Raikas vihersmoothie

Tänään tuli tehtyä yllättävän hyvä vihersmoothie, joten tässä olisi ohje jakoon! Sain äidiltä uuden blenderin joten nyt on tullut tehtyä taas aika ahkerasti smoothieta! :) Yleensä en laita noin paljon hedelmiä (hedelmäsokerin takia), mutta kieltämättä parsakaali ja tyrninmarjat ovat ainakin suuressa määrin melko "vahvoja" smoothien seassa , joten sen takia laitoin makeita hedelmiä sekaan taittamaan niiden makua. Smoothien sekaan saa kyllä helposti upotettua paljon kaikkea terveellistä, mitä ei aina tuu välttämättä sellaisenaan syötyä.

Raikas ja terveellinen vihersmoothie:

- Pinaattia (käytin pakastepinaattia)
- Parsakaalia (pakaste)
- Mangoa (käytin pakastemangoa)
- Tyrninmarjoja
- Avokado (kannattaa laittaa puolikas)
- Soijamaitoa
- Luonnonjogurttia
- 1 luomu banaani
- 1 kiivi
- (Riisiproteiinia/hamppuproteiinia)

Kaikki blenderissä sekaisin! En laittanut tähän jäitä enää sekaan kun käytin niin paljon pakastetuotteita.

Ja tänne kuuluu tosiaan tenttilukemista ja treenejä. Äsken kävin tekemässä hauis-ojentaja treenin ja aamulla olisi sitten vuorossa aamujooga sekä kokovartalotreeni! :) Tekee kyllä niin hyvää liikkua tauon jälkeen!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mira
,
Kiitos hyvästä ohjeesta, pitääpä laittaa testiin!:) itsekin lähes päivittäin teenvihersmoothieita, mutta koskaan en ole parsakaalta käyttänyt. Minkä verran suunnilleen laitoit pakastepinaattia ja parsakaalta?
merenhelmi
,
Okei kiva kuulla! 😊 En mitenkään kauheen paljon.. Muutamia paloja, kaadan siitä pussista aina jonkin verran! 😊 Ei kannata laittaa liikaa, koska muuten voi tulla vähän liian "vahvaa", tai riippuu tietenkin minkälaiseen on tottunut 😊 Mutta kannattaa aloittaa pienemmällä määrällä! Itse oon tottunut pinaattiin, että sitä yleensä laitan enemmänkin. Ja riippuu just, että miten paljon on hedelmiä seassa. Jos hedelmiä on enemmän, toki mm. pinaattia ja parsakaalia "uskaltaa" laittaa enemmän, mutta jos hedelmiä on esim. 1-2 niin kannattaa laittaa vähän vähemmän esim. just sitä parsakaalia. Itsekin oon vasta hetki sitten alkanut käyttämään parsakaalia smoothien seassa 😊 Pyrin nyt käyttämään sitä enemmän kun se on kuitenkin niin terveysvaikutteista 😊 Mukavaa viikonloppua!