Raskausviikon 37 kuulumiset

​Vähiin käy!! Kaikki on onneks mennyt viime aikoina ihan hyvin (jos huonosti nukuttuja öitä ei lasketa, mutta oon jo tottunut siihen tässä loppuaikana) ja jo muutaman viikon sisällä meitä on 3! Tietenkin kun viikkoja on tän verran kasassa, ei voi koskaan tietää milloin hän saapuu ja onhan tää kieltämättä aika jännittävää. Pian elämä ja arki muuttuu ihan täysin!

Vauva oli muuten melkein näille viikoille asti väärinpäin, mutta viime perjantain ultrassa näytti siltä, että oli vihdoin kääntynyt pää alaspäin. Nyt alkaa olla myös aikalailla kaikki hankinnat valmiina. Tosin oon ajatellut, että tilaisin vielä PikkuVaniljalta kevytlämpöpussin vaunuihin. Toinen hankinta, mikä ajateltiin vielä ostaa, on Stokken iZi Go Isofix - alusta autoon, kun sellainen näköjään meidän autoon sopisi! Helpottaisi (ja nopeuttaisi) varmaan aina lähtemistä, kun turvakaukalon saisi siihen kiinni, eikä sitä tarvitsisi aina erikseen kiinnittää turvavöillä. Onko teillä kokemusta alustasta? Ja mitäs muuta... Joitakin omia työjuttuja ja opintoja teen siihen saakka, kun vaan kerkeää. Nyt olokin on ollut viime päivinä ihmeen hyvä edellisiin viikkoihin verrattuna, toivottavasti olis näin loppuun saakka. Kotikin on pian siivottu parveketta ja kaappeja myöten, kohta on kiva aloittaa uus elämänvaihe. Ja huomenna olisi sitten edessä synnytystapa-arvio, katsotaan miten siellä käy!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EmmaSini
EmmaSini,
Olet niin kauniina! Tsemppiä vikoille viikoille! ❤️
nouw.com/emmasini
VeraKautto
VeraKautto,
kiitos tosi paljon! 😊 <3
nouw.com/verakautto
EB
,
Tuo isofix-telakka autoon on tosi näppärä, suosittelen ehdottomasti. Ilmakin kyllä pärjää eikä kaukalon kiinnittäminen vyöllä autoon vaikeaa ole. Mutta itse jotenkin koin, että isofixillä kaukalo oli varmasti kunnolla kiinni ja pysyi paikallaan.
Toinen todella näppärä lisähankinta on sellaiset adapterit vaunuihin, joilla saa turvakaukalon kiinni vaunujen runkoon. Tämä on todella kätevä kauppareissuilla, kun vauvan voi nostaa autosta suoraan kaukalossa ja naksauttaa kiinni vaunuihin. Ei tarvitse kuljettaa koko vaunusysteemiä aina mukana. 😊 Aika moniin vaunuihin saa noita adaptereja.
VeraKautto
VeraKautto,
Hyvä kuulla! Olin aluks vähän kahden vaiheilla, että hankitaanko sitä ollenkaan, mutta kyllä meidän kuitenkin sen verran tulee autolla kuljettua, että ehkä se olisi ihan kätevä olla! Ja jep niinpä, monet ovat sanoneet samaa! 😊 Meillä on samaa sarjaa se turvakaukalo kun vaunut niin menee runkoon kiinni ilman adapteria, se on kyllä varmasti tosi kätevää, kun turvakaukalon saa vaunujen runkoon helposti kiinni 😊 Kiitos kun kommentoit ja kohta täällä ollaankin jo harjoittelemassa vauva-arkea, hurjaa miten nopeasti aika on mennyt!
nouw.com/verakautto
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Vitsit miten kauniita kuvia! Niinhän ne sanoo että raskaana olevat naiset "hehkuvat" niin sun kohdalla se pitää kyllä hyvin paikkansa! 😊
nouw.com/sofiakeitaanranta
VeraKautto
VeraKautto,
Voi kun kauniisti sanottu, kiitos kauheesti 😊 <3
nouw.com/verakautto