reipas maanantai ja viikonlopun kuulumisia


Ompas ollut taas niin paljon tekemistä, etten ole istahtanut (aamua lukuunottamatta) alas kuin viisi minuuttia iltapäivällä! Tässä postauksessa nyt vähän kuulumisia, huomenna olisi pitkästä aikaa luvassa asukuvia.

Sunnuntaina kävin Ollin kanssa satamassa kahvilla. Nautittiin auringonpaisteesta, sekä kuvattiin rannalla pitkästä, pitkästä aikaa myös asukuvat! Eilen väkersin meille myös herkullisen aamubrunssin (mm. kahvia, yrttiteetä, gluteenittomia lettuja, kananmunia, marjoja, hedelmiä jne), kävin tanssitunnilla, sekä kehonhuoltovenyttelyssä. Illalla tein herkullisia uunileipiä ja käperryin toisen viereen katsomaan Mad Men -sarjaa. Kyseinen sarja on muuten yksi meidän lemppareista! Tänään pomppasin ylös jo seitsemän maissa ihan virkeänä... Viikonloppu oli siis enemmän kuin onnistunut, tänään olin nimittäin yllättävän energisenä aloittamassa uutta viikkoa :) Ja oli kyllä paras sunnuntai sitten hetkeen!

Tänään aloitin siis aamun meditoimalla, joogaamalla, sekä juomalla aamukahvit kaikessa rauhassa. Sen jälkeen aloitin siivousurakan... En tiedä mitä mulle tapahtui, mutta siivosin kuin hullu musiikkia kuunnellen aamu yhdeksästä iltapäivä viiteen saakka (tällaisia siivouskohtauksia voisi tulla useamminkin, heh). Mutta nyt on ainakin siistiä! :D Pyykkiäkin tuli pestyä koko päivän ja huomenna meneekin sitten muutama tunti niitä silittäessä... Jokatapauksessa suursiivouksen jälkeen lähdin ystäväni kanssa rantaan kuvailemaan, nyt illasta oli niin kaunis auringonpaiste! Paljon on siis kuvia käsittelemättä, mutta koitan saada niitä tänne blogiin mahdollisimman pian.

Mutta nyt hyvää yötä kaikille! Mä luen vielä hetken "alitajuntasi voima" -kirjaa. Niin huippu!

  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janita
,
Olen monesti ihaillut, miten paljon sinulla on energiaa! Varmasti se on paljon terveellisen ruokavalion ja liikuntatottumusten ansiota, ja yleensäkin terveellisten elintapojen. Itsekin pitäisi vain aloittaa opiskeluhommat ja muut työt ajoissa aamupäivällä, niin ehtisi paremmin. Myös elintapoja pitäisi muuttaa terveellisempään suuntaan reilustikin! Olenkin saanut inspiraatiota blogistasi terveellisemmän elämän aloittamiseen. Pieniä muutoksia olenkin jo tehnyt ruokavaliooni. Tästä se lähtee! 😊
merenhelmi,
Voi miten mahtavaa kuulla, että olet muuttanut elintapoja terveellisempään suuntaan ja saanut blogistani inspiraatiota! 😊 Siihen pyrinkin kun teen hyvinvointiin liittyviä blogipostauksia. Jokainen muutos kohti terveellisempää elämää on hyvä päätös, jota ei tule koskaan ainakaan katumaan<3 Ja pienet päätökset ovat juuri niitä tärkeimpiä 😊 Kiva oikeesti kun kommentoit ja aurinkoista päivää, sekä energistä kevättä 😊 Niin ja ihanaa kesän odotusta tietysti, kohtahan se on jo täällä, vaikka aika viileältä vielä ulkona tuntuukin... 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167