punaiset huulet

Tässä muutamia eilen pikkusiskoni Lempin pikaisesti ottamia kuvia minusta. Suunnittelin uudenvuoden juhlia varten meikkiä ja luulen niin, että punaiset huulet vievät tälläkin kertaa voiton. Muuten tein melko luonnollisen meikin, jätin pois muun muassa rajaukset, jotka teen usein jos tarkoituksena on tehdä nimenomaan juhlameikki. Ei sillä, etttenkö tykkäisi rajauksista tai tummasta silmämeikistä, mutta eilen meikkiä tehdessä ja uudenvuoden aattona haluan korostaa silmien sijasta huulia. Kun kyseessä on noinkin punainen huulipuna (kuvat ehkä vähän liioittelevat sävyä) on silmämeikki hyvä jättää vähän vähemmälle, jolloin huulet saavat huomion.

Hiuksilleni en ole tehnyt mitään näihin kuviin harjausta lukuunottamatta, mutta täytyy vielä miettiä minkälaiseen kampaukseen päädyn. Näihin kuviin jätin nyt vaihtelun vuoksi hiukset auki kun aika monissa otoksissa ne on nutturalla tai ponkkarilla. Ja aiheesta toiseen, kasvatan parhaillaan pitkiä hiuksia takaisin ja yritän tehdä kaikkeni, jotta saisin paksut hiukset takaisin. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta täytyy vain ajatella positiivisesti. Hiukset ovat onneksi uudistuva luonnonvara ja eiköhän ne jossain vaiheessa palaudu. Voin kuitenkin myöntää, että kärsivällisyys on välillä koetuksella asian suhteen ;)
Alapuolella olevia tuotteita käytin meikkiin. Kuvista tosin unohtui poskipuna, mutta minulla on käytössä Lumene Touch of Radiance -poskipuna.
Tässä on muuten mun tämän hetkiset lempituotteet pohjameikin tekemiseen. Nämä ovat olleet ihan päivittäisessä käytössä, enkä vaihtaisi pois! :) Tuotteet ovat raikkaan näköisissä purnukoissa ja ovat vakuuttaneet minut ihan täysin. Myös pikkusiskoni kehui Lumenen uutuuksia, valikoimiin on tullut nyt monia laadukkaita, hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita. Tykästyin myös kulmameikkituotteisiin, jotka saapuivat tänä syksynä myyntiin (postaus löytyy täältä).
Lumene Longwear Blur Foundation meikkivoide sävy 1
Lumene CC Color Correcting & Blurring Primer (CC Blur meikinpohjustusvoide)
Lumene Beauty Base eyeshadow primer (silmämeikin pohjustusvoide)
Lumene Beauty Base under eye concealer (peitevoide tummille silmänalusille)
Lumene Wild Rose huulipuna sävy 68 kukkiva kevät
Lumene Artic Sun aurinkopuuteri
Lumene Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri
Lumene Blueberry Curl mascara (ripsiväri)
Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha
Lumene Blueberry puuterimainen kulmaväri
Lumene mineraali-irtopuuteri
Ps. Huomenna on tasan kaksi viikkoa Lontoon matkaan! Täytyy alkaa pikkuhiljaa miettimään eri asukokonaisuuksia reissua varten. Oon kyllä niin iloinen matkasta, en jotenkin voi vieläkään uskoa todeksi, että kohta sitä ollaan koneessa matkalla niin kauniiseen ja upeaan kaupunkiin, jonne olen haaveillut jo pienestä saakka pääseväni. Joskus elämä voi yllättäää ja voi kumpa pääsisin jo kertoman, että mistä onkaan kysymys! :)

Kuvan tuotteet on saatu testikäyttöön
Kuvat / pictures Lempi Kautto
Lumene meikki , Lumene kosmetiikka , Lumene meikkejä , meikkivinkki , meikkivinkkejä , kosmetiikkavinkki , kosmetiikkavinkkejä , Lumene finland , Lumene meikkikuvia , juhlameikki , punaiset hlet , paras punainen huulipuna , kestävä punainen huulipuna , laadukas punainen huulipuna , punaiset huulet meikki , hyvä punainen huulipuna , klassinen meikki , punaiset huulet silmämeikki , punaiset huulet meikki , punaiset huulet naisella , punaiset huulet vai tummat silmät? , punainen huulipuna meikki , punainen huulipuna naisella , punainen huulipuna

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Suvinen,
Purkki oli aika samanlainen, väri ja muoto sama, kiiltävämpi ja pidempi vain. Eipä minua haittaa, vaikka tuote olisi uudistunut ja vanhaa ei enää saisi, kunhan uusi tuote toimii samalla tavalla 😊 Olin vain hieman hämmästynyt, kun tuote olikin eri kuin olin kuvitellut 😃
www.blogger.com/profile/049237875155561122
merenhelmi,
Niin joo! 😲 Totta joo! Mä luulen, että se on uudistunut! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229