Retkipäivä Oban kylään

Toissapäivänä lähdettiin aamulla kymmenen maissa kohti Oban kylää, oli kyllä hurjan mukava reissu! :) Linkkipysäkille käveltiin ja siitä eteenpäin matka jatkui linkillä. Mentiin vuorien suuntaan, ja linkki kyllä kulkikin ihan maaseudulla olevia hiekkateitä pitkin. (Täältä Alanyan keskustasta ei tarvitse mennä kovinkaan kauaksi vuorille päin niin näkee pelkästään paikallisia ja aivan erilaista maisemaa ja elämää kuin täällä keskustan turistialueella) Maaseudulla kanoja parveili tien reunuksilla, ja siellä suunnassa ei näkynyt yhtään turisteja meidän lisäksi! Paikallisia istui koko linja-autokin tupaten täynnä, huivipäisiä naisia ja yksi oli pukeutunut ihan mustaan kaapuun (olikohan burgha sen vaatteen nimi?) Linja-autossa oli upeat maisemat pihalle, vuoret näkyivät joka puolella.
Siinä odotettiin linkkiä, joka vei meidät vuorien suuntaan maaseudulle päin. Ja alapuolella kuvia matkasta kohti Oban kylää..
En saanut linja-auton kulkiessa oikein tarkkoja kuvia oikeasta maaseutuelämästä. Nämä kuvat antavat liian "hienon" vaikutelman Oban kylästä :D Linja-auto vaelteli nimittäin ihan syrjäteilläkin.
Käytiin kahdessa eri paikassa syömässä. Oli tosi hyvää ja halpaa ruokaa. Ensimmäisessä paikassa syötiin letut joiden sisälle laitettiin esimerkiksi erilaisia yrttejä, juustoa ym.
Ja toinen paikka missä syötiin oli paikallisten suosima Locanta ruokapaikka. Siellä tilattiin esimerkiksi papukeittoa (tosi hyvää!!)
Ja jälkiruuaksi vaniljavanukasta, sekin oli ihan älyttömän hyvää. <
Sellainen retkipäivä oli toissapäivänä! :) Nyt lähdetään yöuinnille! Meressä on niin pimeää uida, jopa vähän pelottavaakin ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit