Puhelinkuvia ja kuulumisia

Auringonlasku ja iltalenkki Tampereella. Vaikka päivät on täynnä hommaa ihan aamusta iltaan/yöhön ja aina ei jaksaisi lähteä vauvan kanssa esim. reissuun/tehdä kovin paljon ns. ylimääräisiä juttuja, on pienetkin reissut kuitenkin aina tosi mukavia ja tuo vaihtelua siihen perusarkeen. Niinpä yritetään tehdä kuitenkin monia kivojakin juttuja arjen keskellä, vaikka välillä vähän väsyttäisi. :)

Eilen tein koneella vähän to do -juttuja alta pois, iltapäivällä käytiin testaamassa Kuopioon avattu Ozaki sushi ja illalla mulla oli tanssitunti. Oon tykännyt niin paljon käydä tanssimassa pitkästä aikaa!
Tykättiin muuten molemmat tästä sushipaikasta. Monipuolinen buffet ja hyvät sushit.

Kuopion Houkutuksessa kahvilla. Sinne ollaan pysähdytty moneen kertaan nyt syksyllä vaunulenkin yhteydessä.

Iso tyttö jo! Karlalle tuli puoli vuotta täyteen viime viikon sunnuntaina. Tän kuvan nappasin muutama päivä sitten, kun käytiin pikkusiskoni toiveesta Ikea kierroksella ja syömässä. Eiks oo ihana toi puku! Se on Newbien mallistosta (haalari löytyy täältä, pitsikoristeltu body täältä ja Newbien pipot täältä). 

Onneksi oltiin paljon ulkona tohon aikaan. Nyt on taas pitkä ja pimeä kausi edessä! Mutta toisaalta voi "hyvällä omallatunnolla" olla enemmän sisällä. Kokkailla, leipoa, siivoilla, järjestellä kaappeja, katsoa illat sarjoja jne. Pitäis myös jatkaa taas kursseja! 

Miten kaunis aamu oli tuolloin!

Viime sunnuntaina ajeltiin takaisin Kuopioon ja samalla reissulla pikkusiskoni tuli meille Kuopioon muutamaksi päiväksi. Aloitettiin uusi viikko kirppiskierroksella ja kahvilassa käymisellä.

Nyt vietetään viikonloppua Kuopiossa. Tälle päivälle ei oo mitään erikoisia suunnitelmia. Käydään kaupassa, siivotaan, tehdään ruokaa, katsotaan illalla sarjaa ja käydään kävelemässä. Huomenna ajellaan poikaystäväni mummolassa käymään. :)

Tykkää-merkinnät