rakkaudesta massimo duttiin

Tästä asusta julkaisin jo yhden kuvan SOREL-kenkiin liittyvissä postauksissa, mutta ajattelin julkaista loputkin otokset vielä näin omassa postauksessa. Massimo Dutin tikkitakki on nimittäin ollut yksi tämän syksyn lemppareistani ja tästä sainkin muutamia kyselyjä aikaisempiin postauksiin. Tällä hetkellä olen käyttänyt käytännössä kaiken aikaa villakangastakkia, mutta heti kevään saapuessa otan tämän kuvissa näkyvän tikkitakin jälleen käyttöön... Syksyn 2014 mallistossa oli monia vaihtoehtoja myynnissä, mutta uskoisin, että tikkitakkeja saapuu liikkeisiin viimeistään 2015 keväällä, kannattaa siis käydä kurkkaamassa jos teillä on suunnitteilla ulkomaanreissua esimerkiksi Espanjaan ja etsitte tämän tyylistä. Massimo Dutin mustista housuista postailinkin jo aikaisemmin täällä, kovasti olen kyseisen merkin vaatteista tykännyt. Huosimpa tässä postausta kirjoittaessani, että tälläkin hetkellä päälläni on kaikki vaatteet merkiltä nahkavyötä ja huivia myöten :) Ja tuli tässä mieleen, että jos joku on lähdössä Las Palmasiin tai Playa del Inglesiin tammikuussa ja tykkää klassisista vaatteista, Massimo Dutilla on ollut ainakin aikaisempina vuosina kauniita vaatteita ja huiveja hyvälläkin alennuksella juuri tammikuun aikoihin.
Voi kun pääsisinkin Las Palmasiin... Ollaan tässä vähän katsottu Las Palmasin äkkilähtöjä sillä silmällä tammikuulle, mutta saa nähdä! Olen muutama vuosi takaperin käynyt tammikuussa Las Palmasin alennusmyynneissä ystäväni Aneten kanssa ja se kerta ei jäänyt viimeiseksi, niin kovasti kaupungista tykkäsin. Mutta tässä sitä asua, nämä kuvat on otettu suunnilleen marraskuun puolen välin aikoihin... :)
Shoes SOREL
Pants Mango
Jacket MassimoDutti
Shirt MassimoDutti
Bag Lv
Scarf Burberry
Kuvat / pictures Olli Markkanen
Ps. Asukuvat-tunnisteen alapuolelle olen alkanut kokoamaan uudempia asukuvia. Löydät asukuvia täältä.

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sannuska
,
Muistan kun aiemmin jo ihailin tuota sinun takkiasi ja nyt löysin täältä Barcelonasta samantyylisen takin Zarasta 😊Täällä on kyllä MD kauppoja joka nurkalla!

http://www.zara.com/es/es/mujer/abrigos/cazadoras/cazadora-acolchada-punto-cremalleras-c670504p2469530.html
merenhelmi,
Ompas kauniin näköinen toi takki! Ja voih, olisimpa siellä! <3 Massimo Dutti on yksi lempivaatekaupoistani ja siellä pääsee käymään ihan liian harvoin 😊
merenhelmi.indiedays.com