rento sunnuntaiaamu ja kuulumisia

Täällä jälleen :) Nyt on kaksi ensimmäistä työpäivää takana. Oon niin kiitollinen, että mulla on mahdollisuus tehdä työvuoroja opiskeluiden ohessa. Koko syksyn ajan tuntui jotenkin siltä, että jotain puuttuu. Vaikka nyt onkin enemmän tekemistä kun pitää sovittaa yhteen koulu, blogi ja työ, ei se haittaa yhtään, päinvastoin. :) Olen kirjoittanut aikaisemminkin tän varmasti moneen kertaan, mutta töissä käyminen on niin mukavaa vastapainoa kirjastolla istumiselle ja kirjojen pänttäämiselle :) Sainkin jo seuraavien viikkojen työvuorolistat ja ensi viikolla mulla on 5 vuoroa, jouluviikolla 4. Pienelle lomalle Keski-Suomeen perheeni luokse lähden sitten jouluaattona aamuvuoron jälkeen. Kotona perheen kanssa olisi sitten tarkoitus olla 3 päivää <3 Sellaista siis tiedossa :)
>
Tänään nukuin aika pitkään ja vietin vähän rauhallisemman aamun. Tein proteiinipannareita, kuuntelin musiikkia, join hyvää kahvia ja selasin blogeja. Nyt olisi tarkoitus lähteä postiin, kirpparille, kauppareissulle (ajattelimme poikaystäväni kanssa, että teemme jotain hyvää ruokaa illaksi, pitää vielä miettiä, että mitä...) ja kuntosalille. Loppupäivä meneekin sitten ruotsin viimeiseen tenttiin valmistautuessa, se onkin jo tiistaina, apua! 
Koulujuttuihin sain kieltämätttä vähän lisätsemppiä siitä, että sain yhdestä pakollisesta kurssista (mikä ei ollut sitten yhtään mielenkiintoinen...) arvosanaksi 5! Olin tosi yllättynyt, koska mun oli tarkoitus päästä se vaan läpi. Onneksi yritin tentissä ja kirjoitin yli 8 sivua... :D Aina kannattaa näköjään yrittää, vaikka joku kurssi ei kauheesti innostaisikaan.  
Mutta nyt vähän lisää kahvia ja kaupungille! Rentoa sunnuntaita kaikille! 
Seuraavaksi on sitten tulossa se meikkipostaus! 

Tykkää-merkinnät