Pikaterveiset kirjastolta

Moi! :) En oo vielä tänään ehtinyt blogin pariin, valitettavasti.. Aamulla oli niin väsynyt olo, ettei mitään rajaa. Menin kahdeksaan kouluun, jonka jälkeen kävin kotona syömässä ja sieltä pyöräilin tänne kirjastoon lukemaan. Psykan kertauskirjaa tällä kertaa. Viikko aikaa seuraaviin kirjotuksiin.. Joten ens keskiviikkoon saakka omistaudun vain ja ainoastaan lukemiselle. Sen jälkeen lupaan panostaa blogiin oikeesti tosi paljon!! :) Tulossa videoita, asukuvia, Veeran päivä kuvina, ruokapostauksia, meikkipostaus jne.

Mun hartiat on ihan kauheen jumissa, varmaan eilisestä kirjottamisesta :D Oon vaan yrittänyt nyt lukemisen aikana venytellä koko ajan.. Piti käydä korvatulpatkin ostamassa kun unohtuivat kotiin ja ilman niitä en voi täällä oikein millään keskittyä..

Nyt on hyvä into lukemiseen! Teen kaikkeni nyt psykan eteen, menee miten menee, mutta on sitten sellainen olo, että on yrittänyt. Ens viikolla juon ennen koetta vaikka kaks kuppia kahvia, se auttaa minulla.Loppukevät ens viikon keskiviikosta lähtien on rentoa. Tiedossa liikuntaa, töitä, blogia, koulua ja huvia unohtamatta: tanssimista ja shoppailua! <3 Mä palkitsen itseni jotenkin tämän uurastuksen jälkeen, en tiedä vielä miten, ehdotuksia? ;)

Ihanan keväistä päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
On rikollista 'lainata' kuvia. Muiden kuvia saa käyttää vain, jos niihin on lupa tai jos kuvien yhteydessä erikseen lukee, että niitä saa käyttää. Joka tapauksessa tarvitaan copyt kuvien viereen.
merenhelmi,
Laura:
Joo, käyn katsomassa sen seuraavan kerran kun meen facebookkiin!!:) Vastailen siihen:)

Anonyymi:
Aijaa okei. En tiennyt, vaihdan ton kuvan, vaikka johonkin itse ottamaani kuvaan.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229