Reissun ruokavalio..

Moikka :) Mä oon just lähdössä loppupäiväks töihin ja katsoin äsken ihania herkkukuvia koneelta. Täytyi julkaista ne täälläkin kun niin hyviltä näyttävät. Reissulla aamu aloitettiin aina sillä, että käveltiin jonnekin hyvään kahvilaan ja sieltä kaupoille. Illalla käytiin vielä jossain syömässä ja välillä haettiin ruokakaupasta jotain evästä.

Vaikka arkena syön terveellisesti, niin lomalla sitten herkuttelen! :D
Viimeisenä iltana katseltiin merelle, juteltiin ja juotiin loman lopun kunniaksi yhdet Aneten kanssa :) Merellä oli tosi isot aallot ja hiukan oli kova tuuli, mutta ikimuistoinen ja ihana ilta oli. Kun tuolta käveltiin hotellille alkoi pitkälle yöhön kestävä pakkaaminen ja aamulla lähtö kohti kotia..

Ihanaa päivää kaikille! Miten muuten meni äidinkielen tekstitaito teillä ketkä äikän kirjotitte? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oliko muuten lämmin tuolla Las Palmasissa? Kun katsoin noita kuvia niin Anetella oli takki päällä!! Ihana blogi sulla 😊 Mä oon seurannut tätä nyt jo paljon 😊 Sä oot tosi nätti
P.s Laita joku päivä arvonta
:))
merenhelmi,
Anonyymi:
Moikka 😊 Päivällä oli noin 18-20 astetta, mutta illalla oli huomattavasti viileämpi. Etenkin jos oli meren lähellä, jossa oli vielä kaikenlisäksi kova tuuli. Kun mentiin Mas Palomaksessa käymään yks päivä, niin siellä oli lämpöisempi kun se on ihan saaren eteläkärjessä. Las Palmasissa ei ollut mitenkään älyttömän lämmin.
Kiitti kovasti 😊<33 Voisin ehkä laittaakin! 😊 Kiitos vielä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167