Regulatista energiaa ja vastustuskykyä

Ennen kuin syksy ja arki alkoivat kunnolla, kävin taas hankkimassa itselleni Regulat Pro -entsyymivalmisteen käyttöön. Koska kyseessä on melko hintava tuote, odotan aina, että se tulee edes pieneen tarjoukseen ennen kuin hankin sitä lisää. Ainakin Sokoksella tämä näkyy olevan aika usein tarjouksessa ja sieltä olenkin hankkinut tätä nyt edellisinä kertoina. Tietenkin voisi selvittää jos jostain ulkomaalaisesta nettikaupasta pystyisi tilaamaan Regulatia edullisemmin kuin Suomesta, mutta en ole vielä kerennyt paneutumaan siihen sen tarkemmin. Jokatapauksessa, vaikka tämän käyttäminen jonkin verran vuositasolla maksaakin, on se pieni hinta siitä, että kyseessä on kuitenkin tuote, minkä käyttöönoton jälkeen monet aiemmin vaivanneet terveysongelmat helpottivat/hävisivät kokonaan. Sen lisäksi tämä myös auttaa jaksamaan arjessa paremmin.

Regulatista on saatu apua mm. ihannepainon saavuttamiseen, hiusten vahvistumiseen, iho-ongelmiin, maken himoon, lihas- ja nivelvaivoihin, uniongelmiin, kroonisiin tulehduksiin ja ruuansulatusjärjestelmän ongelmiin. Tuote sopii kaikille, koska on ns. ravintoa. Se on luomua ja sopii myös vegaaneille.
(Etenkin tähän aikaan vuodesta kun kalenteri on täynnä niin koulu- kuin blogihommiakin, ei sairastelulle olisi oikein aikaa, joten senkin takia yritän nyt muistaa ottaa regulatia niin aamulla kuin illallakin!)


Osa ei usko tuotteeseen ja osa taas ei "pysty" elämään ilman. Mutta sen oon itse huomannut, että aina kun käytän tätä ahkerasti, en tule esimerkiksi flunssaan ollenkaan. Nyt en ollut jotenkin kaikkien kiireiden keskellä muistanut käyttää tätä hetkeen (vaikka aina pyrin olemaan tarkka tällaisten juttujen kanssa) ja eilen heräsin aamulla flunssaiseen oloon. Tällä hetkellä voimat tuntuu olevan ihan nollissa! Niinpä päätin, että aion tän pullon käyttää Regulatia niin, että otan sitä jopa 2 kertaa päivässä, jonka lisäksi pyrin kiinnittämään erityishuomiota siihen, että parannan vastustuskykyä muillakin keinoilla kuten ottamalla päivittäiset vitamiinit, juomalla pakuriteetä, c-vitamiinijauhetta, auringonhattu-uutetta (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia), lisäämällä paljon valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa ruokien sekaan (ja tekemällä esimerkiksi inkivääriteetä), pesemällä käsiä ahkerasti, muistamalla säännölliset ruoka-ajat, harrastamalla liikuntaa, juomalla runsaasti vettä, välttämällä stressiä, nukkumalla tarpeeksi sekä jatkamalla sokerilakkoa. Tämä flunssa saa nimittäin olla tämän syksyn viimeinen!
Mutta vinkkinä siis, että jos tämä Regulat ei ole vielä tuttu niin kannattaa ihmeessä lukea kattava postaukseni aiheesta, minkä löydät halutessasi täältä! :) Siellä on tarkempaa tietoa regulatista, sekä omat käyttökokemukseni.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit