Rento lauantai ja punaista kynsiin!

Hei kaikille ja mukavaa iltaa. <3 Mä oon viettänyt tänään tosi aikaansaamattoman päivän! En ole tehnyt  paljoakaan oikein mitään, silti tämä päivä on ollut paras vähään aikaan... Olen nauttinut hyvästä ruuasta ja seurasta, sekä lukenut muutamia tunteja. Toisaalta tykkään tällaisista päivistä kun ei ole kiire mihinkään, ei tarvitse olla missään juuri tietyllä sekunnilla, voi vaan olla ja vietellä vapaapäivää. Kuitenkin arjessa ja niissä aikatauluissa on myös omat hyvät puolensa ja monesti sunnuntaina sitä kaipaa jo arkea... Ihme juttu. :)

Minulle lähetettiin jo pitkän aikaa sitten testaukseen  Wet 'n wild  kynsilakkoja ja muutakin kosmetiikka kyseiseltä merkiltä. Ja täytyy sanoa, että olin unohtanut lakan arvostelun kokonaan! Täällä blogin puolella kun on ollut puhetta siitä, että kannattaako laadukkaisiin lakkoihin edes panostaa, testasin tällaista todella edullista versioita mielenkiinnolla. :)
Wet 'n wild - Wild Shine punainen kynsilakasta mielipiteitä:

 + Kaunis sävy! Juuri tällainen peruspunainen sopii hyvin erilaisten värien ja sävyjen kanssa.

 + Kiva kiilto ilman päällyslakkaakin.

 + Levittyi tasaisesti.

 + Kuivui ihan yllättävän nopeasti.

 + Helppo levittää ja lakka peitti tosi hyvin. Yhdellä kerroksella sain kynnen ''valkoisen osan'' rajan piiloon.

 - Sivellin oli aika kapea. Levittäminen olisi ollut helpompaa leveämmällä siveltimellä. Tietysti jos haluaisi koristella kynsiin jotain pikkutarkkaa, niin silloin tällainen kapeampi sivellin olisi käytännöllisempi.

+ Suosittelen. Verrattuna kalliiseen ja ei kovin vakuuttavaan Chanel:in lakkaan, taidan kallistua näihin edullisiin tuotteisiin kynsilakkojen osalta. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Okkei joo! 😊 Heh, ainakin ne pysyy hyvin kynsissä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei kiitos vinkistä. 😊 en olekaan kokeillut Helena Rubinsteinia, monet ovat kehuneet kyseistä merkkiä. Voi, kuulostaa kyllä täydellisiltä. 😊 Jos löytyisi joskus vähän alennuksesta, ne ovat varmasti aika kalliita. 😊 Niimpä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167