Rento lauantai ja punaista kynsiin!

Hei kaikille ja mukavaa iltaa. <3 Mä oon viettänyt tänään tosi aikaansaamattoman päivän! En ole tehnyt  paljoakaan oikein mitään, silti tämä päivä on ollut paras vähään aikaan... Olen nauttinut hyvästä ruuasta ja seurasta, sekä lukenut muutamia tunteja. Toisaalta tykkään tällaisista päivistä kun ei ole kiire mihinkään, ei tarvitse olla missään juuri tietyllä sekunnilla, voi vaan olla ja vietellä vapaapäivää. Kuitenkin arjessa ja niissä aikatauluissa on myös omat hyvät puolensa ja monesti sunnuntaina sitä kaipaa jo arkea... Ihme juttu. :)

Minulle lähetettiin jo pitkän aikaa sitten testaukseen  Wet 'n wild  kynsilakkoja ja muutakin kosmetiikka kyseiseltä merkiltä. Ja täytyy sanoa, että olin unohtanut lakan arvostelun kokonaan! Täällä blogin puolella kun on ollut puhetta siitä, että kannattaako laadukkaisiin lakkoihin edes panostaa, testasin tällaista todella edullista versioita mielenkiinnolla. :)
Wet 'n wild - Wild Shine punainen kynsilakasta mielipiteitä:

 + Kaunis sävy! Juuri tällainen peruspunainen sopii hyvin erilaisten värien ja sävyjen kanssa.

 + Kiva kiilto ilman päällyslakkaakin.

 + Levittyi tasaisesti.

 + Kuivui ihan yllättävän nopeasti.

 + Helppo levittää ja lakka peitti tosi hyvin. Yhdellä kerroksella sain kynnen ''valkoisen osan'' rajan piiloon.

 - Sivellin oli aika kapea. Levittäminen olisi ollut helpompaa leveämmällä siveltimellä. Tietysti jos haluaisi koristella kynsiin jotain pikkutarkkaa, niin silloin tällainen kapeampi sivellin olisi käytännöllisempi.

+ Suosittelen. Verrattuna kalliiseen ja ei kovin vakuuttavaan Chanel:in lakkaan, taidan kallistua näihin edullisiin tuotteisiin kynsilakkojen osalta. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
noita pitää kokeilla! muistaakseni äänekosken seppälässä myydään noita..
Cherry,
Mulla oli kerran just tollanen Wet'n Wildin tummanpunanen kynsilakka, mut itteeni ärsytti ku se ei oikeen tuntunu millään irtoovan kynsistä 😟 Tai ku yritin jynssätä sitä irti kynsilakanpoistoaineella, nii jäi tosi rumat jäljet ja kynnet loisti punasina vielä monta päivää. Mut hahah ainakaa ei oo sitä ongelmaa et noi lähtis kulumaan liian nopeesti!!! 😃DD
www.blogger.com/profile/112809587840598194
Anonyymi
,
kannattaa kokeilla oikeasti laadukkaita tuotteita eli helena rubinsteinia ja yves saint laurentia. nämä kynsilakat on oikeasti hyviä kaikin puolin. levittyy hyvin, kuivuu nopeasti, jälki on tasainen ja kaunis, pysyy pitkään ja lähtee kynsilakanpoistoaineella todella helposti. ja värit muodikkaita. mitä muuta enää toivoa voi 😊
merenhelmi,
Niin, ne on kyllä hyviä ! 😊 Mulla taitaa pari olla, ne pysyy aika hyvin kynsissä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niimpä 😊 pirteä sävy ainakin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okkei! 😊 Kiitokset vinkistä. Laitoinkin ylös ton nimen, voin katsoa niitä kun menen seuraavan kerran kauppoihin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka Magdaleena! Ensinnäkin haluan sanoa, että sinulla on kerrassaan aivan ihastuttava ja upea blogi, sinun tyylisi on niin ihailtava, persoonallinen ja ihana. 😊 Minulla on yksi ton merkkinen, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, täytyisi kokeilla vaikka huomenna. 😊 Mulla on sellainen violetti, se on ihanan sävyinen, sellainen räikeä. 😊 Kiva kuulla, että ne kestää myös hyvin. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okkei joo! 😊 Heh, ainakin ne pysyy hyvin kynsissä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei kiitos vinkistä. 😊 en olekaan kokeillut Helena Rubinsteinia, monet ovat kehuneet kyseistä merkkiä. Voi, kuulostaa kyllä täydellisiltä. 😊 Jos löytyisi joskus vähän alennuksesta, ne ovat varmasti aika kalliita. 😊 Niimpä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167