Poimi syksyn trendisävyt!

Kosmetiikan trendisävyistä löytyy näin syksyllä smaragdinvihreää, fuksiaa, kanervaa, kirkkaan punaista, sekä nudea ja tähän aikaan vuodesta onkin ihanaa piristää meikkipussia (ja itseään) rohkeilla, upeilla ja vahvoilla väreillä! Tällä kertaa testaukseen pääsivät Lumenen uutuuspunat kirkkaan punaisen, fuksian ja nuden sävyissä.. Voi että, miten kauniilta ne näyttävätkään huulilla!
Lumene Wild Rose huulipunat SPF15
"Uudet Lumene Wild Rose huulipunat tuntuvat kevyiltä huulilla ja niissä on entistä puhtaammat värit sekä satiinimainen kiilto, joka kestää pitkään. Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa huulia ja tekee niistä hoidetun pehmeät ja miellyttävät. Lisähoitavuuttaja ja pehmeää tunnetta koostumukseen on saatu karitevoin sekä C- ja E-vitamiinien avulla."
Sävyt vasemmalta oikealle: punainen 68 (kukkiva kevät), nude 91 (vuodenajat) ja fuksia 18 (lupiineja)
Oma mielipide tuotteista:
Olen aina ollut Lumenen huulipunien vannoutunut ystävä ja lähdinkin innoissaan testaamaan näitä punia. Ei varmaan tullut yllätyksenä, että tykästyin näihin todella paljon. Puna levittyy tasaisesti huulille ja suurta plussaa siitä, että huulipuna tuntuu erityisen miellyttävältä ja kostettavalta huulilla -kuin olisi jotain hoitavaa huulirasvaa laittanut! On myös ilo huomata, että näin kosteuttavassa punassa, jossa on myös pientä kiiltoa on kaiken hyvän päälle vielä korkea väripigmenttipitoisuus. Nudessa versiossa ei tietenkään ollut niin vahvaa pigmenttiä, sillä kyseessä oli ennemminkin hyvin luonnollisen lopputuloksen antava huulipuna. En keksinyt tuotteista miinuksia. Lumenen huulipunat pysyvät edelleenkin yksinä lemppareina, ovat laadukkaita tuotteita ja aika edullisia myöskin (hinta on n. 10,90€ ja tuote tuntuu aika riittoisalta).
Huulilla sävyä fuksia, 18 (lupiineja)
Huulilla sävyä nude, 91 (vuodenajat)
Huulilla 68 (kukkiva kevät)
Tässä vielä muutama Lumenen vinkki, miten saat punista kaiken irti:
Siisteimmän ja pysyvimmän tuloksen saat rajaamalla huulet huultenrajauskynällä sekä käyttämällä huulimeikkisivellintä huulipunan levitykseen. Lumene Wild Rose Huultenrajauskynät on soinnutettu samoihin väriperheisiin.
Ja pari kauneusvinkkiä huulimeikkiin!
- Huulimeikkiin saa kestävyyttä pohjustamalla huulet Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoiteella (sopii myös huulille). Lumene Wild Rose huultenrajauskynällä saat kauniisti muotoillut huulet ilman pelkoa huulipunan karkailusta.
- Raikkaat ilman helmiäistä olevat creme-värit kohottavat parhaiten aikuisen naisen kasvojen kokonaisilmettä. Kylmät sinipohjaiset sävyt puolestaan raikastavat ilmeen ja saavat kellastuneet hampaat näyttämään valkoisemmilta.

(Yhteistyössä Lumene. Tuotteet on saatu blogin kautta testaukseen).

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Kiitos kovasti näin ihanista kehuista ! 😊 Menin ihan sanattomaksi.. Kiitos ihana <3
merenhelmi
,
Kiitos suuresti! 😊 <3 Ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja olen tosi kiitollinen, että minulla on näin herttaisia lukijoita. <3 Haleja sinulle ja mitä parhainta syksyä 😊

Mukava kuulla, että blogini inspiroi 😊<3
merenhelmi
IP: 82.99.3.229