pikaterveiset Kuopiosta

Heipparallaa!

Nyt en ole valitettavasti kerennyt bloginkaan pariin ihan niin usein kuin normaalisti... Tiistaina lähdettiin koko päiväksi Jyväskylään kirppiskierrokselle, keskiviikkona tein koneella hommia ja suunnittelin muun muassa blogin uutta ulkoasua (projekti vähän viivästyi mun kiireiden takia, mutta ihan mahtavaa kun ollaan nyt päästy kunnolla alkuun!) ja eilen taas lähdettiin aikaisin aamusta ajamaan siskojen ja äidin kanssa kohti Kuopion Ikeaa. Nyt oon täällä mun ja poikaystävän asunnolla ja oli kyllä mukavaa nähdä toista pitkästä aikaa! Viikonloppu vierähtää siis täällä Kuopiossa. Nyt muuten täällä kaupungissa on jotenkin paljon mukavampaa olla kun sai kuulla, että opiskelupaikka varmistui ja tietää, että elämä tulee olemaan täällä ainakin muutaman seuraavan vuoden ajan. Viime syksynä ja keväänä oli kieltämättä välillä vähän yksinäinen olo kun tein vaan itsenäisesti niitä avoimen kursseja... Mutta nyt olen oikeasti niin helpottunut! Pääsee pian aloittamaan yliopistoelämän, tutustumaan uusiin ystäviin ja saa päiviinkin paremman rytmin kun opiskelut kunnolla alkaa. Mutta tottakai, sitä ennen täytyy ottaa kaikki ilo irti tästä kesästä, vaikka sää ei olekaan kauheasti suosinut... :D
>
Tällaisia ajatuksia näin perjantaiaamuna... Mm. pari tollaista kahvimukia nappasin muuten eilen Ikeasta. Haaveilin Iittalan Ego-sarjan isoista kahvimukeista, mutta niiden myynti on ilmeisesti lopetettu. En ainakaan löytänyt niitä enää mistään... Valkoiset isot kahvimukit jäivät kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja kun näin nämä Ikeassa, päätin napata kärryyn! Joissakin Ikean astioissa on kyllä yllättävän kiva muotoilu.

Mä suuntaan nyt kaupungille, jatkan päivää blogihommien parissa ja illan vietän pitkästä aikaa yhdessä poikaystäväni kanssa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanna Voutilainen,
Ens kerralla kun olen Jyväskylän olisi ihana käydä kahvilla! Tai kirpparilla, Jyväskylässä ei vaan ole mikään paras kirpparitarjonta, täällä täytyy oikeasti jaksaa kiertää 😊 Ja on varmasti ihanaa tietää, että kaupunki johon poikaystävä muutti tulee olemaan kotikaupunki yhdessä toisen kanssa - en osaisi enää asua erossa tuosta mun ihanuudesta - jos jompi kumpi saa töitä muualta tai lähtee opiskelemaan muualle, toinen muuttaa melko varmasti mukana!

hanna
www.hannamariav.com
www.blogger.com/profile/040352072537764371