Pinnallinen ihminen?

Suurilta osin saan lukea ja ilahtua teidän todella kauniista ja ihanista viesteistä, joita saan tänne blogiini päivä toisensa jälkeen. Yhden lukijan ajatus sai minut kuitenkin hiukan ihmettelemään. 
Niin kauan muistan olen rakastanut kosmetiikkaa ja ollut kiinnostunut tyyliasioista. Kyllä, olen tyttömäinen, laukustani löytyy aina vähintään yksi huulipuna ja kirjoitan blogiini paljon kauneusasioista. Teen töitä meikkien ja vaatteiden parissa, jonka lisäksi olen solminut blogini kautta yhteistyösopimuksia eri kosmetiikkafirmojen kanssa. Olen sitoutunut täyttämään blogini kosmetiikkapurnukoiden arvosteluista ihan yhteistyösopimustenkin takia. Kaiken takaa löytyy kuitenkin mielenkiinto niin kosmetiikkaa kuin kauneusasioita kohtaan.


Minun mielestä on todella harmillista, että ihmistä joka on kiinnostunut kauneudesta ja kaikesta siihen liittyvästä tuomitaan liian usein pinnalliseksi ihmiseksi. En muodostaisi niin radikaalia ja yksipuolista mielipidettä kenestään yhden harrastuksen, työn tai mielenkiinnon kohteen perusteella. Edellämainitut asiat kun eivät kerro lähellekään koko totuutta siitä minkälainen ihminen sisimmiltään on. Ne kertovat vain yhden puolen, ja loppujen lopuksi niinkin pienen asian: kuin yhden ja ainoan mielenkiinnon kohteen.

Merenhelmi blogini ei kerro kaikkea minusta tai elämästäni. Kirjoitan tänne asioista joista osaan omasta mielestäni kirjoittaa ja kosmetiikka lukeutuu siihen. En ole tehnyt blogipostauksia joogaharrastuksestani, ravintoasioista tai taiteesta. Vaikka nekin ovat yhtälailla asioita, joista tykkään todella paljon.

Nyt sain sanottua sen mitä oli sydämmen päällä. Hyvää yötä kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Uuden vuoden lupauksia pidetään yleensä salaisuuksina, mutta kai uskaltaisit silti meille lukijoille paljastaa onko sinulla uudeksi vuodeksi lupauksia ja jos on niin minkälaisia? 😉 😊
Mmär,
Miten ihmeessä se on joltain pois jos kirjoittaa blogissaan asioista joista saa hyvän mielen? ja kenellä on oikeus tuomita toinen vain sen kuvan perusteella mitä haluaa kirjoittaa _omaan_ blogiinsa. kuten mä olen aikaisemmin sanonut tätä blogia loppujen lopuksi kirjoitetaan vain oman itsensä takia.. sä etkä kukaan muukaan bloggari ei ole velvoitettu ottamaan kuuleviin korviinsa lukijoiden mäkätyksiä jos sitä ei halua..

Tuntuu että se on kateellisuus taas joka on valloillaan..

-M
www.blogger.com/profile/108214975355127751
Dahlia,
Hyvä kirjoitus! Ei yhden harrastuksen perusteella pidä ihmistä tuomita, blogi on yksi harrastus, ei se tarkoita, että se olisi koko elämä. Jotkut tuntuvat kuvittelevan, että bloggaajan tulisi kertoa ihan kaikki mahdollinen itsestään blogissaan, itse en sitä ainakaan halua millään muotoa. Miksi blogi määrittelisi yhden ihmisen kokonaisuudessaan? Olisiko sitä sitten ajateltava, että jos lifestyle blogin kirjoittaja on pinnallinen, niin ruokablogien kirjoittajia ei kiinnosta mikään muu kuin ruoka ja käsityöblogien ihmiset kiinnostuvat vain käsitöistä?

Kuulostaa taas puhtaalta kateudelta, saatan toki olla väärässäkin. Minusta et vaikuta millään muotoa pinnalliselta. Itse ainakin nautin kosmetiikka-arvostelujen lukemisesta, blogeissa monesti ollaan rehellisempiä kuin naisten lehdissä, saattaa jopa saada luettua jonkun pettymyksestäkin ajoittain 😊
www.blogger.com/profile/156885925225925565
lola,
Häntä pystyyn Veera! Olen lukenut blogiasi noin vuoden. Mielestäni et todellakaan ole pinnallinen! Olethan pohtinut täällä blogissa myös vähän vakavampia aiheita. Mielestäni blogia pitää pitää juuri niin kuin itse parhaaksi näet, eli jatka samaan malliin 😊 Mukavaa uutta vuotta sinulle!
www.blogger.com/profile/061421709912321729
Essi,
Veera ei ole pinnallinen ihminen! Itse näen hänet kilttinä ja hyväsydämisenä ihmisenä, joka ilahduttaa lukijoitaan toinen toistaan ihanimmalla postauksella. Jatka samaan malliin äläkä välitä ilkeistä kommenteista.<3
www.blogger.com/profile/149610784445117876
Anonyymi
,
Ihana postaus!
Se, mitä minä näen sinussa on paljon muuta kuin pinnallista.
Olet hyvin kaunis ja fiksu.
Sinulla on ihailtavan hyvä opiskelumotivaatio, ja blogiasi lukemalla se on tarttunut minuun!
Minun motivaationi on paljon parempi nykyään ja siitä voin kiittää sinua ja blogiasi.
Sinun blogisi on ehdottomasti suosikkini ja päivittäin odotan sitä, että saan taas lukea postauksesi.
Älä välitä tyhmistä kommenteista, he eivät tunne sinua ja heillä on vain väärä käsitys sinusta. Ehkä he voivat myös olla kateellisia sinulle.
Melissa,
ohhoh, itse en kyllä kuvailisi sinua pinnalliseksi ihmiseksi lainkaan. Päin vastoin olet todella ihana ja sydämellinen ihminen blogisi perusteella 😊 Itse olen joutunut kokemaan samaa (tosin en blogin kautta) ja saanut tuomion pinnallisuudesta kun pidän kaikesta kauniista ja naisellisesta. Pääasia on kuitenkin että itse tietää millainen on ja jättää höpönhöpön kommentit omaan arvoonsa. Ihanaa uutta vuotta Sinulle Veera ja blogisi on kyllä aivan ihana ja aito 😊 kiitos sinulle blogistasi <3
www.blogger.com/profile/184035517136912520
Sini
,
Huoh, tuollaiset viestit ovat kyllä rasittavia, kun jonkun pitää tulla mollaamaan toisen blogia. Kritiikkiä saa antaa, mutta kaikella rajansa..

Mielestäni olet avoin, mukava, ihana, sisäisesti kaunis (sekä ulkoisesti) ja hyvä kirjoittaja. 😊 Hyvää uuttavuotta sinulle, toivottavasti teet paljon kivoja postauksia, olet ihanan piristävä, kun ei tämä elämä aina ole ruusuilla tanssimista..:)

Kiitos sinulle<3
Crazyh,
Tiedän miltä susta tuntuu. Mullekin sanotaan usein niin. Pää vaan pystyyn, sä olet niitten kaikkien yläpuolella ja täällä on meitä, jotka oikeesti osaa arvostaa sitä, että sä teet tällasia kauneus/kosmetiikkapostauksia! <3
www.blogger.com/profile/025841994926207910
Anonyymi
,
dats true