Rakas isoveljeni

Olen saanut usein toiveita, että tekisin postauksia perheenjäsenistäni. Lempin, äidin ja Aneten (itseasiassa Anette on ystäväni, mutta hän on niin läheinen minulle, että voisin laskea hänet jopa isosiskokseni!) tunnettekin varmasti jo hyvin heidän blogiensa kautta, mutta tällä kertaa teen postausta isoveljestäni Alexista. Vaikka emme vietäkään Alexin kanssa niin paljon aikaa yhdessä kun siskojeni kanssa, on Alex minulle äärettömän tärkeä. Hän on ollut minulle monessa asiassa todella hyvänä mallina ja ihailen Alexin menestystä hänelle tärkeissä asioissa. Niinhän sitä usein sanotaan, että isoveljet ja isosiskot ovat usein esimerkkinä ja Alex on ollut minulle vaikuttavana mallina monissa jutuissa, kuten työhön liittyvissä asioissa.
Ihailen myös Alexin myönteistä elämänasennetta ja sitä, että hän on aina oma itsensä. Alex on hyvin päättäväinen ja onkin menestynyt hienosti. Ehkä Alexin ansiosta kirjoitan tässä muuten blogia ja hänen tsemppaukset ovat auttaneet minua tosi monissa (elämäni) tärkeimmissä tilanteissa. Soitin Aksille esimerkiksi ennen tärkeää työhaastatteluani ja psykologian kirjoituksia.. Ehkä taidan ottaa hänelle pikapuhelun myös kesäkuun alussa ennen kuin astun pääsykoesaliin. Tuleepas nyt kehuja, mutta Alex on niin valloittava persoona ja näin pikkusiskona olen hänestä todella ylpeä! :)
Minulla ei ollut Alexista omalla koneellani paljoa kuvia, joten nappasin tähän postaukseen kuvia hänen instagramista. Alex treenaa ahkerasti joten kuvissa vilahtaa myös treenikuvia. Sain muuten paljon inspiraatiota itsekin kuntosalilla käymiseen ja liikkumiseen kun juttelin hänen kanssaan treenaamisesta viime viikolla kun kävimme kahvilla. Kesällä otan lisää kuvia perheenjäsenistäni mukaanlukien Alexista :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Ihana postaus! 😊 Sisarukset ovat ihan parhaimpia. <3
Anniina,
Itse en ainoana lapsena valitettavasti voi samaistua sisarkommentteihin 😟 Mutta kiinnitin huomiota, että mainitsit psykologian kirjoitukset! Itse kirjoittelen vuoden päästä keväällä psykaa, joten olisi kiva vähän kuulla, että miten paljon luit niihin, entä koitko psykan vaikeaksi? Ja olisiko jotain vinkkiä miten selvitä kirjoituksista ylipäätään? 😃 Ensi syksynä alkaisi ruotsilla, joten kesän aikana stressitaso tulee varmaan nousemaan huimaa vauhtia:0 Olisi mahtavaa saada edes jotain vinkkejä "konkarilta"! Kiitos jo näin etukäteen!:)
blinding-dream.blogspot.fi/
merenhelmi,
Kiitos muru 😊
merenhelmi.indiedays.com
djska
,
Anniinna mulla on ainakin yksi vinkki! Muista, että ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen-kokonaisuus! Sillä pääsee jo aika pitkälle. Kun sovellat ihmisen psyko-fyysis-sosiaalisuutta hyvin, pääset jo ihan hyville pisteille:)
merenhelmi,
Alex ei ole kokonaan suomalainen 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Juurikin näin! 😊 Tosi hyvä vinkki, kiitos kun tulit kommentoimaan. 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Anniina 😊

Olen kirjoittanut psykologian, itseasiassa kirjoitin sen kahteen kertaan kun kävin uusimassa sen 😊 Psykologiaa luin kaikista eniten sillä se oli mun lempiaineeni 😊 Ensimmäisen kerran kirjoitin psykologian lukion 3 luokan syksyllä. Silloin aloitin lukemaan muistaakseni heti heinäkuun alusta. En muista moneenko kertaan luin ne kirjat, mutta harjoittelin kirjojen lisäksi meidän psykologian opettajan muistiinpanot, jotka ovat todella hyvät! Jos haluat käydä kurkkaamassa ne niin ne löytyy täältä:

http://personal.inet.fi/koti/rossi/ps1m.html

Tosta vasemmasta reunasta voi sitten valita noita psykologian kursseja ja niiden muistiinpanoja: Psykologia: "PS1 PS2 PS3 PS4 PS5 PSYKAN TÄRPIT 2014".

Sitten luin Anneli Vilkko-Riihelän psykologian kertauskirjan. Luulen, että psykan kirjoilla ja muistiinpanoillakin pääsee jo pitkälle. Mutta kävin uusimassa psykologian, koska mulla meni syksyllä vähän jännittämiseksi ja hermoiluksi siinä kokeessa. Seuraavana keväänä uusinnassa meni jo paljon paremmin kun pysyin rauhallisena, enkä jännittänyt niin paljon. Mun vinkki olis, että on tosi tärkeää uskoa omaan osaamiseensa siinä kokeessa. Kun uskoo, että onnistuu tosi hyvin niin onnistuu varmasti ja tekee parhaansa. Valitettavasti mitään tärppejä en oikein uskalla sanoa, vaikka varmasti ne tärkeimmät asiat toistuu kirjoituksissa vuodesta toiseen, mutta kun noi kirjoituksien kaikki asiat ei oo kuitenkaan niin hyvin enää mielessä.
Tosi paljon tsemppiä lukemiseen ja kirjoituksiin <3 Laita vaikka viestiä jossain vaiheessa miten luku-urakka etenee ja miten kirjoitukset menivät 😊 Ei kannata stressata <3
merenhelmi.indiedays.com
Anna
,
Ihana postaus, hyvät ulkonäkögeenit olette molemmat saaneet ;D
merenhelmi,
Olette ihania 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
voi kiitos Anna myös Alexin puolesta!! 😊
merenhelmi.indiedays.com