Pirteämpi olo aamuisin

Tämä kuvissa näkyvä Lumenen suihke on ollut tosi mukava piristys omiin ihonhoitorutiineihin. On nimittäin monia aamuja kun meikkaamisesta huolimatta mulla on nuutunut ja väsähtänyt olo sekä tunne! Tätä Lumenen kasvosuihketta onkin tullut suihkautettua aamuisin ennen meikin laittamista, mutta myös meikin päälle ennen esimerkiksi töihin lähtemistä. Piristää hetkessä ja saa kivan raikkaan tunteen kasvoille! Tätä voi siis suihkauttaa kasvoille ennen kosteusvoidetta ja meikin päälle kosteuttamaan päivän mittaan. Itselläni ei ole tällä hetkellä mitenkään erityisen kuiva iho, joten en osaa sanoa miten paljon tuote kosteuttaa, mutta virkeämmän olon se kyllä saa hetkessä aikaiseksi. Tykkään myös tuoksusta. Se on raikas, mutta ei ainakaan itselleni liian voimakas. Olen esimerkiksi joillekin hajuvesille aika herkkä, mutta tämä tuoksu ei tunnu liian voimakkaalta itselleni.
Ja kuvissa näkyvä silmänympärysgeeli on tehokkaasti kosteuttava, mutta kuitenkin sellaisen kevyen oloinen. Tuote on tuoksuton ja se sisältää mm. koivunmahlaa ja lähdevettä. Se levittyy tasaisesti ja "liukuvasti". Iho jää pehmeäksi ja kosteutetun sekä kimmoisan tuntuiseksi, mutta ei kuitenkaan sellaiseksi "rasvaiseksi". Meikin voi tehdä melko pian tämän levittämisen jälkeen. Imeytyy siis nopeasti. Tuote myös lupaa häivyttää tummia silmänalusia, mistä ei ole haittaa. :D Itselläni yöunet ovat jääneet nimittäin vähän lyhyeen viime aikoina.
Nämä tuotteet tulevat varmasti käyttöön myös huomenna aamulla. Mulla on vapaapäivät nyt tosi harvassa, joten kaikki tällaiset pienet ihanat jutut tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Hyvien ihonhoitotuotteiden tärkeys korostuu etenkin silloin kun on kiirettä, stressiä ja väsymystä, koska esimerkiksi stressillä sanotaan olevan haitallista vaikutusta ihoon. Ja ihosta kannattaa yrittää pitää hyvää huolta niin sisäisesti kuin ulkoisesti. <3 Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Palaillaan huomenna!

*Tuotteet on saatu testikokeiluun

Tykkää-merkinnät

Kommentit