pikaterveiset

Minulla oli tarkoituksena, että olisin postaillut teille pitkästä aikaa hyvinvointiin tai asukuviin liittyen, mutta nyt täytyy sanoa, että on veto niin pois, että hyvä kun jaksaa istua tässä tuolissa :D Luulen, että olen tulossa flunssaan, mutta taistelen nyt parhaani mukaan sitä vastaan inkivääriteellä ja runsaalla vedenjuomisella (ihmettelinkin miten aamun kotijooga tuntui lähinnä mahdottomalta). Mutta palailen huomenna paremmalla energialla :) Muuten tämä päivä on ollut mukava, kävin muun muassa kirppiksellä, nukuin päiväunet ja tein koneella hommia. Löysin aivan ihanan, tyttömäisen Marc O'Polo -mekon ensi kesäksi ja Mexx neuleen. Sen lisäksi ostin eurolla kypärän, joka tulee tästä lähtien käyttöön jokainen päivä! Kypärä on halpa (lähes ilmainen) henkivakuutus. Ala-asteella en suostunut laittamaan kypärää päähän "kun se oli niin noloa", nykyään lähinnä ihmettelen, miksi kaikki eivät käytä kypärää pyöräillessä. Ja tuli tässä mieleen, että kannattaa muuten kurkata pikkusiskoni mielestäni todella hyvä postaus tästä aiheesta "kypärä päähän", löydät sen täältä.

Mutta jokatapauksessa nyt teetä, villasukat jalkaan, vihersmoothie valmistumaan ja mars peiton alle lepäämään! Tämän on parasta mennä yhtä nopeasti pois kun on tullutkin! ;)

Ps. Punainen huulipuna ja muuten luonnollinen meikki näyttää aina hyvältä. Näissä kuvissa minulla on huulilla yhtä lempparipunaa Lumenelta (Lumene Wild Rose huulipuna sävyssä 68).

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Neelia
,
Kannattaa harkita, käyttääkö toisen vanhaa kypärää, kun siitä ei esim. voi tietää, onko sitä kolhittu jne. Turvallisuutta vaan mietin.
merenhelmi,
Totta! Kiitos kommentistasi! Tärkeä pointti 😊

Itseasiassa ajattelin niin, että tämä olisi nyt väliaikainen ennen kuin ostan uuden vähän eri mallisen. Haluaisin sellaisen, joka suojaisi paremmin koko päätä (sellaisen pottamallin 😃) ja olen koittanut nyt viime syksyn ja tämän talven mittaan metsästää sellaista urheiluliikkeistä, mutta niissä on ollut jäljellä vaan jotain viime kesän jämämalleja, jotka eivät ole olleet minulle hyviä :/ Kovasti odotan nyt kevättä, jolloin pyöräilykypärien myyntiaika alkaa taas ja valikoimaa on paremmin tarjolla. Kun kävin Intersportissa oli siellä jäljellä enää vain yksi lasten kypärä viime kesältä ja Budged Sportissa pari sellaista mallia, jotka eivät olleet minulle hyviä :/ Niin mietin, että ompahan nyt joku siihen asti, mutta jep olet oikeassa 😊 Haluaisin löytää sellaisen, mikä kävisi just kesään ja talveen! 😊

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa<3
merenhelmi.indiedays.com
kirsi
,
Olet varsin usein kipeä, ja olen huomannut ympäriilläni monet muutkin ,jotka syövät ns superfoodeja,sairastavat tolkuttoman paljon flunssia ja muita tauteja. Itse syön tavallista kotiruokaa,en punaista lihaa muuta kuin juhlapyhinä,mutta inkivääriä,valkosipulia ja hunjaa nautin päivittäin ihan raakana.Kipeenä en muista olleeni kolmeen vuoteen.Ajattelin vain voisiko sinun ruokavalio olla syynä sairasteluusi? En väitä,että niin olisi,mutta väkisin tuli mieleen,kun olen seurannut parin kaverin flunssakierrettä, ja hekin vetävät superfoodeja kaksinkäsin.
Katri
,
Haluaisitko tehdä postauksia kirppislöydöistäsi? Tekstissä kun usein mainitset niin olisi kiva nähdä kuvatkin! 😊
Joku 'Top10 kirppislöytöni'voisi olla tosi mielenkiintoinen.
Olen niin kade niille, jotka löytävät hyviä vaatteita kirpparilta. Pitäis joskus käydä oikein ajan kanssa kiertelemässä opiskelukaupunkini kirpparit - yhteen eksyin joskus vahingossa ja siellä oli vaan ylihinnoteltuja, vanhoja ryökkyjä 😃
pauliina
,
Miltä kirppikseltä teet noin hyviä löytöjä? Itsekin Kuopiossa suht uutena asuvana vinkit otetaan vastaan 😊
merenhelmi,
Hei Kirsi,

Stressi on minulla se, joka aiheuttaa flunssaa. Päiväni ovat usein aika aikataulutettuja ja välillä teen (vaikka itse sanonkin) todella paljon hommia.

Onneksi flunssa menee kuitenkin minulla yleensä ohitse yhtä nopeasti kun on tullutkin. Esimerkiksi eilen minulle nousi vähän lämpöä ja olo oli tokkurainen, mutta kipeä olo lähti minulla eilisen päivän aikana kokonaan pois ja tänään olen ihan terve, suuntaan illalla joogaan.

En millään usko, että superfoodeilla tai ruokavaliollani on tekemistä asiaan, päinvastoin. Tunnen saavani todella paljon energiaa superfoodeista ja gluteeniton ja maidoton ruokavalio sopii minulle paremmin kuin hyvin 😊 Silloin kun söin vehnää ja käytin maitotuotteita, oli oloni usein turvonnut ja vatsaan sattui käytännössä joka päivä.

Minulla superfoodit ovat terveellisen ja monipuolisen ruokavalion lisänä ja käytän niitä mielestäni kohtuudella. 😊

Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
Kristiina
,
Täällä toivotaan myös postausta kirppislöydöistä 😊
merenhelmi,
Hei kiitos toiveesta! 😊 Sellaisen voisi kyllä toteuttaa tässä lähiaikoina! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei Pauliina!
Keskustassa sijaitsevat Sesonkitori ja Citypörssi on mun lempparit 😊 Ne on molemmat ihan torin vieressä. Oikeestaan en käy missään muualla täällä Kuopiossa. 😊
merenhelmi.indiedays.com
Iris O.
,
Taidat olla jo parantunut, mutta seuraavan kerran flunssan alkuoireita (kurkkukipua tms) bongattua hunajaa lusikallinen raakana suuhun! Ei välttämättä lempiherkkua, mutta auttaa usein nitistämään flunssan ihan alkutekijöihin 😊
Ps. oot aina kyllä ihan hurjan kaunis!