Pikameikki

Kun kerroin edellisessä kesämeikkipostauksessa mun aamun meikkirutiinin ja mitä tuotteita käytän, se ei aina pidä ihan paikkaansa, etenkään kaikkina lomapäivinä. Niimpä tässäpä ne muutama meikkituote, joita käytän oikein laiskoina päivinä kun otan vain aurinkoa tai lähden mökille. Musta on jotenkin kivempi olla kun mulla on edes vähän meikkiä. Tottakai sitä voisi lähteä meikittä vaikkapa kauppaan tai kouluun, mutta jostain syystä on itsellä mukavampi olo kun on edes vähän laittanut jotain naamaan, vaikka vain poskipunaa tai aurinkopuuteria :)

Joinakin lomapäivinä teen bareminerals meikeillä pohjan, mutta sitten on näitä päiviä kun käytän vain kuvassa näkyviä tuotteita:

- Perus vaseliini on mielestäni paras huulirasva. Se on edullinen, kosteuttaa hyvin huulia, sitä voi käyttää myös esimerkiksi kuivien ihokohtien rasvaukseen ym. ja sitä on riittävästi, eikä lopu heti kesken. Joskus tykkään laittaa vaseliinia oikein kunnon kerroksen ennen kuin alan nukkumaan ja jätän sen huuliin imeytymään koko yöksi.

- Clinique fresh bloom 01 peony poskipuna. Sitä on kiva sutaista vähän kasvoihin niin heti näyttää iho jotenkin paremmalta. Poskipuna tuo myös kivasti hehkua kasvoille. Yleensä aina meikatessa laitan vähän poskipunaa.


H&M kulmakynä Dark Brown on parempi kuin uskoisikaan! Oon nyt lähiaikoina tykännyt käyttää sitä enemmän kuin Elisabeth Arden merkkistä kynää. Toi kuvassa näkyvä kulmakynä antaa tosi hyvin väriä ja se on ainakin mulle just oikeen sävyinen Tosi kätevä kaikin puolin! Tietenkin jos ollaan kestovärjätty kulmat, niin silloin ei tarvitse kulmakynää ollenkaan.

Kuvassa näkyy myös Elizabeth Arden sivellin. Oon sitä mieltä, että laadukkaisiin siveltimiin kannattaa panostaa niin meikki levittyy nätisti kasvoille. Toi sivellin on aivan tajuttoman hyvä ja laadukas niin kuin olen jo aikaisemminkin täällä blogissa mainostanut.

Meikkaatteko te vähemmän nyt kesällä kuin muina vuoden aikoina? Mitkä ovat osottautuneet käteviksi kesämeikkituotteiksi? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Tsorpa, mutta vaseliini _ei kosteuta_. Se vain luo kerroksen joka ei päästä huulten omaa kosteutta haihtumaan pois ja siten luo illuusion kosteutetusta tunteesta. Vaseliinissa ei ole mitään kosteuttavia ainesosia.

t. kosmetiikkamyyjä
Anonyymi
,
Okei! Kiitos uudesta tiedosta 😊 Enpäs tiennytkään 😊

Terveisin Veera Merenhelmi
KRIS,
Paljonko tuo meikkisivellin maksaa? 😊 Mulla on vaan joku iberon 10euron, ja se ei oo kauheen hyvä :/
www.blogger.com/profile/153990477686851067
Elena,
just etsin uutta meikkisivellinta ja toi Elizabeth Arden-sivellin on yks vaihtoehto. levitätkö sillä siis meikkipuuterin?
www.blogger.com/profile/170302504682847015