pikaiset terveiset

Olen saanut viime aikoina paljon kauniita kommentteja ja pahoittelut, sillä en ole vielä kerennyt vastaamaan niihin! Täällä on vähän kiirettä pitänyt, sillä huomenna on luvassa laskentatoimen koe ja maanantaina markkinoinnin koe! Joten lukemista riittää.. Ollaan poikaystävän kanssa oltu kirjastolla opiskelemassa ja nyt bloggailen täällä kaikessa rauhassa, sillä toi toinen lähti kuntosalille. Halusin vaan tulla pikaisesti kiittämään teitä (jokaisen viestin olen lukenut ajatuksella läpi) ja niin pian kuin mahdollista istun alas vastaamaan teidän laittamiin sähköposteihin ja viesteihin. Mitä teidän iltaan muuten kuuluu? Mä pänttään vielä viimeiset asiat, toivottavasti ei mee liian myöhään. Nyt siis kuppi kaffea ja kirjan pariin, huomenna on nimittäin pakko onnistua ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nelli
,
Mun iltaan kuului ruotsin sanariin ja kemian testiin lukua. Tsemppiä, yrität vaan olla jännittämättä liikaa niin varmasti onnistut:-)
sini
,
Tsemppiä kokeisiin! tääl kans työstetään opparia sen, minkä ehtii. Tänään iltapäivästä onneksi ihana aurinkoinen hetki ja ulkoilu katkaisi kirjoittelun 😊
ox
,
ahdistaa kun läheisin ihminen on kipeä( tai jatkuvia fibro-kipuja), eikä keksitä miten vois uudelleen kouluttautua et vois päästä takaisin työelämään.
merenhelmi
,
Jep näin täytyy tehdä, tsemppiä kokeisiin! 😊
merenhelmi
,
Kiitos 😊 Tänäänkin oli niin kaunis ilma ulkona, kivaa kun tulee kevät. Ulkoilu kyllä piristää kummasti!
merenhelmi
,
Höh voi harmi! Se on kyllä todella harmillista jos läheisellä ihmisellä ei ole kaikki hyvin. Toivottavasti kaikki kääntyy hyvin <3
Sade
,
Moikka! Ihana lukee jonkun muunkin pänttäyksistä itekkin kun kauppakorkea on tavoitteena! Mua vaan alko kiinnostaan nuo sun kokeet kun kuulostaa erikoisilta. Nuo on siis vissiin valmennuskurssin välikokeita mitä sulla on, onko niitä kuin usein? 😊 JA millä valmennuskurssilla oot? 😃 Kamala tenttaus mutta kuulosti vaan mielenkiintoiselta ja oudolta kun itse oon ekonomivalmennuksen kurssilla joka alkaa vasta ens kuun alusta ja siellä ne välikokeet on sellaisia varsinaisen valintakokeen tyyppisiä missä on kaikista kirjoista kysymyksiä kerralla.
merenhelmi
,
Moikka Sade ja kiva kun laitoit kommenttia 😊

Oi että tosi mukavaa! 😊 tsemppiä lukemiseen ja pääsykokeeseen 😊 Joo meillä on siis valmennuskurssin välikokeita, joista täytyy päästä läpi. Meillä oli maanantaina taloustieteestä 1,5 h kestävä koe ja torstaina laskentatoimesta 1,5h kestävä koe, ja sitten maanantaina on markkinoinnista. Niitä on kyllä aika usein.. Ja ens viikolla on eka harjoituspääsykoe, apua! 😃 Oon Alkio-opiston kauppatieteiden valmennuskurssilla joka alkoi itseasiassa jo syyskuussa, tai syys-joulukuussa teimme kauppatieteiden perusopinnot täällä avoimen kursseina ja sitten tammikuussa alkoi pääsykoevalmennus. Tsemppiä tosi paljon <3 ! Nyt kun jaksaa lukea niin ahkeruus palkitaan!:)