Purjehdusreissu

Nyt ois vihdoin kuvia purjehdusreissultani, joka oli kyllä kertakaikkiaan ikimuistoinen. Kaverini jonka kanssa lähdin oli oikeesti todella hauska ja me juteltiin varmaan taukoamatta, täytyy sanoa, että jäi hyvät muistot! Lähdettiin illalla Kirkkonummelta laukut täynnä ruokaa ja olin innoissani, sekä samalla niin väsynyt (edellisenä yönä olin nukkunut vajaa 2 tuntia, ei hyvä..) 
No anyway täältä lähdettiin.. 

Sinä iltana matkan teko oli aika hidasta kun ei tuullut oikeestaan ollenkaan.. Mutta oli niin kaunista!
Muutaman tunnin jälkeen pysähdyttiin saareen yöks, tehtiin ruokaa, miten hyvää se olikaan! Syötiin, juotiin tosi hyvää viiniä ja juteltiin, oli aika lämmintäkin! Maisema näytti tältä..


Seuraavana aamuna..

Unohdin omat kumpparit kotiin ja kompuroin tuolla metsässä jollain kokoa 45 kengillä... :D Aamulla otin vähän kuvia tuolla saaressa ja lähdettiinkin melkein heti takaisin merelle :) Olin iloinen. 
Edellisen päivän meikeillä mentiin.. Opin kerrasta, etten enää ikinä nuku meikit kasvoilla yhtään yötä! Oon tehnyt kasvonaamioita sen jälkeen parin viikon ajan aamuin illoin kun meni iho aika paljon huonompaan kuntoon. Kivat silmäpussit muuten.. :D 
Ja matka jatkuu... 


Aamulla lähdettiin kohti Tammisaaren saaristoa, siellä mentiin yhdelle mökille.

 Oli jotenkin ihmeellisen näköistä.. Tuolla paikanpäällä ei erottanut taivaan ja meren rajaa melkein ollenkaan..

Perillä mökillä oltiin joskus illalla. "Yhdet onnistuneelle päivälle!" 

Miksköhän mulla oli muuten kello kädessä..? Olin lomalla! Mökille päästyämme tehtiin jälleen tosi hyvää ruokaa ja syötiinkin (mä söin...) varmaan yli kaks tuntia.. :) Ihmeteltiin myös miten meri voi olla noinkin tyyni.... 
Mutta ei mennyt kauaa kuin alkoi tuulemaan, onneks! Hypättiin mereen uimaan. :) 

Aamulla nukuttiin pitkään ja lähdettiin takaisin kohti Kirkkonummea. Aurinko paistoi ja mentiin vähän kauemmaks merelle, missä ei näkynyt melkein mitään saaristoa ympärillä. Sellainen maisema on paras maisema, kun näkyy vain ja ainoastaan merta. <3


Salaa vähän toivoin, että olis tullut kauhea ukonilma niin kuin oli luvattu, tai muuten vain hirveä myrsky, jotain jännitystä. ;) Mutta ei.. Toisaalta olin tosi onnellinen kuin paistoi aurinko ja rusketuin, tai oikeastaan kyllä paloin naamasta, olin ihan kirkkaan punainen.

Mä haluaisin ehdottomasti lähteä joskus valtamerelle purjehtimaan! Oli älyttömän hyvä reissu ja hieno kokemus, purjehtiminen on ihanaa.

Tää ei ollut mun ensimmäinen eikä viimeinen reissu merellä.... ;) 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Olipas ihanan näköiset maisemat 😊 ! kenen kanssa siis tuolla olit jos saa kysyä 😊?
merenhelmi,
Kiitoksia, niin oli! 😊 Kaverini kanssa olin tuolla purjehtimassa. Aurikoista päivää sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167