poikaystävälle!

Moikka murut! Kirjoitin eiliseen postaukseen, että vien poikaystävälleni muutaman tuliaisen! Kyseessä olivat siis tällaiset Tommy Hilfigerin paidat, jotka pakkasin eilen mukaan laukkuuni. Illalla hän kokeili näitä ja olin kyllä tosi iloinen, sillä molemmat olivat just eikä melkein. Ei tarvinnut onneksi pohtia etukäteen, että tykkääkö hän näistä, sillä kyseessä on yksi Ollin lempparimerkeistä. Tommy Hilfigerillä on mielestäni kivoja miesten vaatteita ja kyseisen merkin vaatteet ovat kestäneet myös tosi hyvänä käytössä. Koska Ollilla on luonnostaan ihan vaaleat hiukset (nyt talvella hänen hiukset on aavistuksen tummemmat, mutta etenkin kesällä kun tulee oltua auringossa hiukset ovat ihan vaaleat!) nämä siniset sopivat sävyiltään ihan huippuhyvin! :)
Heh muistatteko kun kysymyspostauksessa Ollilta kysyttiin, että missä Veera on hyvä.. Ollin vastaus oli, että "valitsemaan mulle vaatteet". Ehkä sitten niin ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Miksu
,
Miksei näihin olla vastattu vaikka uusimpiin postauksiin on? 😟
merenhelmi
,
Moikka! 😊

Pahoittelut sillä olin kokonaan unohtanut vastata, vaikka oli tottakai tarkoitus! 😊 Ihanaa kuulla, että olet löytänyt mun blogiin ja vielä innostuit kommentoimaankin 😊 Kiitos postaustoiveesta <3 Laitan sen korvan taakse. Etenkin kesällä olisi suunnitelmissa matkustella paljon ja toivottavasti myös syksyllä. 😊 Olen käynyt Amerikassa ja Euroopan maissa. Haaveissa olisi lähteä käymään Australiassa ja Intiassa. Ne ovat haaveitani 😊 Viime aikoina oon opiskellut aika paljon ja matkustelu on jäänyt vähemmälle, mutta kesällä olisi tarkoitus suunnata jonnekin päin maailmaa! 😊 Kiitos vielä kerran postaustoiveesta! 😊
merenhelmi
IP: 82.99.3.229