Pinnallinen ihminen?

Suurilta osin saan lukea ja ilahtua teidän todella kauniista ja ihanista viesteistä, joita saan tänne blogiini päivä toisensa jälkeen. Yhden lukijan ajatus sai minut kuitenkin hiukan ihmettelemään. 
Niin kauan muistan olen rakastanut kosmetiikkaa ja ollut kiinnostunut tyyliasioista. Kyllä, olen tyttömäinen, laukustani löytyy aina vähintään yksi huulipuna ja kirjoitan blogiini paljon kauneusasioista. Teen töitä meikkien ja vaatteiden parissa, jonka lisäksi olen solminut blogini kautta yhteistyösopimuksia eri kosmetiikkafirmojen kanssa. Olen sitoutunut täyttämään blogini kosmetiikkapurnukoiden arvosteluista ihan yhteistyösopimustenkin takia. Kaiken takaa löytyy kuitenkin mielenkiinto niin kosmetiikkaa kuin kauneusasioita kohtaan.


Minun mielestä on todella harmillista, että ihmistä joka on kiinnostunut kauneudesta ja kaikesta siihen liittyvästä tuomitaan liian usein pinnalliseksi ihmiseksi. En muodostaisi niin radikaalia ja yksipuolista mielipidettä kenestään yhden harrastuksen, työn tai mielenkiinnon kohteen perusteella. Edellämainitut asiat kun eivät kerro lähellekään koko totuutta siitä minkälainen ihminen sisimmiltään on. Ne kertovat vain yhden puolen, ja loppujen lopuksi niinkin pienen asian: kuin yhden ja ainoan mielenkiinnon kohteen.

Merenhelmi blogini ei kerro kaikkea minusta tai elämästäni. Kirjoitan tänne asioista joista osaan omasta mielestäni kirjoittaa ja kosmetiikka lukeutuu siihen. En ole tehnyt blogipostauksia joogaharrastuksestani, ravintoasioista tai taiteesta. Vaikka nekin ovat yhtälailla asioita, joista tykkään todella paljon.

Nyt sain sanottua sen mitä oli sydämmen päällä. Hyvää yötä kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Crazyh,
Tiedän miltä susta tuntuu. Mullekin sanotaan usein niin. Pää vaan pystyyn, sä olet niitten kaikkien yläpuolella ja täällä on meitä, jotka oikeesti osaa arvostaa sitä, että sä teet tällasia kauneus/kosmetiikkapostauksia! <3
www.blogger.com/profile/025841994926207910
Anonyymi
,
dats true