Pikaiset kuulumiset! :)

Heei! :) Jouluaatto oli ja meni, vaikka talo olikin täynnä porukkaa ja välillä tuntui olevan sellainen hulina, ettei oikeen kenenkään kanssa ehtinyt kunnolla juttelemaan, mutta mukava ilta oli kuiteskin :) Tehtiin hyviä jälkkäreitä illalle, availtiin lahjoja, istuskeltiin, syötiin ja juotiin :)

Aamulla kun pääsin sängystä ylös niin aloin siivoomaan vaatekaappia, laatikoita, imuroimaan ja tekemään ruokaa ja jälkkäriä.. En tiedä mikä muhun tuli, mutta kauhea siivousvimma :D Nyt on tosi hyvä mieli kun on siistiä ja rento ilta edessä<3Äiti ja siskot oli käynyt valitsemassa tällaisia leffoja.. Viime yönä aloitettiin yhtä katsomaan, mutta nukahdin jo ennenkun elokuva ehti kunnolla edes alkaa :) En väitä, että se alku huono oli, mä olin vaan niin väsynyt :)Nyt vähän hyvää juomista (glögiä, ylläri..) ja tekemään lisää blogipostauksia :)


Valion glögi on mun mielestä parasta :)


Minkälaisissa tunnelmissa teidän jouluaatto meni? :)

PS! Tulossa eilisen jouluillan asua, toivottu joululahjapostaus ja teen vielä pari ajastettua postausta teille :) Tässä lähiaikoina myös kosmetiikkatuotteiden arvosteluja.

Tykkää-merkinnät

Kommentit