punaiset huulet

Oon nyt viime aikoina innostunut käyttämään entistä useammin punaista huulipunaa. Se antaa niin nopeasti vähän väsyneillekin kasvoille pirteyttä ja näyttää vaan yksinkertaisesti aina hyvältä. Muuten on tullut meikattua aika luonnollisesti, ainoastaan kulmat, poskiin hiukan poskipunaa, sekä silmien alle peiteainetta... Arkimeikki on valmis muutamassa minuutissa! Kun ripset ja kulmat kestovärjää, ei välttämättä tarvitse edes ripsiväriä. Sen lisäksi, että olen suosinut melko luonnollista meikkiä, olen pitänyt nyt viime aikoina enemmän ihan meikittömiä päiviä. Sen lisäksi olen tehnyt ahkerasti pellavansiemennaamiota, kosteuttanut ihoa kookosöljyllä, sekä kuorinut kaurarouheella. Iho kiittää.

Nyt kömmin poikaystäväni viereen. Laitetaan Better Call Saul -sarja pyörimään! Takana on lenkki ja ihanan rentouttava joogatunti.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi,
Näytätpä upealta ja toi sävy käy sulle kyllä hyvin 😊
www.blogger.com/profile/170235669398650709
merenhelmi,
Kiitos ihana Lempi<3 Hei soitellaan tänään, unohdin eilen soittaa!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hei, tämä ei liity nyt postaukseen mitenkään (vaikka kauniit huulet ovatkin), mutta toivoisin jonkin sortin kotipostausta. Asutteko siis poikkiksen kanssa yhdessä? Itse juuri yhteen muuttaneena olisi kiva kuulla myös kuinka on sisustusmaut sovitettu yhteen, ainakin itsestä tuntuu että mahdottoman tehtävän edessä ollaan 😃D
merenhelmi,
Moikka! Täällä on vielä(kin) vähän keskeneräistä, mutta jossain vaiheessa! 😊 Ei ole oikein nyt kerennyt keskittymään tohon sisustuspuoleen niin paljon kuin olisin halunnut, mutta pikkuhiljaa! 😊 Asutaan yhdessä ja oikeastaan mä oon saanut luvan päättää kaikesta sisustukseen liittyvästä 😃 Ei ole tullut ainakaan tähän mennessä mitään vastalauseita ;D Tottakai kuuntelen myös Ollin ajatuksia ja mielipiteitä, mutta olen saanut aikalailla vapaat kädet asian suhteen!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Lumene Wild Rose -huulipuna sävyssä 68 😊 Yksi mun lemppareista..
www.blogger.com/profile/015246971550904167