Rakkaudesta Lumiaan!

Olen ehtinyt tekemään jo parempaa tuttavuutta uuteen Lumia 1020 puhelimeen, sekä Sonera Sopiva liittymään. Nämä sain käyttööni Indiedaysin järjestämän Lumia Sonera kampanjan kautta ja molempiin olen ollut todella tyytyväinen. Tätä settiä pääsimme äidin kanssa testaamaan viikonloppuloman merkeissä. Perjantain ja lauantain tunnelmia Oulun kylpylälomasta voit lukea täältä ja täältä. Nyt olisi luvassa sunnuntain vuoro!
Sunnuntaiaamu alkoi kauniilla auringonpaisteella, ihailimme äidin kanssa merta ja kuvailimme Lumia 1020 puhelimella. Kuvia ottaessa käytimme Camere grip lisävarustetta, jonka totesimme tosi hyödylliseksi lisäosaksi.
Lumia 1020 puhelimen lisäosa: Camera Grip
Kyseessä on akullinen puhelimen päälle laitettava kamerakuori, jota kannattaa käyttää etenkin silloin kun Lumia 1020 puhelimella otetaan valokuvia. Kuoren ansiosta puhelinta on tukeva pitää kädessä ja se tuntuukin ihan kameralta. Kuoressa on mukana myös akku, joka antaa puhelimelle aktiivista käyttöaikaa lisää jopa kaksi - kolme tuntia.

Sunnuntaina, eli lomamme viimeisenä päivänä istuimme myös ensimmäisien päivien tapaan Eden kylpylähotellin porealtaissa ja hyörysaunassa. Herkuttelimme myös pitkän kaavan mukaan aamupalalla ja shoppailimme hiukan Oulun keskustassa! Iltapäivällä oli valitettavasti aika pakata laukut, juoda kupit teetä ja lähteä kohti kotia..
Kotimatka kohti kaunista Keski-Suomea meni kuin hetkessä kuunnellessa musiikkia Lumia 1020 puhelimella!
Lumia 1020 ja musiikki
Yksi asia mihin olen Lumia 1020 puhelimessa erityisen tykästynyt on hieno mahdollisuus musiikin kuuntelemiseen - vielä ilmaiseksi! Tämä kuuluu siis Lumia 1020 puhelimen vakio-ominaisuuksiin ja täytyy sanoa, että erityisen hyvä toiminto onkin kyseessä. Esimerkiksi Mix Radio kanavista voi valita musiikkilistoja eri tilanteisiin: treenikanavat / uutuuksia / musiikkia syksyyn / viikkolistat maailmalla / artistit suosittelevat jne. Sieltä vain esimerkiksi "treenikanava" lista soimaan ja salille mars! Kun olet valinnut yhden listan, se soittaa musiikkia kolmen tunnin ajan ilman mainoksia.

Lumia 1020 musiikkilistoja voi myös valita offline tilaan jos et halua pitää puhelinliittymän nettiä päällä esimerkiksi ulkomailla. Voit kuunnella aiemmin offline tilaan valittuja musiikkilistoja ulkomailla ollessasi tai vaikka lentomatkalla.

Tähän vielä vinkkinä: Jos matkustat Pohjolan / Baltian alueilla, voit Sonera Sopiva 4G liittymällä käyttää nettiä rajottamasti - ilman mitään lisämaksuja!
Kannettava Nokia USB-yleislaturi
Toinen käyttöön saamani lisävaruste tuli myös tarpeeseen! Olin kuvaamassa merimaisemaa, kunnes huomasin puhelimen akkuni olevan aika vähissä. Sen sijaan, että olisin kipittänyt hotellihuoneeseen lataamaan akkua, nappasin laukusta kannettavan Nokia USB-yleislaturin. Jos olet esimerkiksi marjametsässä "keskellä ei mitään" ja puhelimesta loppuu akku, voit tällä kyseisellä laitteella ladata puhelimeesi lisävirtaa.
Jos haluat voittaa itsellesi samanlaisen kannettavan Nokia USB-yleislaturin, josta kirjoitin tähän postaukseen, osallistu nyt arvontaan!

Sinun tehtävänä on siis heittää oma arvauksesi kysymykseen: "Missä minä olen?" Vinkkinä teille on allaoleva kuva.
[formidable id=6]

Tykkää-merkinnät

Kommentit

bruun
,
Muistatko, että paljonko tuo sinun Alma (?) -laukkusi on suunnilleen maksanut? Olen ihastellut kyseistä yksilöä jo hetken verran 😊
merenhelmi
,
Heippa ihanus! 😊

Muistaakseni toi Alma PM kokoisena oli jotain 1300 tai jonkin verran päälle 😊 En tiedä onko sen hinta noussut, mutta suunnilleen sen verran sen hinta oli vuosi sitten 😊

Ihanaa päivää<3

Alma on tosi kaunis ja täydellinen valinta <3
Tiia
,
Moi!

Miten käytät Lumialla instagramia? Onko siihen jokin sovellus? 😊
merenhelmi
,
Moikka 😊

Käytän sellaista ohjelmaa kuin 6tag 😊