Pusuhuulet

Heipparallaa! Ompas mahtavaa päivitellä täällä Indiedaysin puolella! Tällä kertaa vuorossa olisi pitkästä aikaa kosmetiikkarvostelua, ajattelin nimittäin vilauttaa teille muutaman lempparini, joita olen käyttänyt ahkeraan näin syksyn kynnyksellä! Tähän aikaan vuodesta suosin nimittäin meikissä (huulilla) ja kynsissä erityisesti punaisen, nuden ja fuksian sävyjä! Juuri nyt myönnän olevani aivan hullaantunut etenkin fuksiaan!
Tässä on täydellinen yhdistelmä loppukesään (kuvassa vasemmalta oikealle)
Loreal glam shine huulikiiltokynä, sävy Glam Shine 913
Lumene huulipuna sävy 04 Syyskanervat
Lumenen Gloss&Care kynsilakka sävy 25 Kesän kukkia
Lumene huulipuna sävy 04 Syyskanervat (alakuvassa vasemmalla)
Lumenen huulipuna on runsaspigmenttinen puna , joka antaa täyteläisen värin huulille. Jo ensimmäisellä levityskerralla puna saa aikaan näyttävän sävyiset huulet! Herkulliselle tuoksuva puna soveltuu mielestäni hyvin niin arki- kuin juhlameikkiin pitkäkestoisen lopputuloksensa ansiosta. Puna tuntuu ja tuoksuu miellyttävältä huulilla, kuin olisi hoitavaa huulirasvaa. Erityisplussaa siis siitä, että tämä tuntuu erityisen kosteuttavalta ja hoitavalta! Kaiken lisäksi puna levittyy tasaisesti huulille ja lopputuloksesta tulee näyttävä, mattamainen ja hurjan kauniin näköinen! Miinuksia tuotteesta en keksinyt, mutta kaikki eivät tykkää Lumenen huulipunien tuoksuista, mielestäni tässä on kuitenkin yllättävän miellyttävä ja raikas tuoksu. Nämä Lumenen Raspberry Miracle punat ovatkin yksiä lemppareitani.
Loreal glam shine huulikiiltokynä, sävy Glam Shine 913 (yläkuvassa oikealla)
Huulikiiltokynät ovat monille uusi tuttavuus! Mielestäni kyseessä on aivan loistokeksintö! Kynää on hauska käyttää, sipaista sillä pieni kerros kiiltoa vaikka kesken koulupäivän tai ennen kiireellistä, tärkeää tapaamista! Kynillä saa nopeasti aikaan nätin sävyiset huulet ja arkimeikkiin pientä hohdetta! Lumenen Raspberry puna on mattapintainen, toisin kuin tämä Lorealin meikkikynä, jolla saa aikaan todella kaunista hohtoa ja kimalletta! Yleensä käytän huulikiiltokynää erikseen, mutta sitä voi oikein hyvin sipaista vaikka mattapintaisen huulipunan päälle tuomaan pientä kiiltoa!
Lorealin huulikiiltokynässä on myös vahva pigmentti (etenkin sävyssä 913) ja erityisplussaa myös siitä, ettei kiilto tunnu lainkaan tahmaiselta huulilla! Itse käytän todella harvoin huulikiiltoja (lukuunottamatta näitä huulikiiltokyniä), koska useat kiillot tuntuvat liian tahmaisilta huulilla. Nämä kynät tuntuvat kuitenkin miellyttäviltä ja kosteuttavilta, eivätkä lainkaan tahmaisilta!
Lumenen Gloss&Care kynsilakka sävy 25 Kesän kukkia
Lumenen Gloss&Care lakoista ollaankin höpisty täällä blogissa jo moneen otteeseen. Lakat ovat hintalaatusuhteelta aivan huippuja. Kun värilakan kanssa käyttää alus- ja päällyslakkaa nämä pysyvät myös pitkään kynsissä. En näistäkään lakoista keksi mitään miinusta (pistävää hajua lukuunottamatta) ja Lumenen lakat ovatkin minulla ahkerassa käytössä. Minulla on aika kapean malliset kynnet ja näillä Lumenen Gloss&Care lakkojen sudilla saan kätevästi lakattua kynteni. Sivellin on tarpeeksi pieni ja sillä saa näppärästi aikaan tasaisen ja kauniin lakkauksen. Tässäkin tuotteessa on aika vahva pigmentti, muta lakka lähtee kuitenkin helposti pois lakanpoistoaineella! Plussaa pienestä kiillosta!
Kuvassa minulla on Lumenen huulipunaa, Lorealin huulikiiltokynää ja Lumenen kynsilakkaa!
Nämä ovat tämän alkusyksyn lempparituotteeni! Mikä ihana setti!
(Tuotteet on saatu blogin kautta testaukseen)
Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hih kiitos kommentistasi! 😊 <3

Se on kyllä täydellinen valinta näin syksyyn ! 😊
merenhelmi
,
Niimpä, olen ihan samaa mieltä! 😊

Meen heti kurkkaamaan blogisi <3