kuppikoko-pieni ympärysmitta, ja Change myy nykyään ei-oota, kun olen Suomesta yrittänyt liivejä löytää, enkä ole kokenut merkin liivejä oikein laadukkaiksi. Viime syksynä turhautumisen jälkeen marssin Helsingin Funkyladyyn (Fredrikinkadun liike, jossa on ns. isot koot) ja ostin sieltä liivit kummaltakin mainitsemaltani merkiltä ja olen tykännyt. Mutta tuli se käynti kalliiksi, kun liivit on n. 60€ kappale (ja osa tietysti vielä kalliimpia) ja opiskelijabudjetilla mennään. Tämän jälkeen olen tilannut Briteistä kahdet Curvy Katen liivit ja maksanut niistä sen n.50 euroa postikuluineen.

Vinkkinä sellainen, että kannattaa käydä liiviliikkeessä sovittelemassa itselleen sopivia liivejä ja tilata ne esim. Briteistä noin puolet halvemmalla. Figleaves on ihan käypä ostospaikka, josta itse olen liivijä tilannut. Etukäteen vain pitää tietää ulkomailta tilatessa, mikä oma koko on kyseisessä maassa, esim. Briteistä tilatessa uk-koko.
Maria
,
Moi,

Pakko tulla vielä kysymään edelliseltä kommentoijalta, että vastaako Marlies Dekkerssin koot mielestäsi muiden kokeilemasi merkkien kokoja?

Itse olen myös PrimaDonnan käyttäjä. On mieletöntä, että pikkuhiljaa alkaa näiden "erikoisliivien" ulkonäkö muuttumaan entistä kauniimmiksi ja koristeellisimmiksi. Ensimmäisiä PrimaDonnan liivejä ostaessani vaihtoehtoja oli tasan kaksi: musta tai valkoinen. Edelleen harmaita hiuksia tuottaa esim. olkaimettomien livien etsintä, kun ei oma kroppa ole ihan tuota "standardikokoa".

Ainiin ja muita merkkejä jota olen todennut hyväksi on Wonderbra (etenkin olkaimettomat) ja Freya.

Freyaa voin suositella myös bikineissä. Viime kesänä kyllästyin tappelemaan bikinien metsästämisessä ja tein vähän tutkimuksia. Pakko suositella kaikille bikinien metsästäjille Figleavesin sivuja ( http://www.figleaves.com/uk/ ). Merkkejä on aivan tajuton määrä ja kokoja vielä enemmän. Myös palautus toimii Figleavesille nopeasti ja vaivattomasti (verrattuna esim. Nellyyn, josta joutuu odottelemaan rahojansa takaisin viikkokausia.) Britteihin palauttaessa tosin joutuu maksamaan postikulut, mutta se on ollut mielestäni pieni vaiva hyötyyn verrattuna. Kalliitahan nuo bikinitkin ovat myös briteissä, mutta se määrä ja tuotteiden ulkonäkö on jotain niin mahtavaa, että maksan mielelläni pidemmän pennin siitä, että olen aidosti tyytyväinen. Figleavesilta saa tietty myös rintsikoita, yöasuja jnejne..

Ja Veera, on hienoa, että uskalsit/halusit/viitsit laittaa näinkin henkilökohtaisen asian tänne blogiisi. Uskallan väittää, että meitä "samankokoisia" on täällä ruudun toisella puolella monia, joita varmasti vinkeilläsi autat. Minäkin sain ed. kommentoijalta uuden merkin korvan taakse, jota tässä juuri ahkerasti googlettelen 😉 Olen aiemmin myös lukenut kommenttiboksista kyselyjä siitä, onko sulla silarit jnejne.. Ehkä tämä postaus ja nämä kommentit osoittavat myös Heille, että on mahdollista olla sir
mollisointu
,
Kiitos vinkistä Veera! 😊
En ole minäkään kokeillut Primadonnaa, mutta hollantilainen merkki Marlies Dekkers on minunkin ehdoton suosikki. Muuten noi edessä olevat kauniit narut ym. yksityiskohdat ovat tehty vain tukemaan paremmin, sekin vielä! 😊
Marlis Dekkersin jälkeen ei ole paluuta tavallisiin liiveihin. Yleensä olen maksanut n. 140 euroa liiveistä, mutta olenkin ostanut täyshintaisena butiikista.
nanni
,
Oletko Cubuksesta koskaan kurkannut? Olen yllättynyt kuinka hyvä valikoima heillä on liivejä! 😊