puhtaampi iho

*Yhteistyössä MayBeauty
Vaikka itselläni ei oo koskaan ollut mitään suurempia ongelmia ihon kanssa, oon aina ollut tarkka sen hoitamisessa. Omalle ihotyypille sopivat tuotteet, huolellinen meikkien puhdistus iltaisin, päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteen käyttäminen, ihon kuoriminen, riittävä vedenjuonti, terveellinen ja ravitseva ruokavalio, liikunta sekä hyvät yöunet tekevät tietenkin iholle hyvää (vaikkakin ihon kuntoon voi vaikuttaa myös sellaiset asiat, mihin ei voi itse vaikuttaa kuten hormonitoiminta, vuodenajat ja geenit). Edellä mainittujen ihonhoitorutiinieni lisäksi myös kasvonaamioita tulee tehtyä tasaisin väliajoin.

Tällä kertaa testasin MayBeauty merkin naamioita, joka lupaa poistaa mustapäitä, rasvaa, sekä kuollutta isosolukkoa. Halusin katsoa, miten kyseinen naamio vaikuttaa omaan ihooni, etenkin kun se ei ole tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa kuin normaalisti. Ihoni oli ennen naamion tekemistä vähän väsyneen ja samean näköinen ja otsan alueelle oli ilmestynyt pientä epäpuhtautta, joten tehokkaalta tuntuva naamio tuli tarpeeseen.
Tein tämän ennen kuin lähdin Helsinkiin lomalle ystäväni kanssa. Oli mukavampi lähteä reissuun kun olin päivää ennen lähtöä kuorinut ihon, lakannut kynnet, tehnyt tämän kuvissa näkyvän kasvonaamion, sekä hiushoidon. Pieniä juttuja, mutta tekevät kuitenkin olosta heti huolitellumman :)
Aloitin pesemällä huolellisesti meikit pois, jonka jälkeen puristin pakkauksen naamion lautaselle ja levitin sen siveltimellä kasvoille. Tolla siveltimellä oli muuten helppo levittää toi tasaisesti. Koska aine tuntuu aika vahvalta, kannattaa olla erityisen tarkkana, että varoo silmänympärysihoa. Kun aine on vaikuttanut 30-45 minuuttia, se vedetään yhtenäisenä kelmuna pois iholta. Tätä ei siis pestä vedellä pois. Jos iho ei ole niin hyvässä kunnossa, voit nähdä naamioista, kuinka mustapäät ja kuollut ihosolukko on jäänyt siihen kiinni.
Vinkkinä, että kannattaa laittaa hiuspanta! Vaikka itse ajattelin aluksi, että riittää kun laitan hiukset nutturalle, tuli silti naamioita levitettyä vahingossa liian lähelle hiusrajaa ja poisottaminen sattui melko paljon kun naamio oli tarttunut pieniin hiuskarvoihin. Hiuspannan avulla tämän levittäminen on helpompaa ja poisottaminen ei varmastikaan satu yhtä paljon. Ja tosi tarkkana kannattaa olla myös siitä, ettei tämä osu yhtään kulmakarvoihin. Lähtee nimittäin kulmakarvat samalla jos niihin on osunut ainetta.
Naamion poisottamisen jälkeen iho tuntui kieltämättä tosi pehmeältä ja puhtaan oloiselta. Levitin päälle heti kosteuttavan seerumin ja vielä aamullakin iho tuntui pehmeältä. Bonuksena tämän käyttämisssä on se, että vaaleat ihossa olevat niin sanotut untuvaihokarvat lähti kaikki yhdellä kertaa. En oo kyllä tämmöiseen vielä koskaan aiemmin törmännyt! Monenlaista naamiota olen kokeillut, mutta mikään aikaisemmista naamioista, mitkä niin sanotusti vedetään iholta yhtenä kalvona, ei ole näin tehokkaasti irrottanut iholta epäpuhtauksia (ja niitä turhia ihokarvoja). Itselläni on vasta ensimmäinen kokeilukerta tämän käyttöä takana, mutta sen verran hyvän lopputuloksen kyseinen naamio sai aikaan, että aion kokeilla tätä taas kun iho tuntuu syvempää puhdistusta kaipaavan. Tällä saa ainakin pikaisen avun sameaan ihoon, vaikka parhaimman tuloksen saamiseksi kasvonaamiota olisi tietenkin hyvä käyttää säännöllisesti.

Koodilla merenhelmimask saat 30% alennuksen MayBeautyn tuotteista. Klikkaamalla seuraavaa linkkiä aktivoit alennuksen automaattisesti ja löydät lisätietoa tuotteesta.

Tykkää-merkinnät