pikaterveiset

Minulla oli tarkoituksena, että olisin postaillut teille pitkästä aikaa hyvinvointiin tai asukuviin liittyen, mutta nyt täytyy sanoa, että on veto niin pois, että hyvä kun jaksaa istua tässä tuolissa :D Luulen, että olen tulossa flunssaan, mutta taistelen nyt parhaani mukaan sitä vastaan inkivääriteellä ja runsaalla vedenjuomisella (ihmettelinkin miten aamun kotijooga tuntui lähinnä mahdottomalta). Mutta palailen huomenna paremmalla energialla :) Muuten tämä päivä on ollut mukava, kävin muun muassa kirppiksellä, nukuin päiväunet ja tein koneella hommia. Löysin aivan ihanan, tyttömäisen Marc O'Polo -mekon ensi kesäksi ja Mexx neuleen. Sen lisäksi ostin eurolla kypärän, joka tulee tästä lähtien käyttöön jokainen päivä! Kypärä on halpa (lähes ilmainen) henkivakuutus. Ala-asteella en suostunut laittamaan kypärää päähän "kun se oli niin noloa", nykyään lähinnä ihmettelen, miksi kaikki eivät käytä kypärää pyöräillessä. Ja tuli tässä mieleen, että kannattaa muuten kurkata pikkusiskoni mielestäni todella hyvä postaus tästä aiheesta "kypärä päähän", löydät sen täältä.

Mutta jokatapauksessa nyt teetä, villasukat jalkaan, vihersmoothie valmistumaan ja mars peiton alle lepäämään! Tämän on parasta mennä yhtä nopeasti pois kun on tullutkin! ;)

Ps. Punainen huulipuna ja muuten luonnollinen meikki näyttää aina hyvältä. Näissä kuvissa minulla on huulilla yhtä lempparipunaa Lumenelta (Lumene Wild Rose huulipuna sävyssä 68).

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei Pauliina!
Keskustassa sijaitsevat Sesonkitori ja Citypörssi on mun lempparit 😊 Ne on molemmat ihan torin vieressä. Oikeestaan en käy missään muualla täällä Kuopiossa. 😊
merenhelmi.indiedays.com
Iris O.
,
Taidat olla jo parantunut, mutta seuraavan kerran flunssan alkuoireita (kurkkukipua tms) bongattua hunajaa lusikallinen raakana suuhun! Ei välttämättä lempiherkkua, mutta auttaa usein nitistämään flunssan ihan alkutekijöihin 😊
Ps. oot aina kyllä ihan hurjan kaunis!
Iris O.
IP: 82.99.3.229