Puhelinkuvia eiliseltä

Oon miettinyt, että voisin aina välillä kuvata mun päivän tällein puhelimen kuvien muodossa, kun tän tyylisiä postauksia kuitenkin melko usein toivotaan. Tässä siis joitakin kuvia eiliseltä... Lähdin heti aamusta pitkästä aikaa kirppiskierrokselle. Sieltä jatkoin matkaa Ikeaan ja Matkukseen ja kävin siellä lounaalla sekä hankkimassa joitakin ostoslistalla olevia juttuja. Kotimatkalla vielä kauppareissu Prismaan ja illalla tein tortillat, järjestelin kotia sekä käytiin saunassa. Ei mitään sen kummempaa! Nyt olis tarkoitus tehdä työjuttuja perjantaihin saakka ja viikonloppuna vähän opiskella kursseja eteenpäin.

Aamukahvi ja viikon suunnittelua <3

Ostin imetysteetä valmiiks, tää Holle-tee näytti hyvältä!

Iittalasta kävin hakemassa uusia vesilaseja!

Kahvitauko. :)

Lindex:istä löysin parit hyvät imetysliivit, jotka pakkasinkin jo sairaalakassiin valmiiks. Olo alkaa olla jo aika hankala, joten ei ikinä tiiä, milloin lähtö sairaalaan koittaa..

Vauvalle tarvittavat vaatteet on jo aika hyvin valmiina. Oon yrittänyt hankkia suurimman osan käytettynä, enkä oo ostanut uutena kuin itseasiassa ihan muutaman! Vielä puuttui kuitenkin ihan pieniä pitkähihaisia bodeja sekä yökkäri. Ostin ne nyt tällä kertaa uutena, kun en tiiä miten jaksan enää kierrellä kirppiksiä tässä ihan loppuaikana... Toki kaikkea saa myös synnytyksen jälkeen, mutta ajattelin noita ihan pieniä bodeja pakata mukaan sairaalakassiin.

Tällaiset lähti siis mukaan!

Matkalla kotiin pysähdyin vielä Prismaan kauppareissulle. Pähkinät, mantelit, patukat ja kuivatut taatelit pakkasin myös sairaalakassiin mukaan. Ja noi Löfbergs kahvit on muuten ihan yllättävän hyviä! 

Mutta nyt sarja pyörimään ja kynttilät palamaan sekä iltatee nenän eteen! Palaillaan huomenna!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
Täytyykö synnärillä nykysin pukea jo vauva omiin vaatteisiin? Oon ollu siinä luulossa, että vasta sieltä
lähtiessä laittaa omat. Ei tosin ihmetyttäs sekään, kaikestahan julkisissa palveluissa säästetään. :/
VeraKautto
VeraKautto,
Siis tätä samaa oon itsekin miettinyt! En tiiä nimittäin miten se menee. :/ Sillä ajattelinkin, että otan kotiinlähtövaatteet ja varmuuden vuoksi muutaman bodyn yms mukaan. Pitää selvittää jostain 😊
nouw.com/verakautto
Tiina
,
Moi! Synnärrillä saa pukea vauvan omiin vaatteisiin, mutta siellä on kyllä talon puolesta vaatteet. Itse suosin niitä, niin ei tarvinnut viedä pyykkiä kotiin. Kantsii pakata kaks erillistä kassia. Toinen kassi, mitä itse tarvit synnärillä ja toiseen kotiinlähtövaatteet itselle ja vauvalle, minkä mies tuo sairaalaan vasta sitten kun tulee teitä kotiin hakemaan. Sairaalassa on tosi vähän säilytystilaa. Ps.ihan pienellä parhaita bodeja on kietaisubodyt, niin ei tarvi rempoa. Tsemppiä😍
VeraKautto
VeraKautto,
Kiitos kovasti vinkeistä Tiina! Hyvä tietää!! 😊 Aurinkoista kevättä! <3
nouw.com/verakautto